Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 60% rabat på Mandolinjern
Forældres guide til vab-overlevelse

Forældres guide til ”barn-syg”-overlevelse

Lige når du er kommet tilbage i rutinerne på jobbet igen, ringer telefonen. Intet anende tager du telefonen og mærker pludselig, hvordan hjertet banker og håndfladerne blive våde af sved. I det øjeblik du ser, hvem der ringer, ved du det. Det er tid igen. Det er tid til at være hjemme med syg barn. IGEN. Du husker den sidste gang, som om det var i går. Med tanke på at det omtrent var i går, forstår vi den opgivende håbløshed, der skyller ind over dig. Kaosset, skrigeriet, kedsomheden hos børn, der er syge, men alligevel på en eller anden uforklarlig måde har lidt for meget energi og lader deres frustration gå ud over dig. Rolig, bare rolig - denne gang er det dig, der er “the master of disaster”, for VI har den ultimative guide til, hvordan du kan overtrumfe tiden derhjemme og snyde kedsomhedsdøden (og en eventuel flytning til en øde ø).

Stresset far pludrer omgivet af babyting

Trin 1 - Be prepared!

Allerede før du forlader arbejdet for at hente det snottede barn, skal du sørge for at finde denne guide (som du sikkert har gemt som favorit i din browser) og, hurtigere end en høne skider sørger du for at bestille en gave til børnene for at forsikre dig om, at du har noget sjovt at fortælle og trække frem, når klynkeriet starter.

Glad mor ser to børn i hoppeborg

Trin 2 - Chokolade

Det er sådan her: Chokolade hjælper ALTID. Uanset om det handler om at bestikke et brølende afkom, eller at bestikke dig selv og forhindre dig i at emigrere til den øde ø, er svaret; Chokolade. Vores bedste råd: Du skal hamstre. Sørg for, at der aldrig er tomt i gemmerne. Nogensinde. Tak os senere.

Trin 3 - Slik

Det kan være, du har større behov for chokolade end det smittede barn; og så kan det være en idé at have slik som en anden form for bestikkelse. Og da børn med feber har en tendens til at være ude af stand til at ligge på sofaen, som en normal person, har vi et lifehack uden lige. 

Scenarie: 

Du har været hjemme i en evighed, du ønsker at lave andet end at tørre næse, mægle, underholde, whatever. Du vil simpelthen bare gerne have et pokkers stille øjeblik for dig selv. 

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
Wally and Whiz Vingummi Julekalender
Nya prylar
Wally and Whiz Vingummi Julekalender
299,-
Made in Denmark
S-mærke Slikjulekalender
Nya prylar
Bean Boozled Flaming Five Jelly Beans

Løsningen: 

Jelly Belly Jelly Beans! Hvad, hva´ sa´ du?? tænker du nu. Tillad os at uddybe; Du tager helt enkelt en pose Jelly Beans og samler din skrigende skare af børn omkring dig. Rasl med posen og fang deres opmærksomhed og spørg, hvem der gerne vil have slik. Der kommer nok et enstemmigt "JEEEEEEG" ud af skrålhalsene. Åbn posen og kast. Kast slikket alt hvad du kan, så langt du kan og allerhelst på en græsplæne eller på et langhåret tæppe, der kan skjule et helt sørøverskib. Og så læner du dig tilbage, tager en dyb indånding og smiler for dig selv, mens ungerne har travlt med at lede efter slikket.

Trin 4 - Gaver, gaver, gaver!

Vi ved godt, at man ikke skal bestikke børn og så videre, men helt ærligt, er det virkelig bestikkelse, bare fordi man gerne vil give sine gudsbenåede, hostende småfolk en gave eller to? Nej det er det ikke. Det er et smart træk. Desuden er du et generøst menneske, der elsker at give frem for at modtage. Sikkert? Sjove gaver er det sjoveste at give. At se forventningen i barnets øjne og høre glædesudbrud i stedet for vredesudbrud er som balsam for forældres sjæl. Er du desuden hjemme med mere end et barn og måske med børn, der har helt forskellige interesser? Det er der selvfølgelig også løsninger på. For at bevare din mentale velbefinnende råder vi dig til at se på både gaver til piger og gaver til drenge. Det kan være forskelen mellem krig og fred i søskende lejren.

 Harry Potter lampe, der blinker, tænder og slukker

Trin 5 - Hav det sjovt sammen

At finde en fælles interesse med sine børn kan være let og kortvarigt. Det er kun sjovt at tale om afføring, dinosaurus og/eller enhjørninger i kort tid, og samtalen kan nemt blive en envejsmonolog (ikke fra din side) og langtrukken. Men at spille brætspil til børn, sysle med puslerier eller spille sjove selskabsspil kan få tiden til at flyve af sted, og latteren til at forstyrre naboerne. Hvis du altså ikke har et barn som er dårlig taber. For i hver familie er der mindst én person, der går bananas, hvis man vinder over den. Vi siger ikke, at det er dig...

to personer, der spiller Harry Potter Trivia-quizzen

Trin 6 - For dem med dårlig spillestil

Hvis det er sådan, at du, nej undskyld, dit barn (selvfølgelig ikke dig) har en tendens til at knække brætspil på midten i frustration, er et puslespil til børn måske at foretrække? Det giver en ret lang beskæftigelse, som barnet kan vende tilbage til. Selvom vi ved, at sandheden for alle forældre er, at børn hurtigt bliver trætte og efterspørger anden underholdning. Har du prøvet alt? Til og med forsynet barnet med sejt legetøj? Og intet virker? Okay, vi har en sidste nødløsning, der med garanti vil tage tid og give dig noget at lave med børnene - Bagning. At bage med børn...er det en oplevelse? Har du ikke gjort det endnu? Ha, you’re in for a treat (i hvert fald når det kommer til oprydningen). Sørg for at opgradere dit køkken med nyt bagetilbehør, da du sandsynligvis får brug for det. Og når barnet er træt af at bage, og du står der, alene, med mel op til tænderne, ja så kan du måske gøre klatteriet færdigt, mens ungerne vender tilbage til puslespillet, der blev forladt tidligere.

Gave til Børn

Se alt  
Slackers Ninja Line Klatrebane
Snake Cube Fidget Toy
Bop Bag - Intex
10
Syngende og Dansende Kaktus - Spralla
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag