Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

BonBon Slikjulekalender

Art.nr 19295

Lyder Bavianballer og Kloakslam ikke som den helt perfekte opladning før jul? BonBons festlige og finurlige julekalender skaber den rette stemning hver decembermorgen og lader dig tælle ned til juleaften med dit yndlingsslik fra 90'erne!

139,-
  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Hvis det lyder bekendt at længes efter lørdag og vente på en pose Isbjørneklatter eller Snemandens tåsved, har vi en herligt nostalgisk nyhed til dig! Hvis du var ung i 90'erne, kender du alt til BonBons skøre slik, og nu kan du tælle ned til jul med denne store kalender fyldt med dit yndlingsslik fra barndommen!

BonBons skøre julekalender gør hver lågeåbning til noget helt særligt. Kalenderen er designet således, at du traditionen tro åbner en låge hver dag, og bag hver låge gemmer der sig en sjov illustration. Selve slikket er gemt inde i den runde kalender, så du åbner toppen af kalenderen og trækker en pose eller slikkepind ud hver dag - bliver det en pind Ørevoks eller måske en pose Tissemyre-bolsjer?Det gælder altså om at holde fingrene for sig selv og kun fiske en ting op ad gangen, selv om du støder på en pose Kloakslam, der får dine tænder til at løbe lidt ekstra i vand. Hvis du er en slikelsker fra 90'erne, er dette den oplagte kalender til dig, eller hvorfor ikke give den til den barndomsven, du løb til slikbutikken med, som en tidlig julegave?

Fakta om BonBon Slikjulekalender

  • Tæl ned til jul med den klassisk finurlige julekalender fyldt med nostalgisk slik fra BonBon!
  • Åbn dagens låge for at se en sjov illustration, og åbn derefter toppen af kalenderen, så du kan fiske lækkerierne ud et efter et
  • Kalenderen indeholder 15 slikkepinde i blandede smagsvarianter (herunder ørevoks og kloakslam), 6 x 40 g vingummiposer (3 stk. Snemandens Tåsved og 3 stk. Isbjørneklatter) og 3 x 60 g poser med hårde bolsjer (Kloakslam, Tissemyrer og Bavianballer).
  • Nettovægt: 615 gram
  • Indeholder mælk og soja, kan indeholde spor af gluten, nødder og jordnødder. Se komplet liste over ingredienser her
  • Kalenderens mål: 14,8 x 14,8 x 18 cm
  • Bemærk: Åbent køb gælder ikke fødevarer. Denne vare kan derfor ikke returneres
  • Produktet har mindst 3 måneders holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv