Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Hvordan takker man for en gave?

Hvordan man takker nogen på en passende måde afhænger først og fremmest af, hvad man takker for, og selvfølgelig hvilken relation, man har til personen. At sende et takkekort og blomster til personalet hos købmanden for at man må købe mad er måske lidt overdrevet, mens gæsterne til jeres bryllup nok forventer mere end et verbalt "tak fordi I kom", når de går hjem. Der er simpelthen forskellige måder at sige tak på, som alle passer til forskellige situationer. Er du i tvivl om, hvordan du skal takke for en gave, du har modtaget? Keep reading and find out!

Vigtigheden af at sige tak på forskellige måder

Der er en meget smart ting med netop taknemmelighed, som vi først og fremmest skal tydeliggøre – den er effektiv på flere måder! Taknemmelighed er ganske enkelt gavnlig for både modtageren og giveren, fordi den, der modtager en ægte tak, er mere tilbøjelig til at vise taknemmelighed over for andre. Hvis du bruger tid på at vise taknemmelighed over for mennesker omkring dig, kan du regne med, at mange gør det samme den anden vej. Det bliver en slags pay it forward-ting, der er utroligt dejlig! For hvem er ikke glad for at høre et tak, der kommer fra hjertet, eller at modtage en symbolsk gave eller venlig gestus som tak for en venlig handling?

Sig tak for gaven på en passende måde

Har du fået en gave, som du ikke havde forventet, er det skik og brug at takke på en passende måde. Fødselsdage og juleaften regnes ikke rigtig med i denne kategori, fordi det handler om at give og tage, der altid vejes op mod hinanden. Hvis nogen har købt en julegave eller fødselsdagsgave til dig, takker du dem blot ved at købe gennemtænkte og betænksomme gaver til dem også - og selvfølgelig ved at takke dem hjerteligt ved åbningen af gaven. Men måske har du fået en forlovelsesgave, tillykke med et ny job-gave eller en rigtig sød "åh hvor kan jeg godt lide dig-gave" fra en i din omgangskreds? Så kræves der en bedre modgestus end blot et kram og et verbal tak!

Vis taknemmelighed med luksuriøse lækkerier

At sende et takkebrev med blomster og lækkerier er et sikkert kort, som de fleste sætter pris på! Hos Coolstuff finder du masser af lækre produkter, der passer perfekt, når du ønsker at takke med chokolade eller takke med slik. Arranger en flot kurv med luksuriøse Baileys-trøfler, hjerteformede stykker chokolade og fin lakrids, som du kan aflevere næste gang du møder personen.

Overrask med en hyggelig og fredelig udflugt

Du kan takke for en gave ved at tage personen med på en skøn udflugt! Hvorfor ikke pakke picnickurven med god mad, kaffe og måske en flaske vin og tage til en park, strand eller et grønt område? Hos Coolstuff finder du smart og praktisk picnictilbehør til den perfekte udflugt! Hvis både du og personen har en rigtig stor kærlighed til friluftslivet, kan du i stedet sigte mod vildmarken og alt det skønne, naturen har at byde på - camping ude i naturen med de bedste ting og tilbehør, og selvfølgelig tage alt mad og udstyr med selv, så vennen kun skal fokusere på at nyde. Hæng ud omkring lejrbålet, sov under stjernerne og hyg hele aftenen i vores campingtelte.

Tag personen med på et sjovt eventyr

Hvis personen, du skal takke, kan lide fart over feltet, har vi masser af tips til sjove ting, I kan finde på sammen! Hvorfor ikke tage din ven med til havet eller en sø for at padle kajak med vores oppustelige kajakker? Planlæg en hel dag, hvor I er sammen, tag god mad med hjemmefra, som I kan nyde og skab skønne minder, som I ikke glemmer lige med det første.

Sådan du kan takke din kæreste for en uventet gave

Har din kæreste, veninde, mand, kone eller partner overrasket dig med en romantisk gave? Tak ham eller hende med en lige så romantisk gestus! Hvorfor ikke planlægge en hyggelig date-aften for din kæreste, der ender med, at du giver massage med vores massageapparater? Er I i et lidt mere frækt humør end som så, tilbyder vi selvfølgelig også det bedste sexlegetøj at takke din partner med.

Snug Rug
279,-
Rose Bear
Fra
139,-
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv