Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!
Job efter forældreorlov

Sådan opfører du dig på arbejdet efter forældreorlov

Uanset om du har været på forældreorlov i nogle uger, flere måneder eller om tiden rent ud sagt kan måles i år, er én ting sikkert. Sidste gang du var på arbejde var du en anden person. Du vidste, hvordan livet fungerede, hvem din kollega var, hvordan man skulle opføre sig i sociale sammenhænge OG du fandt vejen til arbejdet. Men så ændrede alt sig fra den ene dag til den anden. Du blev Chuck Noland fra Cast away. Fanget i dit hjem lærte du at leve i en helt ny virkelighed. Og du tilpassede dig. Så blev det pludselig alvor, og du indså, at du nu skulle udskifte joggingbukserne med bukser med knapper. Hvordan vender man tilbage til kontorcivilisationen efter at have været hjemme med sit afkom som det eneste selskab? Hvordan taler man med voksne? Og hvordan håndterer man kaffeautomaten efter flere måneder med en almindelig kaffemaskine? 

Lad os starte med det vigtigste: Kaffe!

I de seneste måneder har kaffen opretholdt livet. Det vil ikke ændre sig, så bare rolig. Det, der derimod ændrer sig er, HVORDAN du tager din kaffe, hvordan du drikker din kaffe, og hvorfor du skal have kaffe. Da du gik rundt derhjemme, med fladt hår og en plettet t-shirt, der flot matchede de slidte joggingbukser, var ”hvordan” ikke var særlig vigtigt. Det var bare et spørgsmål om at tage hvilket som helst krus og hælde kaffen op. På arbejdet er kaffeautomaten en oase, et vandhul eller et socialt sammenstød, om man vil. Ved kaffeautomaten møder du andre adfærdsvanskelige kollegaer, og det forventes faktisk, at du snakker med dem der. Vi forstår, at det føles skræmmende og svært, især når du måske slet ikke har lyst til at tale med nogen. Måske ville du gerne have kaffe for at kunne være alene? Vores tip er at opdatere dit sortiment af kaffetilbehør og dermed lette sammenstødet noget. Hvis du for eksempel ikke ved, hvordan du skal gøre dig forstået, når det drejer sig om humør, foreslår vi, at du anskaffer dig et par forskellige humørkrus. Så kan du nemt bare vælge det krus, der passer dig bedst lige da og lidt subtilt holde det op foran den kollega, der kommer forbi dig, og så forstår din kollega præcis, hvordan du gerne vil have det. Godt, synes du ikke?

3 krus med ansigter, der udtrykker følelser: glad, sur og fræk

Tilbagekomsten til skrivebordet

Du er vant til at sidde hjemme ved sofabordet med alt lige ved hånden, der holder din mini-me mæt, tør og glad. Skrivebordet på kontoret genlyder derimod af noget tomt, sjælløst og upersonligt. Du SKAL tage fat i det. Du skal bygge bro. Det er her, du skal tilbringe flere dage om året, og du har brug for at finde din personlighed i dette bare skrivebord. Der er ikke andet at gøre end at anskaffe dig kontortilbehør i overflod. Go crazy, go you, indret dig for fanden.

Ergonomisk bærbar stativ på et bord på hjemmekontoret

Fejr din tilbagekomst

Lad din virksomhed, din chef og dine kollegaer føle glæden ved at have dig tilbage! Forvent gaver, hyldest og sang, når du træder over dørtærsklen. Men vis dem frem for alt, at du forstår, hvor vigtig du er, og giv dine beundrere en gave, der vil minde dem om dig for altid.

Årets bedste AW

Se alt
Mini Beer Pong - Spralla
Exploding Kittens Kortspil
Sloppy Synopsis Partyspil
Video Games Trivia Spil

For din chef er du alt

Din chef roser den jord, du går på, og elsker hvert eneste gennemtænkte eller uovervejede træk, du foretager. Du bør vise, at du forstår præcis, hvad han/hun føler, og købe en gave til chefen. En der er rigtig gennemtænkt og kan stå på hans/hendes skrivebord og informere alle og enhver om, hvor vigtig du er for din chef.

Kvinde bider i toblerone-chokolade

Hvad ville din kollega være uden dig?

Din kollega har ligget søvnløs i flere måneder og bare længtes efter de dage, hvor han/hun fik dig at se dig igen. Højdepunktet i din kollegas dag var, da du endelig fandt din telefon i bunkerne af vasketøjet og ringede tilbage. Du forstår dette. Men du planlægger måske at arbejde hjemmefra et par dage om ugen i fremtiden? Vi mener, at du skal give en gave til kollegaen for at vise, at du forstår kollegaens separationsangst. Eller måske bare som tak for, at kollegaen klarede ærterne, mens du var væk.

Puslespil med 1000 bit puslespil berømte billeder fra Life magazine

Se på det som en første date

På en første date kan det være rart at tage en lille gave med til den person, man gerne vil imponere. Selvom du er ret sikker på, at din chef og dine kollegaer husker dig og forguder dig, er der også en lille risiko for, at nogen af jer har et glorificeret billede af, hvem du er. Måske svigter hukommelsen nogen af jer? Usikker på, hvordan du skal opføre dig, når I ses? Ikke sikker på, hvad du skal medbringe? Må vi foreslå dig, at du kigger lidt på firmagaver? Det kan jo sagtens være, at DU er chefen og ærlig talt, så kan det nok være passende med lidt forkælse til personalet, som tydeligvis ikke har sænket skuden under dit fravær.

En glad mand, der fik en kæmpe chokoladepakke i gave

Aw er en fantastisk måde at komme tilbage til civilisationen på!

Så I klarede jer igennem den første dag, ganske sikkert ikke uden problemer, men I klarede det - allesammen. Du burde fejre det. Og træne socialt samvær. Løsningen, der bryder al is og reducerer afstanden, staves After work. Det er præcis som det lyder; Efter arbejde. Du har måske glemt, hvordan det foregår? Endnu en situation hvor man skal snakke og denne gang skal det ikke handle om jobbet. Føles det overvældende? Lad os hjælpe dig ved at tilbyde et stort udvalg af spil til festen. Med et spil (eller flere) behøver du ikke komme med dine egne replikker, og du kan langsomt, men sikkert, blive introduceret til, hvordan det er at grine, og hvor man bør grine, samt af hvad. Ja, nu tror vi, at du er klar til at komme tilbage til jobbet. Vi tror faktisk, du kan klare det. Men! Glem ikke at skifte bukser.

Toplisten

Se alt
Anthon Berg Gaveæske - The Easter Egg
Nya prylar
Anthon Berg Gaveæske - The Easter Bunny
Nya prylar
Sammenfoldeligt Badekar - Zenkuru
Rocketbook Everlast Smart Notesbog
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag