Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!

Iskugler

Art.nr 2425

Fyld kuglen med friske bær, mynte, en citronskive, eller hvorfor ikke saftekstrakt. Luk kuglen, fyld vand på og kom kuglen i fryseren. Resultatet bliver herlige isterninger til drinksene, saftkanden eller punch-bowlen.

På lager

 • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Du har måske også brug for

Pimp din pakke

Skal du pakke gaver ind, så har vi alt her!

>

Varebeskrivelse

Nej, dette er ikke eventyret om en dreng, der kom til at sutte for længe på en parkbænk i februar. Det er den nye skønne ting, du kan putte i drinken.

Terningformede isterninger har alt for længe domineret isbranchen, men nu overtager kuglerne herredømmet. Ikke nok med at kugler smelter langsommere, fordi de har mindre overflader end terninger, og så er de meget flottere. Måske er det nyhedens interesse, men en kugle er faktisk oftest flottere end en terning. Tag for eksempel månen. Hvis den havde været firkantet, havde vi nok syntes, at det så ret forvirrende ud, når den blev ved med at dreje rundt deroppe på himlen.

Men... øh... hvad var det vi kom fra? Åh ja, isterninger! De er så flotte! Og de bliver endnu flottere, hvis du indfryser en urtekvist eller et bær i dem. En isterning med mynta til din mojito? Ville det ikke være godt – og pænt – her til sommer? Eftersom kuglerne er hermetisk lukkede, sker der ikke noget spild ud i fryseren. De tager heller ikke lugt til sig.

Godt, så det er vi enige om. Lige en ting til: Selvfølgelig kan du snitte dine egne isterninger af store isklumper med en kniv, men det tager tid, og du får våde og kolde hænder. Så er det alligevel bedre at anskaffe sig nogle smarte isforme til isterninger.

Fakta om isterninger:

 • Isterningform til isterninger
 • Enkel påfyldning
 • De er helt lukkede og tager derfor ikke lugt fra fryseren
 • Tåler maskinopvask
 • Sælges i pakker med 4 stk
 • Størrelse: 5,5 cm i diameter
 • Vægt: 12 gram
 • Se også KÆMPE isterninger
4,7

Sorter efter

 • J

  Jepper

  Verificeret kunde

  De er fine

  giver nogle gode iskugler, lidt svært at dosere dem perfekt, men sjov gimmic og nemme at bruge.

 • B

  Bobby C.

  Verificeret kunde

  fine isterninger

  Den laver fine runde kugler og kunne ikke genkende at de skulle være svære at få ud. Dog plastlåget hvis man får pillet det ud er svært at sætte ind igen. Kuglerne er tilstrækkelig tunge til at starte med så de kører ikke op til munden som normale isterninger. Køber nok flere om lidt.:-)

 • L

  Lil

  Verificeret kunde

  Seje kugler

  De har på en uge lavet ca 100 isterninger med mynteblade o.lign. Gæsterne i sommerhuset elsker dem i et stort glas vin eller GT.

 • A

  Annika

  Verificeret kunde

  Klar forbedring

  Har haft den tidligere model af kuglerne, og der er sket en klar forbedring i dem. Samlingen bagpå virker til at være kraftigere, og åbneklapperne lettere. Men vigtigere, så er proppen meget bedre - før plads og gummi, nu ren gummi. Der er også lavet en "max" modsat før - den er dog liiiige i under kanten til min smag, men det kan man jo bare ændre på :D Iskugler er noget jeg bruger næsten dagligt året rundt, så er glad for fornyelse - næste gang kommer der de store i kurven også :)

 • A

  Anne J.

  Verificeret kunde

  Smart og nemt

  Super smarte isterningskugler, som imponere enhver gæst med sin størrelse. Ret nemt at fylde vand i. Skal blot stå på bordet og tø i 10 min. da de så er nemme at få ud.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag