Vil du have småkager?
DEAL: Badebold kun 5 kr!

Sådan overlever du ferien med familien

Skal du på ferie med familien til sommer? Skal alle med? Skal I klemme jer sammen på lidt for lille plads uden wifi? Cooooool... Føler du allerede, at du måske kommer til at dø under dit ophold og spekulerer på, hvordan du vil klare dig? Vi forstår, og vi har idiotsikre tips, der vil bringe dig ud i live på den anden side.

Så I aftalte at leje et sommerhus og tilbringe en del af ferien sammen. Måske havde I indtaget et par glas vin eller øl, da det blev besluttet, og måske følte du en vis anger over det dagen efter? Men så havde din mor allerede taget affære og havde bestilt. Det er dig, din søster, din bror, alle respektive og jeres afkom, og så er der dine forældre. Man føler sig normalt moderat sløv efter en middag sammen, og nu skal I bo oven i hinanden i en uge.

Mor og hendes børn ser ud over bjergene

  1. Tænk på dig selv, dog ikke så meget som din søster

  Som vi ser det, skal du først og fremmest tænke på dig selv. Det er også din ferie og formålet med ferien er, at man skal kunne slappe af og nyde. Men (!) vær for pokker ikke det familiemedlem, der KUN tænker på sig selv, for den person plejer at være den, de andre vil skubbe ud af redningsbåden. Mellem alle familieaktiviteterne kan det være rart at tømme hovedet og tage et par hundrede dybe vejrtrækninger. Så sørg for at fylde op med smart rejseudstyr i tasken og find ro, før du tilfældigvis går bananas på nogen af familiemedlemmerne. Et holdbart tip at holde sig til, når det bliver lidt for meget af det gode, er at træne. Blæs på det, hvis du ikke plejer at træne. Du har sikkert lovet dig selv at komme i gang. Værsågod, det er nu du starter!

   2. Søskendebørn

   Al ære og respekt for nevøer og niecer. De er søde, de er sjove, de er højlydte og de er bestemt ikke opdraget efter din smag. Vi ved godt, at det kan være svært ikke at forsøge at rette op på de små ballademageres manglende opdragelse, men det fraråder vi. For du skal huske på, at de små engle har en mor eller far, som er din søster eller bror. Og søskendestridigheder hører ikke kun barndommen til, søskendeskænderier kan også opstå i voksenalderen. Fjern den trussel ved at sørge for at gøre dine elskede nevøer og niecer trætte i stedet for. Så i stedet for at forsøge at bremse deres orkanlignende fremfærd, skulle du give dem en reel udfordring. Udfordringen er stavet vandlegetøj. Alle elsker at lege med vand, til og med din magelige søster vil kunne have lyst til at være med. Det betyder, at du slipper for at underholde hendes børn, og efter du er gledet ned ad en vandrutsjebane et par gange, kan du ubemærket snige dig væk, snuppe din søsters liggestol og paraplydrink og overlade ansvaret til hende. Genialt alligevel.

   Must-haves til ferien

   Se alt
   Oppustelig Rejseseng til Børn - Intex
   Kølehåndklæde
   10
   Liggestolshåndklæde - Spralla
   Strandtelt - Outlust

    3. Ferie = relationstest

    Man kan have et lidt splittet forhold til sine søskende. Barndommen sætter sine spor, og selvom man er produceret af de samme forældre, kan forskellene være enorme. Men det er ikke altid en ulempe, og nogle gange er man også så heldig, at mindst en af ens søskende blev en ganske normal person, som man kan slå sig sammen med. Det samme gælder forældre. Det meste af tiden er man mere som den ene end den anden, og at bo under samme tag igen placerer os gerne i de originale rum, der eksisterede under opvæksten. Men inden du forvandler dig til den larmende lillesøster eller lillebror, som lige skal sabotere de andre, vil vi sige, at der er veje at gå for at undgå "I FORSTÅR INGENTING"-tilstanden. Udover det åbenlyse at hjælpe til (det ER altså det vigtigste, alle kan gøre for at undgå familieskænderier), kan det også være en god idé at hælde et glas vin op til mor og finde nogle tricky puslespil frem, som du vifter lokkende med. Intet skaber et fællesskab som gåder og kryds og tværs, og man undgår dermed at tale om, hvor besværlig man var som barn. Det er højst sandsynligt, at tredje generation kommer farende og gerne vil hjælpe til, og så giver du dem deres eget sjove puslespil, så de lader dig være i fred.

     Fire personer, der leger Mölkky udendørs

     4. Mere egentid til alle

     Da du ikke er den, der tænker lidt for meget på dig selv, sørger du for, at alle kan få lidt egentid og afslapning. Hvad, undrer du dig nu? Såre enkelt, svarer vi. Da vi også har brugt tid sammen med nervepirrende familiemedlemmer på et afgrænset område, ved vi, hvad der skal til for også at kunne skabe egentid til andre uden for den sags skyld at skulle blive ansvarlig for søskendebørnenes overlevelse. Det er sådan her: Du forsyner dig selv med sommerting, som alle kan have glæde af. Da du er projektleder af rang (ja, tag det på dig), har du været klog nok til at udtænke, hvad der kræves for at alle skal være beskæftigede. Mor får puslespil og krydsord, far kan få en bunke kameratilbehør, søsteren har brug for en bademadras til poolen, brormand og teenagerne vil elske tilbehør til mobilen. Og hvad med dig selv? Ja kære ven, for det er dig der har købt og medbragt alle disse ting, så du har al mulig ret til at skubbe søsteren af bademadrassen, skubbe solbrillerne ned fra panden og læne dig tilbage med et glad smil på læben. Glem ikke dine høretelefoner og tilbehør til at lukke din søsters hyl ude, mens du stadig padler afsted med den ene fod i vandet.

     Forår og sommer er lige om hjørnet

     Se alt
     Oppustelig Rejseseng til Børn - Intex
     Badebold - Intex
     Rea
     Badebold - Intex
     5,- 29,-
     83%
     Blæser med Fleksible Ben - Vooni
     Kølehåndklæde
     10
     du kan opnå fri fragt
     Fri fragt ved køb over 499,-

     1-2 dages leveringstid!

     Gave
     One Stop Gift Shop

     Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

     90 dages retur
     90 dages returret

     Og dansk kundeservice

     film og tv

     Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

     4,7 ud af 5 stjerner
     1098 anmeldelser
     Sheila S.
     Verificeret kunde

     Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

     Robert I.
     Verificeret kunde

     Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

     Betina R.
     Verificeret kunde

     Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

     Janni S.
     Verificeret kunde

     Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

     Pia W.
     Verificeret kunde

     Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

     Liisa V.
     Verificeret kunde

     Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

     Sabrina L.
     Verificeret kunde

     Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

     Birgitte K.
     Verificeret kunde

     God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

     Helle A.
     Verificeret kunde

     Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

     Rikke K.
     Verificeret kunde

     Altid super service super levering og super kvalitet

     Mikkel T.
     Verificeret kunde

     Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

     Jonas G.
     Verificeret kunde

     Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

     Lotta N.
     Verificeret kunde

     Var precis lika fint som jag föreställde mig.

     Torben L.
     Verificeret kunde

     Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

     Charlotte G.
     Verificeret kunde

     Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

     Carina E.
     Verificeret kunde

     En absolut nödvändighet i mitt liv….

     Eva R.
     Verificeret kunde

     Hurtig forsendelse, ingen problemer

     Asbjørn K.
     Verificeret kunde

     Super god service, og gode priser

     Liljan V.
     Verificeret kunde

     Altid god og hurtig ekspedition.

     Joan N.
     Verificeret kunde

     God service og hurtig levering.

     Stand with Ukraine Hashtag