Jo flere gaver desto bedre – find julegaverne i vores 3 for 2 kategori!

coolstuff logo

We have
just the thing

18 års gave

Gave til 18-årig

Forvandlingen fra teenager til voksen er en ganske stor forandring! At køre bil, gå på værtshus, stemme og betale regninger er blot nogle få af de fornøjelser, som en, der lige er blevet 18, kan se frem til. Det er derfor ekstremt vigtigt at finde en mindeværdig 18-årsgave til din ven/veninde, datter, søskende eller kusine – man fylder jo kun 18 år én gang i sit liv. Hos Coolstuff finder du ikke kun gode fødselsdagsgaver og andre sjove gaver. Her kan du også finde verdens bedste 18-årsgave til en, du holder af. Leder du efter en sjov 18-års gave, som du afleverer med et glimt i øjet, eller måske en betænksom 18-årsgave til din bedste veninde? Her finder du ting af alle slags! Et hot tip er at klikke en sej studentergave hjem i samme omgang.

18-årsgave til dreng

Geniale gaver til bror eller kærlige gaver til kæresten (ham)? Hos os finder du en perfekt gave til drengen, uanset hvordan dit forhold er. At købe en gave til en 18-årig dreng er ikke altid det nemmeste. Det spiller ingen rolle, om du leder efter en 18-årsgave til din søn eller en 18-årsgave til din bror – det kan være lige så tricky uanset hvad. Du skal derfor føle dig heldig over at have fundet Coolstuff. Vi er nemlig selvudnævnte eksperter på området. En passende gave til en 18-årig fyr med en kreativ åre er instantkameraet Polaroid Now, som fås i både hvid og sort. Eller leder du måske efter en sjov 18-årsgave til din kæreste (ham) a.k.a festaben? Så finder du alt fra blinkende partyglas til fede basket-shotspil i vores sortiment!

18-årsgave til en pige

Leder du efter en mindeværdig 18-årsgave til din datter, søster, kæreste eller veninde? Coolstuff har et stort udvalg af sjove gaver til hende, som vil passe helt perfekt. Uanset om du leder efter en gave til søster eller en gave til kæresten (hun), kan du være sikker på at finde unikke, sjove, smarte eller fede ting, der helt sikkert vil skille sig ud fra gavebunken. En gave til en 18-årig datter kan være alt fra sjove selskabslege, coole og smarte indretningsting før flytningen eller hvorfor ikke en kæmpemæssig spand fuld af Nutella? En anden værdsat gave til en 18-årig pige, der elsker at forkæle sig selv, er vores afslappende fodbad med damp og indbyggede massageruller.

Produkter i 18 års gave

Sorter og filtrer

39 produkter

39 produkter

Snug Rug Hoodie
10
499,-
Zenkuru Kugledyne
Fra
499,-
Blinkende Partyglas
Fra
59,-
Nutella-spand
359,-
Drikkeskak
10
189,-
Slackline
419,-
Ice Shooters
Udsolgt
24,50 49,-
50%
Viser 39 af 39
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv