Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Fitness Poker

Art.nr 18357

Slipper træningsinspirationen op? Tag Fitness Poker med i træningscentret - kortspillene indeholder sjove øvelser til dig, der er træt af at køre det samme træningspas hele tiden og gerne vil udfordre dig selv og dine venner. Vælg mellem flere forskellige varianter.

Varebeskrivelse

Nå, så var du i træningscentret. Igen. Og da du ikke har megen fantasi, bliver det de samme øvelser og gentagelser som sidst. Igen. Uanset hvad du træner, har du muligvis brug for ny inspiration og nye udfordringer, og så er det, at du tager Fitness Poker frem! Disse flotte kortspil er fyldt med øvelser til forskellige typer træning. Træk kort til et helt nyt træningspas, eller brug øvelserne som supplement til din almindelige træning. Du kan også kombinere de forskellige kortspil til et endnu mere varieret træningspas!

Fitnesskortspillet giver både begyndere og veteraner ny inspiration til sjove øvelser for alle muskelgrupper. I Bodyweight-kortspillet er det frem for alt din egen krop, der fungerer som træningsredskab - perfekt til træning derhjemme eller på farten! Yoga-kortspillet indeholder 50 forskellige kropsstillinger, der kan sammensættes til forskellige yogasessioner. Rul yogamåtten ud, vælg et par kort og stræk kroppen ud i den opadgående hund. Namaste! Hvis du i stedet bliver hængede i crossfit-boksen, hjælper kortspillet Functional Training dig med at opbygge din egen WOD med populære øvelser såsom thrusters og cleans. Dette kortspil kan også bruges til at udfordre træningskammeraterme i et svedigt fitness-pokerspil, hvor I trækker kort og bestemmer, hvilke øvelser modstanderen skal udføre.

Der loves svedig, inspirerende og sjov træning med Fitness Poker!

Fakta om Fitness Poker Kortspil

 • Find træningsinspiration og nye udfordrende øvelser med disse kortspil
 • Sæt et helt træningspas sammen, brug kortene som opvarmning eller
 • Vælg mellem flere forskellige kortspil afhængigt af, hvad du kan lide at træne:
  • Functional Training/Crossfit:26 kort med crossfitøvelser såsom cleans, thrusters og kettlebell swings
  • Yoga: 50 forskellige yogastillinger, som kan sættes sammen til et træningspas eller anvendes til skøn udstrækning
  • Fitness: 55 øvelser for alle muskelgrupper. Passer lige godt uanset om du er nybegynder eller veteran i træningscentret
  • Bodyweight: 46 forskellige øvelser med din vægt som modstand. Du kan udføre øvelserne med begrænset adgang til træningsredskaber
 • Kortspillene sælges stykvis. De kan anvendes hver for sig eller kombineres for endnu mere varieret træning
 • Kortspillene har engelsk tekst
 • Mål: 9 x 6,5 x 2 cm

Art.nr

18357

Brand

NANGARRA INVEST AB

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder alle fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet