Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!

12 tips til sjove ting at lave med børn

Har du og barnet mange fridage foran jer? Måske er det tid til at have en omsorgsdag igen, eller også har barnet fri fra skole? Så er det meget smart at finde på nogle sjove, men simple aktiviteter, som I kan lave sammen, når inspirationen slipper op. Coolstuff har masser af gode ideer, når det kommer til ting at lave med børn, når de er syge, men også ting at lave med børn denne sommer eller i andre skoleferier.

Ting at lave derhjemme med børn

Hvad man kan finde på med et sygt barn, afhænger helt og holdent af, hvor sygt barnet rent faktisk er. Heldigvis har vi masser af tips til roligere ting at lave i karantæne med børn – uanset om det bare er en snotnæse eller en mere trættende influenza. Nedenstående aktiviteter er naturligvis lige så velegnede til raske børn!

Glad kvinde slapper af med zenkuru vægttæppe

1. Luksuriøs filmhygge midt på dagen

Hvis du har en projektor ved hånden, er dette det perfekte tidspunkt at tage den frem! Pop lækre popcorn og hæld dem i rigtige popcornbøtter (I kan endda selv lave dem, hvis barnet orker det). Vælg en god film, dæk vinduerne ordentligt til og fyld op med masser af tæpper og puder på sofaen.

2. Smagslegen

I omsorgstider er det tilrådeligt midlertidigt at afskrive reglen om ikke at lege med maden! Arranger en sjov madleg med barnet – skær gode frugter, pølser eller brødstykker med pålæg i bidder og lad ham eller hende lukke øjnene og gætte, hvad det er. Et hot tip er at afslutte legen med en lille smagsoverraskelse i form af godt slik eller chokolade.

3. Skattejagt

Hvis barnet er vågent nok, er det perfekt at arrangere en sjov skattejagt! Da du stadig er hjemme, har du også tid til at planlægge det hele rigtig godt. Hvis vejret er ok, kan du også sørge for, at skattejagten afsluttes ude i haven – så barnet får noget nyttigt D-vitamin med i købet.

Dyner & Tæpper

Se alt
Oversized Hoodie Deluxe - Snug Rug
10
Kugledyne - Zenkuru
Kugledyne - Zenkuru
Fra
499,-
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
10
Snug Rug Sherpa-plaid

4. Trekamp med sjove spil

At spille et sjovt spil er altid en god måde at få dagen til at gå på. Hos Coolstuff finder du sjove og unikke selskabsspil til både yngre og ældre børn. Hvis barnet orker det, kan I måske endda tage skridtet videre og gennemføre en sjov trekamp? Bedst af tre vinder!

5. Kreativt værksted

I Coolstuffs kategori med kreativt legetøj kan du finde masser af inspiration til sjove ting at lave med børn derhjemme. Lad kreativiteten råde, mens I hygger jer med slim, bager kager med skumplastler eller bygger den mest episke boldbane i verdenshistorien! Vi tilbyder også tricks og gåder-puslespil til barnet, der har ekstra meget tålmodighed, og selvfølgelig andre puslespil i både 3D og almindelig form.

Person, der bygger sin egen badebombe

Sjove ting for børn at lave udenfor

Det er faktisk videnskabeligt bevist, at de fleste mennesker har det godt med at komme ud lidt hver dag, men det er desværre langt fra alle børn, der rent faktisk nyder at lege udendørs. Så er det fedt, hvis du som forælder kan komme med forslag til sjove udendørsaktiviteter – uanset årstiden!

6. Frosne t-shirts

Dyp en masse t-shirts i vand og lad dem ligge i fryseren hele natten i hver sin plastikpose. Næste dag, når solen er på sit varmeste, er det en god lejlighed til at tage trøjerne frem og arrangere verdens sjoveste konkurrence i haven. Den, der hurtigst kan optø sin t-shirt og tage den på, vinder!

7. Naturbingo

På internettet kan du finde masser af flotte naturbingoplader med forskellige temaer såsom skoven eller stranden. Giv børnene hver en plade, når I er på udflugt, og lad dem løbe rundt og prøve at finde ting, fylde en række og få bingo! Naturbingo kan selvfølgelig også gøres til en sjov konkurrence, hvor flere børn spiller på hold mod hinanden.

Tre personer, der spiller XL fire i træk

8. Spændende udendørsspil

Er børnene trætte af de gamle kroket- og kubbspil i haveskuret, der har levet lige så længe som dig? Så er det på høje tid at investere i nye spændende udendørsspil. Coolstuff byder på masser af sjove kastespil men også fodboldkroket, frisbee-spil og fede koordinationsspil.

9. Tre på række

Selvom dette spil sandsynligvis er gammelt, dør det aldrig ud! Det er også nemt at lære, og man kan more sig med det uanset årstiden. En anden fordel er, at det er så nemt at bygge spillepladen op af ting, der er til rådighed – du kan fx tegne spillepladen på garageindkørslen og bruge sten og blade som spillebrikker!

Spil

Se alt
Friends Monopoly
Trivial Pursuit Harry Potter
Trivial Pursuit Friends

10. Mulle-TV

I et par minutter skal I bare se på omgivelserne i stilhed, se på træerne, fuglene og himlen. Bagefter kan I tale om, hvad I har lagt mærke til, og forhåbentlig føle jer rolige og afslappede i kroppen. Perfekt afslapning, inden det er tid til at gå ind!

11. Udendørsrebus

Giv børnene et bestemt ord, og lad dem lede efter ting i haven eller skoven, der starter med hvert bogstav. Ordet "sej" kan for eksempel dannes ved hjælp af en spand, et egeblad og en pose jord. Når børnene har fattet, hvad det drejer sig om, kan de selv danne ord ved hjælp af ting og lade de voksne løse gåderne!

12. Lad episk udendørslegetøj gøre arbejdet

Voksne er ikke superhelte, selvom vores elskede børn måske tror det. Nogle gange er der simpelthen hverken tid eller energi til at forberede eller planlægge nogle sjove aktiviteter. Så er det et fantastisk held, at der findes børnelegetøj og udendørslegetøj! Hos Coolstuff finder du alt fra elefantformede vandspredere til klatrebaner og hoppeborge til sommerens udendørsleg. Til vinteren tilbyder vi hamburgerformede slæder, Snowball Makers og praktiske sneskulptursække!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag