Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Kortspil og lege med kort

Enkle og sjove kortspil til alle

Al ære og respekt for Uno og Gris... men er det ikke på tide at prøve noget nyt? Hos Coolstuff finder du quiz-spil, selskabsspil og partyspil, der kan sætte liv i de grå og kedelige aftener hjemme i sommerhuset. I denne kategori tilbyder vi masser af sjove kortspil til både børn og voksne! Simple kortspil er perfekte, når du har lidt tid at slå ihjel inden middagen, eller til de aftener, hvor tv-tilbuddet ikke rækker. Vi tilbyder flere forskellige kortspil med sjove filmtemaer såsom Star Wars, Harry Potter, Friends og Big Bang Theory, men du kan også finde nemme kortspil til at bruge som isbrydere til forfesten. Føler du og din partner jer både drilske og legesyge? Så tilbyder vi flere udfordrende kortspil (som du virkelig ikke skal trække frem til forfesten)!

 

Spil kortspil med hele familien eller vennerne!

Kortspil er ikke bare en perfekt aktivitet, når tristheden viser sig på hverdagsaftenerne. Den passer lige så godt til festen! Gæsterne vil højst sandsynligt sætte pris på, at du efterlader nogle sjove kortspil til fire på sofabordet eller køkkenbordet. En bedre isbryder kan man ikke finde. Selv til børnefesten kan lette kortspil for to tjene som en hyggelig pause fra al den vilde leg og den ivrige slikspisning. Vi tilbyder også kortspil til tre eller flere, som du kan pakke ned til campingturen - dyrk vennerne over et skønt spil kort, mens ilden knitrer i baggrunden! Her finder du endda kortspil til en spiller, som du kan hygge dig med på ensomme aftener.
 

Kortspil i alle afskygninger

Hvor mange kort er der i et spil kort? Med almindelige spillekort er svaret 52, men hos Coolstuff er vi som bekendt aldrig bange for at gå uden for boksen. Her finder du gode spillekort, der både ser anderledes ud og indeholder et varierende antal kort. Vi tilbyder unikke og billige kortspil, der passer lige så godt i hjemmet som i sommerhuset, campingvognen eller pakket ned i rygsækken til campingturen. Faktisk er flere af vores spændende kortspil med kortlege også gode at give som gave! Måske leder du efter en indflyttergave til en veninde eller en passende gave til en bror? Køb et sjovt quiz-spil, som I kan more jer med til festen! Tjek også gerne vores andre sjove gaver – hvorfor ikke supplere spillekortene med en kæmpestor chokolade eller måske en snuspude?

Produkter i Kortspil og lege med kort

Sorter og filtrer

27 produkter

27 produkter

Viser 27 af 27
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv