Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Vin

Folk der holder af vin, holder også af vintilbehør og de elsker vingaver. Det er som om vinen bare smager lidt bedre når den behandles korrekt. Problemet er at når du kommer som gæst på besøg hos vinelskere, så vil de blive skuffet uanset hvilken vin du tager med, og de har alt det smart vintilbehør. Vingaven der vil rede dig, er en utraditionel vingadget som du finder her!

Vintilbehør og gadgets til den gode vin

Vidste du, at de første spor, når det drejer sig om vinfremstilling, er fra omkring 6000 år før vores tidsregning? Du kan med andre ord begynde at se dine længe ventede vinaftener som en måde at vise respekt for historien på! Vil du investere i skønne ting til vinen eller lidt fjollet vintilbehør fra Coolstuff, har vi kun én ting at sige – bare gå til den!

Tilbehør til spiritus findes i store mængder hos Coolstuff. Vi tilbyder luksuriøs og lækker chokolade fra flere kendte spiritusproducenter, men også masser af episk øltilbehør såsom kølebrønde og ølhaner. I vores kategori med tilbehør til vin finder du blandt andet fede vinholdere! Ud over holdere til vin tilbyder vi også andre vingadgets såsom smarte flaskelåse, praktiske køletasker til papvinen og vinpumper, der holder den åbnede flaske i køleskabet fri for luft.

Produkter i Vin

Sorter og filtrer

13 produkter

13 produkter

Kædevinreol
10
149,-
Viser 13 af 13
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv