Husk gaven til din far på Fars Dag!

coolstuff logo

We have
just the thing

KitchPro Chokoladefontæne

Art.nr 18188

Smag på ordet: Chokoladefontæne. Mmmmm.... Selv Willy Wonka ville blive misundelig. Den varmer chokoladen op og lader den løbe ned over de ting, du vil overtrække med chokolade.

199,-

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Nu skal vi fortælle lidt om chokolade. Vær forberedt på fire punkter med komplicerede ord. Derefter bliver det nemmere igen.

 1. Chokolade indeholder koffein, theobromin og fenyletylamin, som gør dig frisk, glad og kåd.
 2. Chokolade indeholder kakaosmør, som sænker kolesteroltallet.
 3. Chokolade har et højt indhold af fenol, som modvirker hjerte- og karsygdomme.
 4. Chokolade indeholder tanniner, som modvirker karies.

Af dette kan man udlede, at chokolade er godt for dig. Chokolade er din ven. I modsætning til, hvad du tidligere har troet, spiser du for LIDT chokolade. Hvad mener du f.eks. om følgende idé: Du kan smelte chokolade og overtrække forskellige ting, du godt kan lide! Frugt og bær smager rigtig godt med chokoladeovertræk. Forskellige former for bagværk kan blive endnu mere lækkert med en chokoladeoverflade. Vi har også hørt rygter om, at forskellige kropsdele fungerer rigtig godt med chokoladepaint, der kan slikkes af, men vi ved ikke, om det er sandt. Men vi ved, at gode sager er gode, men at de næsten altid bliver bedre, når de er overtrukket med chokolade.

Hvordan fungerer chokoladefontænen så? Jo, først varmer du chokoladen, f.eks. i mikroovnen eller i et vandbad. Derefter hælder du chokoladen i fontænen, starter motoren og varmen. Fontænen holder nu chokoladen varm og flydende samtidig med, at den bliver pumpet rundt i systemet. Mums! Dit eget chokoladespringvand

Fakta om stor KitchPro Chokoladefontæne

 • 40 cm høj, 21 cm diameter
 • Kan rumme op til 1,5 kg chokolade
 • Lavet af rustfrit stål, er nem at skille ad og rengøre.
 • En regulator til at tænde/slukke for motoren til at pumpe chokoladen rundt og en regulator til at tænde/slukke for varmen.
 • Stille motor (ikke helt lydløs, men mere lydløs end de fleste chokoladefontæner på markedet).
 • Individuel indstilling af fødderne, så fontænen kan stå helt lige, hvilket er vigtigt for at få chokoladen til at flyde rigtigt.
 • Manual kan også downloades her

Fakta om lille KitchPro Chokoladefontæne

 • 23 cm høj og 15 cm i diameter
 • Kan rumme op til 600 gr chokolade
 • Lavet af rustfrit stål, er nem at skille ad og rengøre.
 • En regulator til at tænde/slukke for motoren til at pumpe chokoladen rundt og en regulator til at tænde/slukke for varmen.
 • Stille motor (ikke helt lydløs, men mere lydløs end de fleste chokoladefontæner på markedet).
 • Manual kan også downloades her

Det er federe at eje en chokoladefontæne end at skulle leje en chokoladefontæne - Udlejligning af chokoladefontæner er yt (og typisk alt for dyrt)!

Chokolade medfølger ikke. Det må du selv købe - din slikmund. Men vi anbefaler at du køber kogechokolade eller smeltechokolade, og der medfølger flere anbefalinger i brugsanvisningen.

4.2

Sorter efter

 • P
  Chokoladefabrikken - et klistret hit!

  Kender I det, når mindstepigen lige kommer til at skubbe til chokoladefontænen, hvorefter den sender et sprøjt rundt og pludselig er køkkenet og 4 børn smurt ind i flydende chokolade? Lillepigen havde ellers lige sagt "Jeg elsker chokoladefabrikken". Vi fik forklæder på børnene og tørrede op til sidst. Heldigvis var det ret nemt at tømme og rengøre chokoladefontænen til slut, og det bliver helt sikkert et stort hit til konfirmationsfesten. Når der er mange som dypper frugt i chokoladen bliver den hurtigt spist, så der må gerne fyldes efter af og til. Jeg købte den billigste chokolade, prøvede fortynding både med madolie, som der står i manualen og med palmin, som min konditor anbefaler, og begge dele fungerer fint - der skal ca. 10 % fortyndende olie eller palmin i. Det er nemt at smelte chokoladen i mikrobølgeovnen før den hældes i fontænen, og det går også nemt at fylde efter med 100-200 gram fortyndet chokolade ad gangen efterhånden som det bliver spist. Jeg hælder bare den flydende chokolade på toppen. Det kan bestemt anbefales at afprøve chokoladefontænen inden den store fest. Børnene skal gerne være under overvågning, der må ikke tabes frugt i den nederste skål, og når maskinen slukkes, skal den rengøres med det samme inden chokoladen størkner. Jeg har købt den store model, da vi skal være 50 personer til konfirmationen, og overvejer at købe to stk af den lille model også, for det passer bedre hvis man bare har et lille selskab på måske 10-12 personer, og så kan der være både lys og mørk chokolade samtidig. Den store model skal have mindst 400 gram chokolade for at lave vandfald, gerne 600 g - og helt op til 1500 g, men det prøver jeg først til vores store fest.

 • T
  Hurtig levering

  Superhurtig levering.

 • A
  Chokolade Fontæne

  Fungerer fint, kan godt anbefales.

 • A
  Rigtig god

  Jeg har ikke brugt chokoladefontænet endnu men den ser meget stabil ud og den er lavet ud af nogle meget gode materialer og pakken kom dagen efter jeg bestilte den så jeg er meget tilfreds

 • P
  Perfekt :)

  Vi købte chokoladefontænen ifm min datters konfirmation. Den blev leveret til pakkeshoppen allerede dagen efter!! Imponerende service. Selve fontænen er så nem at samle og betjene og vi fik nemt chokoladen til at flyde flot ved at smelte chokolade i mikroovnen og så tilsætte skiftevis olie og mere smeltet chokolade til ønsket resultat. Fontænen kørte uden problemer i mindst halvanden time og alle vores 40 gæster fik rigeligt :) rengøring var nemt og hurtigt. Alt i alt et super produkt til en meget fair pris. Jeg vil bestemt anbefale det til andre :))) tak for det!!

Trustpilot
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

ukraine

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv