Vil du have småkager?
Gaveidéer til farsdag
far og søn sidder på sofaen med popcorn

Min far er bedre end din far!

Er din far lidt bedre end andre fædre?

Ja, det var vel det, vi troede. Er han også lidt stærkere end andre fædre? Så stærk, at han kan løfte dit hus, plus vennens hus og vennens fasters lillebrors hus? Måske er han også lidt klogere end alle de andre fædre? Og flottere? Og mere praktisk? Og sjovere? Ja, okay, han er nok sjovere, for du er jo faktisk her for at finde den ultimative gave til “the father above all”. Sandsynligvis har hans sans for humor, intelligens og kreativitet smittet af på dig... I hvert fald når du gør gode ting, som at finde den virkeligt ekstraordinære gave, der er værdig til din fars gunst (og det er ikke nogen let match). Men rolig, bare rolig, vi har det, du leder efter, for at ære din superstærke, supersjove, superintelligente og suuuuuperflotte far. Så lad os se nærmere på, hvad der kunne passe din far som hånd i handske.

coolstuff tema baggrund med gaver til seje far

Er din far Sporty Spice?

Selvom din far er alt og lidt til, har han måske et område mht. ting, han synes er ekstra sjove? I hvert fald ud over dagene med at løfte hus. Måske kan han godt lide at opholde sig ude i naturen og få bølger i håret? Så bør du tage et kig på vores udvalg af oppustelige kajakker. Hvis du er heldig, kan du endda komme med ham ud på bølgen den blå og lære dig et og andet om både fisk, vand og hvordan man rent faktisk håndterer en kajak.

Eller er han snarere Posh Spice?

Okay, så du har en lidt flottere far, der sætter pris på livets goder, nipper til kaffe og under sig velgørende pauser i hverdagen? Han kan lide lange, afslappende boblebade, at lave mad, gå en tur i skoven, lære naturen at kende og bare nyde foran et bål i al stilhed? Er din far en kontaktannonce? Giv ham den luksus, han fortjener. Hos Coolstuff er der luksusgaver i alle deres former og til alle mulige formål. Forstå lykken hver gang man smækker den op og bliver overrasket igen og igen og igen. Og du vil helt sikkert være på plussiden, når det kommer til arv.

mand går på græsset mod din pop-up udestue

Er du så heldig at have en teknisk far?

Helt ærligt er det få forundt at have en far, der rent faktisk følger med i nutidens moderniteter. Men det gør din far vel? Eller måske vil han følge med og er liiiidt for stolt til at indrømme, at han egentlig ikke gør det? Og hvem er du, hvis ikke den frelsende engel i teknikkens verden? Selvfølgelig er du det. Hallo, din far kan faktisk løfte din vens hus. Giv din far et forspring ved at købe en af vores sjove teknikgadgets som gave. Du hjælper ham ikke kun på vej i det "moderne" samfund, du gør ham faktisk også en tjeneste, hvis du fx køber et inspektionskamera til mobilen. Fædre har en tendens til at blive lidt stive efter at have jongleret med huse i flere år, og så er det ret rart at gøre livet lettere for ham ved at lade ham slippe for at kravle ind i små rum.

Er din far grillmesteren?

Al ære og respekt for salat, ris, kartoffelgratin og andre detaljer, men uden noget grillet til, ville de være ingenting. Cirka som Simon uden Garfunkel, en mobil uden wifi, en frø uden cykel eller dig uden din far. Ikke nok med at din far er god til at skære salat, høvle en træbænk og køre motoriserede ting – han er en mester i at grille (ja, vi gætter lidt her, men så spørg ham da). Lad ham trives i røgen fra briketter, kul eller gas. Lyt godt efter, når han hvisker, at der skal mere salt til. Vær imponeret over hans fingerfærdighed, når han vender de færdigkøbte burgere og udvider sin i forvejen store samling af grillting med noget nyt. Hvor finder man unikke ting, han ikke allerede har? Behøver du overhovedet at spørge? Vi har dem lige her imellem vores sjove grilltilbehør, din spasmager.

Gave til ham

Se alt
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
Rea
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
260,13 299,-
13%
Made in Germany
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
Things I Love About Dad Lav-selv-bog
Personlig Chokolade med Billede
Fra
249,-
Personlig

Du har faderen med humor!

Med et barnesind, der aldrig slipper op, tager han fat på dagene med størst mulig glæde. For nogen sagde engang til ham, at "Hvis man ikke er blevet voksen som 50-årig, så behøver man slet at ikke blive det"! Det er et motto at leve efter fra cirka 18 år og opefter. Han er en mand med selvdistance, har let til latter og sans for humor. Han er manden, der helt uberørt tager et par Unicorn Slippers på samtidig med, at han nipper til sin kaffe i et moustachekrus, som holder hans pragtfulde moustache tør, eller bare giver ham et øjeblik med moustacheprydet overlæbe. Ja, han er manden, der virkelig ville sætte pris på sjove gaver.

Faderen, der kører som en gud.

Måske lærte han dig at køre engang? Eller også lod han være. Uanset hvad, kan du stadig give ham smart og praktisk biltilbehør og manden, der har alt, lidt ekstra. Far har sikkert en isskraber i bilen, men har han en Yeti isskraber? Med den bliver han ikke kun sygt hurtig i isskrabekonkurrencer, han bliver desuden den cooleste af alle (fes den ind)? "Coolest", altså med tanke på is. Oh yes - far-humor!) Vi kunne fortsætte en evighed med at berette, hvad din far kunne have brug for til bilen, men foreslår, at du selv kigger efter og ikke lader dig påvirke af os (Rudolfkostume *host host*).

inde i en bil med multikopholder

Far er en mandlig mand!

Han skrubber toilettet med skruetrækkeren, brygger sin egen øl, barberer ryggen og sørger for, at katten i familien har en velplejet pels. Han kan vande græsplænen og blomsterne uden at sprøjte vand på bukserne, trimme skægget og lægge sig i sofaen, som ingen anden kan. Det er for pokker spild af tid at give ham en gave, der virkelig er til ham. Men spekulerer du nu? Og hvor? Her i vores sortiment med en gave til ham, tihi.

Selvfølgelig har din far god smag.

Hvad andet kan man forvente af en mand som din far? Denne manden blandt mænd, denne praliné blandt hermeliner. Apropos pralinéer, så giv ham det. Når han endelig er roet i land med sin kajak, har slået sin pop-up udestue op og kastet fødderne i sine enhjørningetøfler, fortjener han pralinéer. Og pralinéer kan komme i mange forskellige former og varianter. Det allerbedste er at købe en hel æske pralinéer, så han rigtig kan frådse. Sikke et held, at Coolstuff har en og anden gaveæske. Vi ved, vi er næsten lige så gode som din far.

Far altså. Din far.

Han lærte dig at gå, tale og værdsætte de små ting i livet. Han bar dig med stærke arme og beskyttede dig mod monstre og spøgelser. Han støvsugede dit værelse alt for tidligt om morgenen, han dansede, som om der ikke var en dag i morgen, han fløjtede mere falsk end deltagerne i Paradise Hotel og han kom dig til undsætning på alle tider af døgnet. Din far var din helt. Din far ER din helt, og din far fortjener det bedste af det bedste. Vi vil gerne hylde netop din far, fordi han er den bedste i hele verden. Giv en gave til far fra os og hils og sig, at vores fædre, trods alt, er lidt bedre end din far.

Fars dags gaver

Se alt
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
Rea
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
260,13 299,-
13%
Made in Germany
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag