Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Himitsu-Bako

Art.nr 18195

Kan du klare at åbne denne håndlavede pusleboks, der er fremstillet med stor omhu i Japan af de fineste træsorter, som de japanske øer kan opbyde? Perfekt som eksklusiv gaveæske!

595,-
 • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!

| |

28-11-2022 2:00:00 PM

Varebeskrivelse

Både hemmelig og smuk.

Himitsu-Bako er japansk og betyder „hemmelig æske“. Og det er da klart, at alle må kunne unde sig selv at have en hemmelig æske. Ikke en hvilken som helst skodæske, men en håndlavet pusleboks, der er fremstillet med omhu i Japan af de fineste træsorter, som de japanske øer kan opbyde.

Himitsu-Bako er fremstillet med Yosegi, en træmosaik-teknik der stammer fra den kulturelt rige Edoperiode (1603-1868), og som fungerer sådan, at stykker af forskellige træsorter (japansk agurketræ til det blå, kinesisk ceder til det røde, amerikansk valnød til det purpurfarvede osv.) sættes sammen til en mosaik, saves til tynde plader og monteres som kompakte æsker uden synlig åbning. I stedet for med en lås beskyttes din hemmelige æske nemlig af flere mekanismer, så du skal flytte æskens dele i nøjagtig den rigtige rækkefølge for at kunne åbne den, præcis som hemmelige æsker skal.

Vi sælger Himitsu-Bako kræver hele 14 trin for at åbnes -altså en meget hemmelig æske. Æskens størrelse er den såkaldte 4 sun, hvilket betyder ydre mål på 119 x 83 x 52 mm og indre mål på 82 x 62 x 38 mm. Vores Himitsu-Bako importeres direkte fra Hakone-området i Japan, hvor de ifølge traditionen produceres af specialiserede håndværkere.

Selv om Himitsu-Bako er et underfundigt puslespil, så er det frem for alt et meget smukt håndværk. Perfekt som eksklusiv gaveæske (hvis du ikke er bange for, at den kommer til at overstråle selve gaven), eller hvorfor ikke som din egen helt specielle hemmelige æske, som du gemmer dine egne helt specielle og hemmelige ting i?

4.7

Sorter efter

 • K

  Spændende opgave

  Super flot æske. Købt som konfirmationsgave i stedet for pengekort. Glæder mig til konfirmandens reaktion. 🎁

 • N

  Perfekt

  Jeg er helt igennem tilfreds med produktet. Super flot i sine detaljer.

 • T

  Gennemført kvalitet

  Virkeligt smukt håndværk. Kan anbefales.

 • B

  Fin service

  Meget fin æske, som vil pynte på reolen

 • T

  Smuk og sjov æske

  Gav den til min nevø i 14 år gave, med rullede 50’ere i. Til stor underholdning for de gæster der blev involveret. Fantastisk smuk og en sjov måde at give penge gaver eller gavekort.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv