Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Kopper & Glas

Sjove krus og kopper i alle mulige former

Vis dine følelser med et sjovt krus eller en kop! Lav et statement med vores iøjnefaldende og anderledes krus. Seje krus er ikke kun varme drikke, men også minder, der varmer. Hvorfor ikke lade en kærlighedskop sende varme tanker fra hylden med kaffetilbehør og alkoholgadgets? Der er trods alt få ting, der bliver brugt lige så flittigt som et nyt yndlingskrus. Men hvordan vælger man det rigtige blandt alle millionerne af sjove krus og kopper? Start med et, der matcher personlighed og interesse hos den, kruset er tiltænkt. Star Wars-motiver og kærlighedshyldest er klassikere. I dag har de fået selskab af en ny generation af opfindsomme krus og kopper. All inclusive med indbyggede kageholdere til lysende LED-glas. Har du fundet det perfekte drikkekar og skal du fylde det? Se vores topfine øltilbehør.

Krus med citater, der får kollegaen til at blive jaloux

Når det endelig er kaffepause, men frokoststuens beskidte ikea-krus får alt til at smage dårligt! Er følelsen bekendt? Sæt stemningen i vejret med en orgasmekop! Eller imponer på kollegaerne med et stort og prægtigt ølkrus? Vores forslag er at fylde op med mindst 5 sjove krus med tekst. Med andre ord en kop til hver arbejdsdag - og ethvert humør! Hvis du er ny på jobbet, er krus med sjove citater en fremragende isbryder. Eller vil du bare prale af, hvor meget din partner ******* dig? Krus med sjov tekst kan selvfølgelig virke klichéagtige? Men vi lover, at en T-shirt med indbygget müsli-rum ikke er nær så vellykket. En anden humørforstærker på kontoret er naturligvis ekstra godt vintilbehør og spiritustilbehør. Og hvis du leder efter krus med sjove print? Benyt lejligheden til at give kontortilbehøret en glowup.
 

Har læreren eller chefen brug for et nyt krus? Jo da!

Tid til årets obligatoriske gave til chefen eller læreren? Hvad er bedre end et lækkert krus til den, du kender en lille smule - og alligevel ikke? Et sjovt krus til arbejdet er perfekt, når du vil give en gave til chefen. Uden at blive for personlig. For hvem kan være sikker på, at chefen ikke er hyperallergisk over for blomster? Eller bare gnasker på proteinkoncentrat? Et flot krus vil være en god gave til din kollega! Udover at den er fin, kan den fyldes med lige, hvad du vil! Alt fra kaffe til snus og snørebånd. Det er med andre ord en multifunktionel fødselsdagsgave til både halv- og helbekendtskaber. Ja, det virker endda at give sjove krus til børn! Find den perfekte kop i vores store udvalg af sjove krus til lærere, chefen og selvfølgelig alle andre.

Produkter i Kopper & Glas

Sorter og filtrer

53 produkter

53 produkter

Blinkende Partyglas
Fra
59,-
Humørkopper
Made in DE
139,-
Humørkrus
Made in DE
149,-
Venner Krus
99,-
Humørvase
Made in DE
389,-
Humørkande
Made in DE
Fra
289,-
Ice Shooters
Udsolgt
24,50 49,-
50%
Viser 48 af 53 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv