Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Skip-Bo Kortspil

Art.nr 19489

Elsker du simple kortspil, hvor tallene skal placeres i den rigtige rækkefølge?​ Så skal du prøve Skip-Bo!​ Eftersom skaberne af det klassiske og verdensberømte UNO står bag spillet, tør vi næsten love ultimativ spilleglæde.

129,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!

| |

20-03-2023 2:00:00 PM

Varebeskrivelse

Uanset om du og vennerne har brug for at slå tiden ihjel en regnfuld aften i sommerhuset - eller om I har en rigtig game night med alt, hvad det indebærer, kan vi garantere, at Skip-Bo vil få tiden til at flyve i raketfart. ​ Her kan du finde din bedste strategi frem for at skabe bunker i stigende numerisk rækkefølge, indtil du ikke længere har nogen kort tilbage. ​ Specialkortene gør spillet ekstra interessant og kan hjælpe dig med at besejre dine modstandere meget lettere.

Hvordan spiller man Skip-Bo-kortspillet? ​ Det er faktisk ret simpelt. Målet er at slippe af med alle dine egne kort før de andre spillere, og det gør du ved at spille kortene ud i stigende numerisk rækkefølge. ​ Spillet består af 162 kort med tallene 1-12, og der er også en række specialkort, der kan symbolisere et hvilket som helst tal, du ønsker. ​ Når alle spillere har fået deres egen kortbunke, skal de begynde at trække kort fra den fælles bunke i midten og begynde at bygge deres egne fire bunker. ​ Når en bunke når tallet 12, fjernes den, før du kan starte en ny bunke. ​ I løbet af spillet kan du også bruge de såkaldte kasserede bunker, hvor du kan lægge lige så mange kort, du vil, men kun spille det kort, der er øverst.

Fakta om Skip-Bo-kortspil

  • Skip-Bo er et simpelt kortspil, hvor du skal bygge bunker af kort i numerisk rækkefølge. ​ Den, der først slipper af med alle sine kort, vinder!
  • Spillet består af 162 kort
  • For 2–6 spillere
  • Spillereglegler medfølger (dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk)
  • Anbefales fra 7 år
  • Mål: 20,5 x 9,5 x 2 cm
  • Vægt: 270 gram

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

Find lignende ting

Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv