Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Vælg og vrag frit mellem vores 3 for 2 varer: køb 3, betal for 2

Se alle vores 3 for 2 varer

Drikkeskak

Art.nr 416

Eksklusivt skakspil, hvor hver enkelt brik består af et shotglas, der skal tømmes, når brikken bliver slået ud. Genialt!

Få tilbage

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!

| |

28-03-2023 1:00:00 PM

Varebeskrivelse

Det er almindeligt kendt, at man bliver kønnere med lidt alkohol i kroppen, men spørgsmålet som virkelig har optaget mennesket er, om man også bliver mere klog! Dette fascinerende spørgsmål kan du nu få svaret på med vores fantastiske drikkeskakspil!

Hver brik består af et shotglas, som skal tømmes, når brikken bliver slået ud. Genialt, synes vi! Desuden er der to måder at spille drikkeskak på – den usmarte måde eller den ligeværdige måde.

Den usmarte måde går ud på, at du skal drikke dine egne brikker, efterhånden som de bliver slået ud. Spillet kan nemt blive lidt ulige (hvis vi går ud fra, at man ikke bliver klogere af alkohol!), men på den anden side får den, der fører, lov til at opleve mange mindeværdige øjeblikke, når modstanderen ligger savlende med hovedet på bordet og forsøger at "angribe" med sine resterende brikker.

Den ligeværdige måde går ud på, at du skal drikke modstanderens spillebrikker, efterhånden som de bliver slået ud. Man spiller altså med en form for handikap, hvilket ofte resulterer i, at både spillet og spillernes grad af beruselse bliver mere ligeværdig.

Skakbrættet måler 35*35 cm og er eksklusivt udført i glas. De sorte felter er sorte, og de hvide er gennemsigtige. Spillebrikkerne i form af 32 pæne shotglas med symboler på medfølger selvfølgelig.

Da vi normalt ikke ønsker, at vore kunder skal komme ud for ulykker, føler vi et vist ansvar for at informere om risikoen ved indtagelse af alkohol. Du bør anvende alkohol med få procenter, især de første par gange du spiller. Hvis det kommer så vidt, at du ikke kan huske, hvad en rokade går ud på, eller du ikke kan udtale ”skakmat” korrekt, har det definitivt taget overhånd!

1,7

Sorter efter

 • F

  Drikkeskak

  Det er simpelthen ikke iorden. Ikke nok med at shotglassene er ridset. Så er de også fedtede og lugter af alkohol, efter sidste ejer har haft brugt dem. Jeg gav produktet som gave. Lidt et ubehageligt syn at se når personen jeg giver den til ser at der er de her fejl på. Dårlig handel. Føj siger jeg

 • M

  Ødelagt plade, ridset kasse og sen aflevering

  Da jeg modtog produktet, som jeg først kunne hente efter godt 8 hverdage, fik jeg det med hjem i en ridset og beskadet kasse (ridser, revner og lignende) men tænkte ikke nærmere over det, da jeg ikke skulle bruge det her før sidste weekend, jeg får så åbnet spillet til den her fest, og pladen er i 3 stykker... Jeg er meget skuffet og det er for sent at få den byttet... meget meget skuffet

 • K

  Sjovt, men!

  "Drikkeskak" er effektivt, man er uden tvivl i godt humør efter bare ét spil. Men jeg mødte et par problemer med produktet, nogle der uden tvivl godt kunne være undgået. Først var der i hvert fald ét, muligvis flere, glas der var i stykker allerede fra starten af. Kanten var simpelthen gået af og det trods spillet kommer godt indpakket i flamingo. Der ud over var det svært - også i ædru tilstand - at se forskel på bonden og løberen. Det eneste der gør dem forskellige er en lille prik på toppen af løberen. Fordi spillet er lavet af glas, skal man også tænke på hvad man drikker. Drikker man en mørk drik, er det en god idé at være vid og omvendt hvis det er gennemsigtig væske. Generelt et fint produkt, men med visse problemer der egentlig slet ikke burde være der.

Find lignende ting

Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner

670 anmeldelser
Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv