Over 80 forskellige julekalendere - se alle her!

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Snug Rug Hoodie

Art.nr 18282

Klæd dig på til hyggeaften, pyjamasparty eller lange morgenmåltider i weekenden med en rigtig skøn og trendy hoodie! Denne fleece-hoodie fra Snug Rug er simpelthen som et stort og varmt kram – du slipper for at fryse samtidig med, at du svøbes fuldstændigt ind i det superbløde materiale!

499,-

Varebeskrivelse

Lange morgenmåltider i weekenden med yndlingskaffen. Filmaftener med vennerne og sladder. Dovne dage, hvor du bare kryber sammen hjemme i sofahjørnet. Alt er enormt hyggeligt, indtil kulden kommer snigende, og du begynder at ryste! Med en rigtig varm hoodie glemmer du, at det er koldt, og trendy Snug Rug er en såkaldt “oversized blanket hoodie”. Sig hej til tæppet, der er en trøje, som er et stort, varmt kram!

Hoodien er foret med det blødeste sherpafleece, hvilket både er varmt og meget, meget hyggeligt. I den store lomme på forsiden kan du gemme mobilen, fjernbetjeningen og andet, du gerne vil have i nærheden, når den står på sofahygge, og foret gør desuden lommen til det ultimative sted at varme forfrosne hænder. Ud over sofahængeri og lange morgenmåltider er fleece-hoodien perfekt at krybe ind i på de smukke, men kølige forårsaftenener, hvor du virkelig ikke ønsker at gå ind på trods af, at du sidder og ryster af kulde i haven. Snug Rug holder dig helt enkelt varm og hyggelig i alle situationer samtidig med, at du ser afslappet stylish ud!

Fakta om Snug Rug Hoodie

  • Hold varmen med en hyggelig hoodie, der føles som et varmt kram – perfekt til sofahygge!
  • Trendy Snug Rug Hoodie er en såkaldt “oversized blanket hoodie” – den ultimative krydsning mellem et stort, varmt tæppe og en skøn fleece-hoodie!
  • Perfekt til TV-aften, morgenmaden i weekenden og den kølige sommeraften
  • Hyggelig hætte med sherpafleece på indersiden og dekorativ fake pels
  • Manchetter i ærmet så trøjen ikke glider ned over hænderne
  • Stor lomme midt foran foret med superblød sherpafleece og perfekt til at varme hænderne i
  • One-size, hoodien er cirka 97 cm lang i ryggen (hætte ikke medregnet), ca. 100 cm over brystet og ca. 87,5 cm lange ærmer
  • Materiale: sherpafleece (for), fleece (yderside) og polyester (fake pels på hætten)
  • Vaskeanvisning: maskinvask 40 °C

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet