Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Gaver du absolut ikke bør medbringe

4 gaver du absolut IKKE bør give til en fødselsdagsfest

Det siges, at det er tanken bag en gave, der tæller, men helt ærligt – det er ikke altid nok! Eller også er der simpelthen ikke nok tanke bag den? Vi har vist alle fået et par temmelig uigennemtænkte gaver gennem årene. Og ja, det kan føles ret håbløst at finde den rigtige gave til den person, der har alt og slet ikke ønsker sig noget (men alligevel fortjener at blive fejret med pomp og pragt). Så er det godt med lidt vejledning, og her har vi samlet nogle gavetyper, som du bestemt ikke skal give til næste fødselsdagsfest – og nogle rigtig gode tips til sjove gaver, der vil blive værdsat. 

Kvinden bliver overrasket af en kæmpe mega toblerone som gave

Er det en forulempelse eller en gave?!

Kagen er sat på bordet. Ballonerne er pustet op, gæsterne er på plads og stemningen er i top. Når alles øjne er rettet mod det godt fyldte gavebord, er der nogle ting, der ikke er så sjove at pakke ud. Som for eksempel rengøringsartikler. Vi kan næsten garantere, at karklude, gulvmopper og skraldespande sænker feststemningen på samme måde som en plastikemballage, der er gledet ned i kildesorteringsposen med madaffald. Ingen ønsker at blive mindet om rengøring, når de fylder år! Dertil kommer jo den tanke, der helt sikkert vækkes hos både modtageren og de andre gæster: "Er det en fornærmende antydning forklædt som en gave?". Der er nok lidt støvet på kontoret? Lidt støvet under sofaen? Virkelig dejligt af dig at være opmærksom på det,... Nej, rengøringsgadgets kvalificerer sig simpelthen ikke i kategorien af de bedste fødselsdagsgaver - du kan gøre det bedre! 

Børste til skruetrækkere i fødselsdagsgave

Du giver noget upassende privat

I er nye kærester, og hele tilværelsen består af luftige lyserøde skyer og nuttethed. Og så fylder kærligheden i dit liv år, og du ved ikke rigtig, hvordan du bedst håndterer situationen. Du ønsker jo bare at pakke din elskede ind i et bundt røde roser, mens I giver hinanden chokoladedyppede jordbær og derefter inviterer til voksenhygge hele natten lang. Så du giver silkeblødt undertøj eller måske uartigt vibrerende legetøj – og det er helt i orden, så længe du gør det på tomandshånd! Men der bliver nemt en "lidt" pinlig og akavet stemning, når den slags gaver bliver åbnet foran diverse slægtninge og venner, og din kæreste skal forsøge at forklare sin mormor, at den pakke ikke indeholder en supermoderne stavblender.

Du kan jo selv høre, at risikoen for, at du kommer til at sove på sofaen i lang tid fremover, er overhængende! Og der er mange betænksomme, anderledes og unikke gaver, du kunne give i stedet for, så det er selvfølgelig helt unødvendigt at skabe en pinligt akavet stemning midt i festen. Når I til gengæld fejrer helt alene, er det selvfølgelig helt i orden at overøse sin kæreste med både romantiske gaver og virkeligt luksuriøse gaver

Glad kvinde, der krammer en lyserød snotpude

Forskellige & sjove gaver

Se alt  

Gaven, der hylder (eller gavner) dig selv

Altså, vi ved, at du er helt fantastisk og god på alle måder, men lige nu er det ikke dig, der skal forkæles! Og ja, det vil selvfølgelig påvirke dit gavevalg. Det er for eksempel en typisk dårlig idé at give en selvdesignet t-shirt, som prydes af dit ansigt. Men denne skaberglæde kan selvfølgelig godt vise sig nyttig, hvis du gerne vil give kreative gaver! Til gengæld er det en helt anden sag at møde op til festen iført en selvdesignet sweater, der hylder fødselsdagsbarnet. Sjovt, kreativt og tilpas mærkeligt uden at signalere, at dit ego ikke passer ind i møblerede rum.


Og når vi alligevel er ved emnet. Din partner ønsker sig måske et spabesøg, nye træningssko eller at I skal i gang med den renovering, I har talt om i evigheder. Du ønsker selv at få den nyeste spillekonsol med et fedt spil til. Så når partneren åbner sin gave, er denne spillekonsol i - for delt glæde er jo dobbelt glæde, siges det. Ja, bortset fra, at det kun er dig, der bliver rigtig glad. En meget bedre måde at påskønne din partner på (hvis du ikke vil følge ønskesedlen til punkt og prikke) er med en af vores gaveæsker fyldt med lækkerier. Så er det ikke utænkeligt, at du må smage, samtidig med at din partner med garanti bliver glad!

Glad kvinde åbner gaveæske fuld af chokolade

Vær ikke en fedterøv!


Du kan jo virkelig ikke lide den der grimme salatskål, som du fik i julegave sidste jul. Den kunne vel være en fødselsdagsgave til vennen, der ærlig talt har en lidt tvivlsom indretningssmag? Du har smidt den originale emballage ud, men der er ikke noget som en skoæske og lidt tape ikke kan klare, vel?! Men vent forresten, er du forresten helt sikker på, at det ikke var vennen med den tvivlsomme smag, der oprindeligt gav dig skålen?

Ja, når du er på jagt efter fleksible gaveløsninger, kan det være fristende at få fat i noget, du allerede har liggende derhjemme, og "regifting" kan selvfølgelig være en rigtig god idé i nogle tilfælde. Men så skal du være sikker på visse ting først, så her er en kort tjekliste for at vide, om du kan regifte salatskålen:

1. Vil modtageren elske den?
2. Er den hel og i god stand - eller ligner den noget, du har gravet frem af køkkenskabet?
3. Er du helt sikker på, at du ikke giver den tilbage til den person, der engang gav den til dig?? 

Passer salatskålen ikke helt til beskrivelsen? Så har vi billige gaver, der er sjove, uden at det koster kassen og som spreder præcis nul stemning om, at "hovsa, jeg pakkede vist den første og bedste ting ind, jeg er blevet træt af. Lev med det og tillykke med fødselsdagen"!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv