Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne

Sådan overlever du ferien med familien

Skal du på ferie med familien til sommer? Skal alle med? Skal I klemme jer sammen på lidt for lille plads uden wifi? Cooooool... Føler du allerede, at du måske kommer til at dø under dit ophold og spekulerer på, hvordan du vil klare dig? Vi forstår, og vi har idiotsikre tips, der vil bringe dig ud i live på den anden side.

Så I aftalte at leje et sommerhus og tilbringe en del af ferien sammen. Måske havde I indtaget et par glas vin eller øl, da det blev besluttet, og måske følte du en vis anger over det dagen efter? Men så havde din mor allerede taget affære og havde bestilt. Det er dig, din søster, din bror, alle respektive og jeres afkom, og så er der dine forældre. Man føler sig normalt moderat sløv efter en middag sammen, og nu skal I bo oven i hinanden i en uge.

Mor og hendes børn ser ud over bjergene

  1. Tænk på dig selv, dog ikke så meget som din søster

  Som vi ser det, skal du først og fremmest tænke på dig selv. Det er også din ferie og formålet med ferien er, at man skal kunne slappe af og nyde. Men (!) vær for pokker ikke det familiemedlem, der KUN tænker på sig selv, for den person plejer at være den, de andre vil skubbe ud af redningsbåden. Mellem alle familieaktiviteterne kan det være rart at tømme hovedet og tage et par hundrede dybe vejrtrækninger. Så sørg for at fylde op med smart rejseudstyr i tasken og find ro, før du tilfældigvis går bananas på nogen af familiemedlemmerne. Et holdbart tip at holde sig til, når det bliver lidt for meget af det gode, er at træne. Blæs på det, hvis du ikke plejer at træne. Du har sikkert lovet dig selv at komme i gang. Værsågod, det er nu du starter!

   2. Søskendebørn

   Al ære og respekt for nevøer og niecer. De er søde, de er sjove, de er højlydte og de er bestemt ikke opdraget efter din smag. Vi ved godt, at det kan være svært ikke at forsøge at rette op på de små ballademageres manglende opdragelse, men det fraråder vi. For du skal huske på, at de små engle har en mor eller far, som er din søster eller bror. Og søskendestridigheder hører ikke kun barndommen til, søskendeskænderier kan også opstå i voksenalderen. Fjern den trussel ved at sørge for at gøre dine elskede nevøer og niecer trætte i stedet for. Så i stedet for at forsøge at bremse deres orkanlignende fremfærd, skulle du give dem en reel udfordring. Udfordringen er stavet vandlegetøj. Alle elsker at lege med vand, til og med din magelige søster vil kunne have lyst til at være med. Det betyder, at du slipper for at underholde hendes børn, og efter du er gledet ned ad en vandrutsjebane et par gange, kan du ubemærket snige dig væk, snuppe din søsters liggestol og paraplydrink og overlade ansvaret til hende. Genialt alligevel.

   Must-haves til ferien

   Se alt  
   Oppustelig Flysædepude - Spralla
   10
   Liggestolshåndklæde - Spralla
   Scratch Map Original Deluxe
   Kølehåndklæde
   10

    3. Ferie = relationstest

    Man kan have et lidt splittet forhold til sine søskende. Barndommen sætter sine spor, og selvom man er produceret af de samme forældre, kan forskellene være enorme. Men det er ikke altid en ulempe, og nogle gange er man også så heldig, at mindst en af ens søskende blev en ganske normal person, som man kan slå sig sammen med. Det samme gælder forældre. Det meste af tiden er man mere som den ene end den anden, og at bo under samme tag igen placerer os gerne i de originale rum, der eksisterede under opvæksten. Men inden du forvandler dig til den larmende lillesøster eller lillebror, som lige skal sabotere de andre, vil vi sige, at der er veje at gå for at undgå "I FORSTÅR INGENTING"-tilstanden. Udover det åbenlyse at hjælpe til (det ER altså det vigtigste, alle kan gøre for at undgå familieskænderier), kan det også være en god idé at hælde et glas vin op til mor og finde nogle tricky puslespil frem, som du vifter lokkende med. Intet skaber et fællesskab som gåder og kryds og tværs, og man undgår dermed at tale om, hvor besværlig man var som barn. Det er højst sandsynligt, at tredje generation kommer farende og gerne vil hjælpe til, og så giver du dem deres eget sjove puslespil, så de lader dig være i fred.

     Fire personer, der leger Mölkky udendørs

     4. Mere egentid til alle

     Da du ikke er den, der tænker lidt for meget på dig selv, sørger du for, at alle kan få lidt egentid og afslapning. Hvad, undrer du dig nu? Såre enkelt, svarer vi. Da vi også har brugt tid sammen med nervepirrende familiemedlemmer på et afgrænset område, ved vi, hvad der skal til for også at kunne skabe egentid til andre uden for den sags skyld at skulle blive ansvarlig for søskendebørnenes overlevelse. Det er sådan her: Du forsyner dig selv med sommerting, som alle kan have glæde af. Da du er projektleder af rang (ja, tag det på dig), har du været klog nok til at udtænke, hvad der kræves for at alle skal være beskæftigede. Mor får puslespil og krydsord, far kan få en bunke kameratilbehør, søsteren har brug for en bademadras til poolen, brormand og teenagerne vil elske tilbehør til mobilen. Og hvad med dig selv? Ja kære ven, for det er dig der har købt og medbragt alle disse ting, så du har al mulig ret til at skubbe søsteren af bademadrassen, skubbe solbrillerne ned fra panden og læne dig tilbage med et glad smil på læben. Glem ikke dine høretelefoner og tilbehør til at lukke din søsters hyl ude, mens du stadig padler afsted med den ene fod i vandet.

     Forår og sommer er lige om hjørnet

     Se alt  
     Slackers Ninja Line Klatrebane
     Liggestolshåndklæde - Spralla
     Luftmadras til Bil - Outlust
     Slush Ice Cup
     Slush Ice Cup
     99,-
     du kan opnå fri fragt
     Fri fragt ved køb over 499,-

     1-2 dages leveringstid!

     Gave
     One Stop Gift Shop

     Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

     90 dages retur
     90 dages returret

     Og dansk kundeservice

     film og tv

     Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

     4,7 ud af 5 stjerner
     804 anmeldelser
     Julie R.
     Verificeret kunde

     Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

     Connie P.
     Verificeret kunde

     Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

     Berit R.
     Verificeret kunde

     Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

     Jette P.
     Verificeret kunde

     Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

     Dorthe L.
     Verificeret kunde

     er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

     Maiken R.
     Verificeret kunde

     hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

     Bjarne M.
     Verificeret kunde

     I hvor hurtigt til at levere varer Derfor får I Fem stjerner

     Birthe H.
     Verificeret kunde

     Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

     Eyð H.
     Verificeret kunde

     Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

     Rita S.
     Verificeret kunde

     Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

     Tina G.
     Verificeret kunde

     God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

     Janni D.
     Verificeret kunde

     God kundeservice. Fik penge retur for defekt vare.

     Per S.
     Verificeret kunde

     Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

     Eva L.
     Verificeret kunde

     Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

     Solveig J.
     Verificeret kunde

     Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

     Cecilie V.
     Verificeret kunde

     Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

     Ümran Ö.
     Verificeret kunde

     Hurtig levering & nemt at bestille :)!

     ianke F.
     Verificeret kunde

     Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

     Terry C.
     Verificeret kunde

     Mange gode produkter og go service..

     Gitte S.
     Verificeret kunde

     Hurtig ekspedition og levering 👍😊

     Stand with Ukraine Hashtag