We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Nytår

Husk at købe nytårs pynt og værtindegaver! Man glemmer det altid og der er altid udsolgt i butikkerne et par dage inden nytårs aften! Her på siden er samlet de gadgets vi synes egner sig bedst til nytårs aften

Nytår

Den store nedtælling er i gang, når bolden falder. Nej, jeg taler ikke om puberteten. Jeg taler selvfølgelig om nyårsaften! Jeg kender ingen anden helligdag, der indeholder en kæmpefest med en ”drink til de dejser”-mentalitet efterfulgt af en dag, hvor du fremsætter kæmpemæssige mål for nytårets produktivitet. Nytåret markeres ofte med fyrværkeri, parader og refleksioner over det forgangne år, samtidig med, at man ser frem til fremtidens muligheder. Fejringen er indlysende: ligesom fødselsdagene giver nytårsdag os en chance for at fejre, at vi har klaret den endnu 365 dage, den tidsenhed vi bruger til at holde kronologisk score på vores liv. Puha! Et år til gået og vi er her stadig! Tiden er inde til at hæve glasset og skåle for vores overlevelse.

Ønsker du, at dette nytår skal blive det bedste? Inviter folk hjem og lad CoolStuff hjælpe dig med at lade dine venner finde ud af, hvilken god festvært, du er

Vær vært for en nytårsmiddag med familie og venner

En klassisk måde at starte det nye år på, men klassisk betyder ikke kedelig, vel? Et nytårsmiddagsselskab med familie og venner er en god måde at reflektere over det forgangne år på og snakke om planer for det nye år. Den tid, hvor man ringede nytåret ind til langt over midnat med hundredvis af fulde voksne ligger muligvis bag os, men at have en uforglemmelig fest behøver ikke at gøre det! Uanset om du er vært for et par nære venner og familiemedlemmer eller hele kvarteret, har vi dækket dig ind med glitrende indretningsideer og aktiviteter til alle aldre. Her hos CoolStuff er vi forpligtet til at levere festlige og enkle ideer til at gøre denne nytårsaften familievenlig og sjov.

For at få nytårsfølelsen og stemningen, mens du venter på, at klokken slår tolv, skal du dekorere dit sted på forhånd med vores Spralla DIY-brevbannersymboler og -tal til nytårsdekoration. En støtte giver dit banner mulighed for at få en baggrund, der er Instagram værdig med vores mini lightbox, som også tilføjer æstetik til et sted. Du kan også holde brevballonfest på loftet eller dekorere langs gange bare for at give huset mere intimt og værdsat præg. Glem desuden ikke vores islanternestjerne, der giver en klassik følelse til et sted. Du kan aldrig få for mange lanternestjerner!! At tænde en kineser eller fyrværkeri er måske ikke det sikreste en nytårsaften. Der er trods alt ingen, der ønsker at sende tilskadekomne på hospitalet! Du kan byde det nye år velkommen med sikrere alternativer såsom - danse natten væk med vores Vooni BoomBox, eller have en spilaften og få det klassiske spin-flaske-festspil ud, eller drej shot-spil og holde fest, som om det er årets sidste dag! > Hvem siger, at det at gå ud er den bedste måde at ringe det nye år ind på? Nogle af de mest tilfredsstillende øjeblikke i livet er, når man har det sjovt i et intimt miljø med familie og venner i den hjemlige tryghed. At tilbringe nytårsaften hjemme med familien kan være en fantastisk mulighed for at knytte bånd, have det sjovt sammen og hilse det nye år velkommen med sine kære. Med alle mulighederne for sjov, mad, drikkevarer, spil og aktiviteter kan det at være en rigtig god fornøjelse at tilbringe nytårsaften derhjemme.

Så lad os alle byde det nye år velkommen hjemme med en fest, som hele familien og vennerne vil nyde. Vi er sikre på, at du finder de ultimative festgadgets her på CoolStuff!

Sorter og filtrer

8 produkter

8 produkter

Isstjerne
89,-
Spin The Shot
69,-
Viser 8 af 8
Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet