Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give dine gæster en ganske særlig oplevelse. Nu kan du grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for dig.
På lager
Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!
Skal du pakke gaver ind, så har vi alt her!
Hvis man synes, at det er kedeligt at lave mad, hænger det som regel sammen med, at man har kedelige køkkenredskaber. Den mad, du serverer, spejler jo dit køkken, så glem alt om den ridsede teflonpande og det møgkedelige skærebræt. Hvad siger du til en blok lyserødt salt, som er blevet presset sammen i Himalayabjergene i flere millioner år?
Og hvad bruger man så den fantastiske saltsten fra Himalaya til?
Grillning: Læg den på grillen ved lav varme, og lad den lige så langsomt blive varmet op under låget. Når den er varm nok, kan du grille din mad på den. Maden får en lækker røget saltsmag.
I ovnen: Stenen kan også sagtens varmes i ovnen. Også her skal det ske langsomt (cirka 60 minutter). Læg maden på stenen, når den har den ønskede temperatur.
Er der nogen, der er til teppanyaki? Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring!
Gravad laks er utroligt lækkert, og hvis den er hjemmelavet, er det noget ud over det sædvanlige. Strø sukker, dild og hvid peber på laksefileten, og læg den mellem to saltsten. Smid den i køleskabet, og glem alt om den i et par dage. På tredjedagen er det tid til at hive den frem og nyde den.
Stenen er ikke kun velegnet til tilberedning af varm mad. Den er også glimrende til servering af mad, der kan trænge til lidt ekstra salt, fx sushi eller tapas.
Til Tex-Mex kan du blande hakket tomat, løg, koriander og presset lime på stenen og servere din helt egen SALTSA.
“Men bliver det ikke meget salt?” tænker du. Nej, ikke nødvendigvis. Det naturlige salt i blokken er mildere end det, du køber i butikken, og blokken afgiver kun en lille smule ad gangen. Hvis man vil salte lidt mere, skal man blot hælde mere væske på blokken, så saltlagene opløses.
Hvad sker der, når man har tilberedt masser af spændende retter, og stenen bliver for tynd til, at man kan bruge den? Så er det sjove kun lige begyndt! Den består jo udelukkende af salt, som du kan brække af i mindre stykker og bruge som rivesalt til madlavningen eller ved middagsbordet.
Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.
1-2 dages leveringstid!
Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!
Og dansk kundeservice