Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Job efter forældreorlov

Sådan opfører du dig på arbejdet efter forældreorlov

Uanset om du har været på forældreorlov i nogle uger, flere måneder eller om tiden rent ud sagt kan måles i år, er én ting sikkert. Sidste gang du var på arbejde var du en anden person. Du vidste, hvordan livet fungerede, hvem din kollega var, hvordan man skulle opføre sig i sociale sammenhænge OG du fandt vejen til arbejdet. Men så ændrede alt sig fra den ene dag til den anden. Du blev Chuck Noland fra Cast away. Fanget i dit hjem lærte du at leve i en helt ny virkelighed. Og du tilpassede dig. Så blev det pludselig alvor, og du indså, at du nu skulle udskifte joggingbukserne med bukser med knapper. Hvordan vender man tilbage til kontorcivilisationen efter at have været hjemme med sit afkom som det eneste selskab? Hvordan taler man med voksne? Og hvordan håndterer man kaffeautomaten efter flere måneder med en almindelig kaffemaskine? 

Lad os starte med det vigtigste: Kaffe!

I de seneste måneder har kaffen opretholdt livet. Det vil ikke ændre sig, så bare rolig. Det, der derimod ændrer sig er, HVORDAN du tager din kaffe, hvordan du drikker din kaffe, og hvorfor du skal have kaffe. Da du gik rundt derhjemme, med fladt hår og en plettet t-shirt, der flot matchede de slidte joggingbukser, var ”hvordan” ikke var særlig vigtigt. Det var bare et spørgsmål om at tage hvilket som helst krus og hælde kaffen op. På arbejdet er kaffeautomaten en oase, et vandhul eller et socialt sammenstød, om man vil. Ved kaffeautomaten møder du andre adfærdsvanskelige kollegaer, og det forventes faktisk, at du snakker med dem der. Vi forstår, at det føles skræmmende og svært, især når du måske slet ikke har lyst til at tale med nogen. Måske ville du gerne have kaffe for at kunne være alene? Vores tip er at opdatere dit sortiment af kaffetilbehør og dermed lette sammenstødet noget. Hvis du for eksempel ikke ved, hvordan du skal gøre dig forstået, når det drejer sig om humør, foreslår vi, at du anskaffer dig et par forskellige humørkrus. Så kan du nemt bare vælge det krus, der passer dig bedst lige da og lidt subtilt holde det op foran den kollega, der kommer forbi dig, og så forstår din kollega præcis, hvordan du gerne vil have det. Godt, synes du ikke?

3 krus med ansigter, der udtrykker følelser: glad, sur og fræk

Tilbagekomsten til skrivebordet

Du er vant til at sidde hjemme ved sofabordet med alt lige ved hånden, der holder din mini-me mæt, tør og glad. Skrivebordet på kontoret genlyder derimod af noget tomt, sjælløst og upersonligt. Du SKAL tage fat i det. Du skal bygge bro. Det er her, du skal tilbringe flere dage om året, og du har brug for at finde din personlighed i dette bare skrivebord. Der er ikke andet at gøre end at anskaffe dig kontortilbehør i overflod. Go crazy, go you, indret dig for fanden.

Ergonomisk bærbar stativ på et bord på hjemmekontoret

Fejr din tilbagekomst

Lad din virksomhed, din chef og dine kollegaer føle glæden ved at have dig tilbage! Forvent gaver, hyldest og sang, når du træder over dørtærsklen. Men vis dem frem for alt, at du forstår, hvor vigtig du er, og giv dine beundrere en gave, der vil minde dem om dig for altid.

Årets bedste AW

Se alt  

For din chef er du alt

Din chef roser den jord, du går på, og elsker hvert eneste gennemtænkte eller uovervejede træk, du foretager. Du bør vise, at du forstår præcis, hvad han/hun føler, og købe en gave til chefen. En der er rigtig gennemtænkt og kan stå på hans/hendes skrivebord og informere alle og enhver om, hvor vigtig du er for din chef.

Kvinde bider i toblerone-chokolade

Hvad ville din kollega være uden dig?

Din kollega har ligget søvnløs i flere måneder og bare længtes efter de dage, hvor han/hun fik dig at se dig igen. Højdepunktet i din kollegas dag var, da du endelig fandt din telefon i bunkerne af vasketøjet og ringede tilbage. Du forstår dette. Men du planlægger måske at arbejde hjemmefra et par dage om ugen i fremtiden? Vi mener, at du skal give en gave til kollegaen for at vise, at du forstår kollegaens separationsangst. Eller måske bare som tak for, at kollegaen klarede ærterne, mens du var væk.

Puslespil med 1000 bit puslespil berømte billeder fra Life magazine

Se på det som en første date

På en første date kan det være rart at tage en lille gave med til den person, man gerne vil imponere. Selvom du er ret sikker på, at din chef og dine kollegaer husker dig og forguder dig, er der også en lille risiko for, at nogen af jer har et glorificeret billede af, hvem du er. Måske svigter hukommelsen nogen af jer? Usikker på, hvordan du skal opføre dig, når I ses? Ikke sikker på, hvad du skal medbringe? Må vi foreslå dig, at du kigger lidt på firmagaver? Det kan jo sagtens være, at DU er chefen og ærlig talt, så kan det nok være passende med lidt forkælse til personalet, som tydeligvis ikke har sænket skuden under dit fravær.

En glad mand, der fik en kæmpe chokoladepakke i gave

Aw er en fantastisk måde at komme tilbage til civilisationen på!

Så I klarede jer igennem den første dag, ganske sikkert ikke uden problemer, men I klarede det - allesammen. Du burde fejre det. Og træne socialt samvær. Løsningen, der bryder al is og reducerer afstanden, staves After work. Det er præcis som det lyder; Efter arbejde. Du har måske glemt, hvordan det foregår? Endnu en situation hvor man skal snakke og denne gang skal det ikke handle om jobbet. Føles det overvældende? Lad os hjælpe dig ved at tilbyde et stort udvalg af spil til festen. Med et spil (eller flere) behøver du ikke komme med dine egne replikker, og du kan langsomt, men sikkert, blive introduceret til, hvordan det er at grine, og hvor man bør grine, samt af hvad. Ja, nu tror vi, at du er klar til at komme tilbage til jobbet. Vi tror faktisk, du kan klare det. Men! Glem ikke at skifte bukser.

Toplisten

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv