Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Studentergaver for enhver smag!

Hvordan takker man for en gave?

Hvordan man takker nogen på en passende måde afhænger først og fremmest af, hvad man takker for, og selvfølgelig hvilken relation, man har til personen. At sende et takkekort og blomster til personalet hos købmanden for at man må købe mad er måske lidt overdrevet, mens gæsterne til jeres bryllup nok forventer mere end et verbalt "tak fordi I kom", når de går hjem. Der er simpelthen forskellige måder at sige tak på, som alle passer til forskellige situationer. Er du i tvivl om, hvordan du skal takke for en gave, du har modtaget? Keep reading and find out!

Vigtigheden af at sige tak på forskellige måder

Der er en meget smart ting med netop taknemmelighed, som vi først og fremmest skal tydeliggøre – den er effektiv på flere måder! Taknemmelighed er ganske enkelt gavnlig for både modtageren og giveren, fordi den, der modtager en ægte tak, er mere tilbøjelig til at vise taknemmelighed over for andre. Hvis du bruger tid på at vise taknemmelighed over for mennesker omkring dig, kan du regne med, at mange gør det samme den anden vej. Det bliver en slags pay it forward-ting, der er utroligt dejlig! For hvem er ikke glad for at høre et tak, der kommer fra hjertet, eller at modtage en symbolsk gave eller venlig gestus som tak for en venlig handling?

Toblerone

Sig tak for gaven på en passende måde

Har du fået en gave, som du ikke havde forventet, er det skik og brug at takke på en passende måde. Fødselsdage og juleaften regnes ikke rigtig med i denne kategori, fordi det handler om at give og tage, der altid vejes op mod hinanden. Hvis nogen har købt en julegave eller fødselsdagsgave til dig, takker du dem blot ved at købe gennemtænkte og betænksomme gaver til dem også - og selvfølgelig ved at takke dem hjerteligt ved åbningen af gaven. Men måske har du fået en forlovelsesgave, tillykke med et ny job-gave eller en rigtig sød "åh hvor kan jeg godt lide dig-gave" fra en i din omgangskreds? Så kræves der en bedre modgestus end blot et kram og et verbal tak!

Vis taknemmelighed med luksuriøse lækkerier

At sende et takkebrev med blomster og lækkerier er et sikkert kort, som de fleste sætter pris på! Hos Coolstuff finder du masser af lækre produkter, der passer perfekt, når du ønsker at takke med chokolade eller takke med slik. Arranger en flot kurv med luksuriøse Baileys-trøfler, hjerteformede stykker chokolade og fin lakrids, som du kan aflevere næste gang du møder personen.

Overrask med en hyggelig og fredelig udflugt

Du kan takke for en gave ved at tage personen med på en skøn udflugt! Hvorfor ikke pakke picnickurven med god mad, kaffe og måske en flaske vin og tage til en park, strand eller et grønt område? Hos Coolstuff finder du smart og praktisk picnictilbehør til den perfekte udflugt! Hvis både du og personen har en rigtig stor kærlighed til friluftslivet, kan du i stedet sigte mod vildmarken og alt det skønne, naturen har at byde på - camping ude i naturen med de bedste ting og tilbehør, og selvfølgelig tage alt mad og udstyr med selv, så vennen kun skal fokusere på at nyde. Hæng ud omkring lejrbålet, sov under stjernerne og hyg hele aftenen i vores campingtelte.

Softybag

Tag personen med på et sjovt eventyr

Hvis personen, du skal takke, kan lide fart over feltet, har vi masser af tips til sjove ting, I kan finde på sammen! Hvorfor ikke tage din ven med til havet eller en sø for at padle kajak med vores oppustelige kajakker? Planlæg en hel dag, hvor I er sammen, tag god mad med hjemmefra, som I kan nyde og skab skønne minder, som I ikke glemmer lige med det første.

Sådan du kan takke din kæreste for en uventet gave

Truth or dare

Har din kæreste, veninde, mand, kone eller partner overrasket dig med en romantisk gave? Tak ham eller hende med en lige så romantisk gestus! Hvorfor ikke planlægge en hyggelig date-aften for din kæreste, der ender med, at du giver massage med vores massageapparater? Er I i et lidt mere frækt humør end som så, tilbyder vi selvfølgelig også det bedste sexlegetøj at takke din partner med.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
731 anmeldelser
Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Betina G.
Verificeret kunde

Bare cool, alt var cool, varer, forsendelse og hjemmeside var alt super cool, kan kun anbefale coolshop til det du lige mangler.

Thomas L.
Verificeret kunde

Varerne blev leveret lige som forventet, med god information hele vejen fra bestilling til modtagelsen

Lisbeth E.
Verificeret kunde

Virkelig lækre produkter i en flot og tiltalende indpakning. Hurtig levering.

Mette H.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, tracking der virkede, pris var god = alt var godt.

Trine G.
Verificeret kunde

I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

Annie G.
Verificeret kunde

Coolstuff sent my order so fast I received the next day.

Birute V.
Verificeret kunde

Alt funger som det skulle være. Giver 5 stjerner herfra

Christina A.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, produktet svarer til beskrivelse

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

peder b.
Verificeret kunde

Rigtig god service og hurtig levering

Klaus V.
Verificeret kunde

Hurtig levering og værdi for pengene

Linda A.
Verificeret kunde

Hurtig levering. God kundeservice.

Mette H.
Verificeret kunde

Hurtig levering / godt pakket ind

Ann-marie C.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse skøn chokolade

Mette J.
Verificeret kunde

Sender hurtigt og godt indpakket

jose s.
Verificeret kunde

Fint service og hurtig levering

Lene N.
Verificeret kunde

Hurtig levering og gode priser

Jonna J.
Verificeret kunde

Fin service Hurtig forsendelse

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv