Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Alt om kajakker

Du har fra tid til anden behov for at opgradere dit friluftsliv med en ny spændende aktivitet for at holde dampen oppe. Du synes måske, at langrend er for kompliceret, at lerdueskydning er for larmende, at havearbejde er for kedeligt? Så kan kajakroning være den helt rigtige aktivitet for dig! Kajakroning kræver kun lidt udstyr, og aktiviteten kan nemt tilpasses dine egne præferencer. Afslappende soloture på en spejlblank sø eller lidt mere tempofyldte ture på en å sammen med en stor gruppe? Vælg blandt vores bedste kajakker og find en oppustelig model, der passer til dine planer!

Hvad er en kajak?

Hele konceptet med en kajak er egentlig meget enkelt. Kajakken er en smal, mindre båd, som du kan komme frem på vandet med ved hjælp af en pagaj. Er du i tvivl om, hvorvidt en lille, aflang båd virkelig står distancen som en fritidsaktivitet, man kan bruge flere timer på hver uge? Hvis du aldrig har haft med kajakker at gøre før, er det ikke underligt, hvis du er lidt skeptisk. Men kajaksejlads indebærer jo så meget mere end bare at bevæge sig fremad på vandet! Du kan kombinere kajakroningen med skønt fiskeri og nyde en afslappende stund på vandet med kun en termokande med kaffe som selskab. Eller hvorfor ikke udfordre dig selv til en hurtig tur på en å, hvor der faktisk er lidt strøm i vandet?

Glad man och kvinna som paddlar i en Intex Tvåsitsig Kajak

Hvad er forskellen mellem kano og kajak?

Både kanoer og kajakker er som sagt aflange, mindre både, hvor man anvender en pagaj eller paddel til at skubbe vandet bagud og på den måde kan glide fremad på søer, åer eller hav. Selve padlingen foregår dog på lidt forskellige måder. Så hvordan padler man en kajak? Pagajen har to blade på hver side af en rund, aflang stang. Når du padler en kano, bruger du i stedet en paddel, der kun har et blad i den ene ende og et håndtag i den anden. Kanoer er også åbne hele vejen ligesom i en ege, mens kajakker til en vis grad er overdækkede. Rygtet siger, at det var eskimoerne, der opfandt kajakken, da de frøs lidt for meget og gerne ville have tæppet fra sengen med ud på båden, og indså, at tæppet så blev vådt. Typisk.

Oppustelige kajakker til forskellige slags eventyr

Hvor lang er en kajak? Hvad koster en kajak? Hvor hurtigt padler man i en kajak? At stille disse spørgsmål er faktisk lidt det samme som at spørge, hvor lang en snor er, hvor meget en bil koster, eller hvor hurtigt du kan komme fremad på en cykel. Alting handler om dine egne planer og præferencer!

Kajak & Båd

Se alt  

Maksimer fleksibiliteten med en ultrakompakt kajak

Hos Coolstuff finder du en hel masse oppustelige kajakker, der kun fylder lidt, når de ikke er i brug, hvilket er perfekt til dig, der ikke har et kajakskur til overs. En oppustelig kajak er nem at bære sammen med andet camping- og friluftsudstyr og lige så nemt pustes op, når du finder en dejlig sø eller bugt at udforske. Vi tilbyder både Intex-kajakker og Bestway-kajakker i forskellige størrelser og prisklasser, der passer uanset om du foretrækker at ro alene eller i selskab med andre.

Vores bedste tips til et vellykket kajakeventyr

Hvordan kryber man ned i en kajak? Hvordan sidder man i en kajak? Det er ting, du bør have helt syr på, inden du tager på kajakeventyr, hvis du ikke bryder dig om surprise-dyp i vandet. Heldigvis går det ret hurtigt at fatte, hvad det drejer sig om!

Sådan undgår du våde uheld, når du hopper i kajakken

Har du fundet en sø med lav anløbsbro, skal du bare placere hånden foran det hul, hvor du skal sidde i kajakken og lade den anden hånd blive på anløbsbroen. Løft derefter den ene fod og placer den i kajakken, men behold for en sikkerheds skyld vægten på den anden fod. Sæt dig derefter langsomt ned på sædet og stræk dine ben. Superlet! Er der ingen anløbsbro? Nemas problemas - så skal du bare placere kajakken i vandet ved strandkanten, inden du sætter dig overskrævs over sædet og løfter et ben op ad gangen.

Glad kvinde og mand padler i en fjord i en oppustelig kajak

Hvilke padleteknikker er der?

Slap af i både krop og sjæl! Hvis man spænder i hele kroppen og føler sig stresset, når man skal ro kajak, kommer man let til ikke at følge bådens bevægelser, hvilket hurtigt kan resultere i et spontant dyk. Husk at sidde med ret ryg, og at lade musklerne i ryggen og taljen klare padlingen. Du lærer teknikken til at komme fremad ret hurtigt - placer pagajen tæt på kajakken og så langt fremme som muligt, uden at du behøver at læne dig fremad. Start ikke paddeltaget før armen er strakt og pagajen er i vandet. Men hvordan vender man så? Brug et fejetag med pagajen i form af en halvmåne!

Camping & Friluftsliv

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv