Vil du have småkager?

Vi bruger cookies p√• vores site for at den skal fungere s√• godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsf√łring. Alt dette for at dit bes√łg i shoppen skal blive s√• fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, s√• klik p√• linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige str√łmper ‚Äď den ultimative gave!

Borddækning

Alt til en enkel borddækning

At byde på mad og spise sammen har siden oldtider været menneskets særlige måde at vise respekt og omtanke på! Lige siden stenalderen har vi mennesker siddet med vores kære og delt maden, bortset fra at vi i dag er holdt op med at bruge hænderne og har gjort det mere behageligt for os selv med praktiske hjælpemidler. Coolstuff tilbyder praktiske "dække bord-produkter" til alle situationer!

Her finder du sjove krus og bestik til alt lige fra skoveventyret til picnicen, festivalen og alle festlige lejligheder. V√¶lg og vrag blandt campingbestik til outdoor-entusiasten, selvr√łrende krus til livsnyderen og praktisk engangsbestik til picnic eller b√łrnefest. Apropos fester ‚Äď glem ikke at f√• med¬†dekorationer og pynt til festen¬†hos os!

Produkter i Borddækning

Sorter og filtrer

69 produkter

69 produkter

Venner Krus
99,-
Hum√łrkande
Made in Germany
Fra
289,-
Iskugler XXL
99,-
Side 1 af 2
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved k√łb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi l√łser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indk√łbskurv

ūüėä

Lige et √łjeblik, vi opdaterer din kurv