Vil du have småkager?
Afslutningsgaverne som varmer lærernes og pædagogenes hjerter!
Glad kvinde giver en gave væk

Ønskeseddel 2023 – årets bedste tips!

Børn har sjældent problemer med at sende en ønskeseddel til julemanden – eller til en anden for den sags skyld. Måske er det på tide, at vi voksne gør som de små og giver slip på skammen, når det drejer sig om at ønske sig ting? Dine inviterede gæster vil gerne bruge deres penge på en gave, der faktisk bliver værdsat, og du vil selvfølgelig gerne gøre brug af det, du får. Her har vi samlet vores bedste tips, når det drejer sig om at strukturere ønskesedlen, og selvfølgelig masser af gaver og gavetips til dig, der har svært ved at komme på ønsker. Vi byder på masser af fede gaver, hvis du fylder år, men også gaver til brylluppet, gaver til studenten og selvfølgelig julegaver og julegavetips.

gavepose, gavekort, send gaver

Hvorfor er der egentlig brug for en ønskeseddel?

Når nogen spørger, hvad du ønsker dig, er det så nemt at svare "ikke noget særligt" eller "ingenting". Begge svar er dog et mareridt for festgæsterne! Der er ikke mange, der har lyst til at møde op til en fest uden en gave af en slags, så de fleste af gæsterne vil alligevel købe noget til dig. Så er risikoen ret stor for, at du skal klistre det høflige falske smil på og lade det pryde dit ansigt hele aftenen. At skrive en ønskeseddel til julefesten eller fødselsdagen er med andre ord en rigtig smart ting, både for dig selv og dine gæster. Er der en endnu større fest som eksempelvis konfirmation, studenter- eller bryllupsfest, er det næsten obligatorisk – forestil dig, at du får omkring halvtreds gaver, som du ikke kan bruge til noget Du vil få krampe i ansigtet!

Far og datter skriver en ønskeliste

Fødselsdag og juleaften – sådan strukturer du en sjov ønskeseddel

Juleaften og fødselsdage dukker op hvert år i modsætning til mere specielle begivenheder såsom bryllupper eller eksamensfester. Den ønskeseddel, du skriver til juleaften eller fødselsdagen, bør derfor rimeligvis følge et lidt lavere budget, end når du fx skal giftes eller tage studentereksamen. Med Coolstuffs smarte ønskeseddeltips kan du nemt aflevere en overskuelig ønskeseddel til pigen, når hun spekulerer på, hvad du ønsker dig i fødselsdagsgave, eller en ønskeseddel til far, når han gerne vil vide, hvad han skal købe til dig i julegave.

Skriv ting du både har brug for og ønsker

Tænk først og fremmest over, om der er noget, du rent faktisk har brug for, og skriv det i så fald øverst på sedlen! Mellem vores teknikgadgets finder du for eksempel en masse smarte ting, der kan komme til nytte i hverdagen, mens vores smarte campinggadgets kan være guld værd for dig, der ofte opholder dig ude i naturen. Når du har skrevet ned, hvad du egentlig har brug for, kan du i stedet begynde at liste sjove gaver eller sjove julegaver, som du ønsker dig mere, end du har brug for dem. Vi tilbyder masser af julegaver til drenge og mænd samt julegaver til piger og kvinder, der er smarte, praktiske, sjove, seje, pæne og frem for alt unikke. Måske et sjovt puslespil i 3D-form, en smart ølvest, en enorm chokolade eller et nyt selskabsspil for både store og små kunne være værd at skrive på sedlen? Det er også værd at se nærmere på vores populære legetøj, gaming-gadgets og retrogadgets – benyt lejligheden til at ønske dig ting, som du har ønsket dig i rigtig lang tid!

Glad kvinde åbner gaveæske fuld af chokolade

Student og eksamen - passende lejlighed til en ekstra gennemtænkt ønskeseddel

Skal du tage studentereksamen, afslutte en uddannelse eller måske konfirmeres? Så skal du tænke ønskesedlen lidt ekstra igennem! Ved større fester som disse vil gæsterne nok gerne ønske dig ordentligt tillykke med virkelig tiltrængte og flotte gaver. Her behøver du heller ikke skamme dig, hvis du gerne vil have noget af den dyrere slags – folk, der står dig nær, vil højst sandsynligt gerne slå sig sammen om en gave, du rigtig gerne vil have eller vil få stor nytte af.

Tænk på fremtiden

Når du skriver din ønskeseddel med studenter- og konfirmationsgaver, anbefaler vi, at du blander både gavn og fornøjelse. Voksenlivet er trods alt lige om hjørnet, hvilket betyder, at du snart flytter hjemmefra og starter et liv, hvor du skal stå for det hele selv. Når tiden kommer, vil du være dybt taknemmelig for, at du har skrevet visse ting på ønskesedlen!

Glad studerende

Bland praktiske ting med sjove ting

Coolstuff har et stort udvalg af køkkentilbehør og køkkenting, der ikke kun forenkler køkkenarbejdet, men også gør det sjovere og mere kreativt. Her finder du alt fra minivaffeljern til smarte vandkogere og episke kaffekrus til dit første hjem! Ved at ønske dig denne type ting i gave kan du spare rigtig mange af dine egne penge. Når du har skrevet nogle behovsting på ønskesedlen, er det tid til at tænke over nice to have-ønskerne. Vi tilbyder masser af gaver til drenge og mænd samt gaver til piger og kvinder, som bestemt kan fortjene en plads på sedlen. Hvad med en pakke med luksuriøs lakrids, en enorm flamingoluftmadras eller et sjovt reaktionsspil til dig og vennerne?

Gaver efter tema

Se alt

Bryllupsgaver - livets chance for at forkæle jer selv

Når der skal være bryllup, får du og din partner en unik chance for at ønske jer virkeligt luksuriøse gaver! Husk dog at opstille jeres ønsker på en overskuelig måde, så gæsterne får et klart billede af, hvad der er prioriteret, og hvad der ikke er. Pengebidrag til bryllupsrejsen eller sjove oplevelser er for eksempel meget populære at skrive øverst på ønskesedlen. Derefter er der frit slag til at skrive ting, I altid har ønsket jer, men som I måske aldrig selv ville bruge penge på.

Kun det bedste er godt nok for that special occasion

Hos Coolstuff kan du finde masser af inspiration, når det drejer sig om bryllupsgaveønskesedlen! Du har måske altid ønsket dig en 24 karat guldrose, en luksuriøs fodbadsmaskine eller en smuk saltsten fra Himalaya? Eller drømmer du og din kommende livspartner om luksuriøse udendørsgadgets såsom en pop-up-udestue, en oppustelig tømmerflåde eller et supersejt telt til biltaget? Glem heller ikke selv at købe en romantisk gave til din kommende ægtefælle – det er trods alt en tradition at give hinanden en gave den første morgen som gifte. Hvis du gerne vil kickstarte hvedebrødsdagene med din partner, anbefaler vi, at du klikker på noget fra vores udvalg af spændende sexting! Vi tilbyder også masser af andre hyggelige gaver såsom massagesten, varmetæpper og skønne hjemmesko.

Evigheds roser

3 tips, der topper ønskesedlerne

Nogle gangespiller det ingen rolle, hvor mange smarte ideer om ønskesedler, du har læst – det står stadig bomstille i hovedet, når nogen gerne vil vide, hvad du ønsker dig. Og så tænker du måske "men Coolstuff da, de må da være eksperter i det her med ønskesedler?!". Og det er vi selvfølgelig! Her er vores tre bedste tips til ting, der altid går rent hjem. Ting, der topper folks ønskesedler og også krydser en meget vigtig pointe af: de er både anvendelige og sjove at få!

1. Sammenklappeligt badekar

  Vores første tip er et sammenklappeligt badekar. Nej, vi ved det godt – man går ikke bare ud og køber et badekar til nogen i gave, det ville have været rigtig weird. Men et badekar til voksne er noget helt andet: det kan foldes sammen, når det ikke er i brug, det er superpraktisk til dig med et lille badeværelse, og det byder desuden på det ene afslappende bad efter det andet - det kan man da kalde "the gift that keeps on giving"!

  2. Humørkande

  Føles et badekar trods alt lidt for stort til at fungere som gave? For dig, der passer på ikke at ønske dig noget, der får giverens omkostninger til gavepapir til at løbe løbsk, kan en Humørkande være et sjovt alternativ. Med sit uimodståelige smil forgylder kanden morgenmaden, kaffepausen og aftensnacks, og når man åbner skabet er det nemt at udbryde, at "her kommer alle følelserne på én gang!". Følelseskanden er en del af Tassens Humørservice, så du kan ønske dig flere dele, næste gang du skriver en ønskeseddel.    

  3. Zenkuru Kropspude

  Er der noget mere afslappende at få i gave end en god nats søvn? Næppe, og det er vel netop derfor, Zenkuru Kropspude gang på gang ender øverst på ønskesedlerne rundt omkring i landet. Desuden kan gavegiveren føle sig rigtig betænksom, når han/hun afleverer en stor og blød pakke med en kropspude i –  selvom bløde pakker har fået et lidt dårligt ry, men denne pude vil med garanti blive værdsat!    

  Gaver til hvem

  Se alt
  Kølehåndklæde
  10
  Undervandsbolde 3-pak - Intex
  10
  Sammenfoldeligt Badekar - Zenkuru
  du kan opnå fri fragt
  Fri fragt ved køb over 499,-

  1-2 dages leveringstid!

  Gave
  One Stop Gift Shop

  Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

  90 dages retur
  90 dages returret

  Og dansk kundeservice

  film og tv

  Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

  4,7 ud af 5 stjerner
  1098 anmeldelser
  Sheila S.
  Verificeret kunde

  Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

  Robert I.
  Verificeret kunde

  Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

  Betina R.
  Verificeret kunde

  Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

  Janni S.
  Verificeret kunde

  Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

  Pia W.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

  Liisa V.
  Verificeret kunde

  Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

  Sabrina L.
  Verificeret kunde

  Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

  Birgitte K.
  Verificeret kunde

  God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

  Helle A.
  Verificeret kunde

  Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

  Rikke K.
  Verificeret kunde

  Altid super service super levering og super kvalitet

  Mikkel T.
  Verificeret kunde

  Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

  Jonas G.
  Verificeret kunde

  Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

  Lotta N.
  Verificeret kunde

  Var precis lika fint som jag föreställde mig.

  Torben L.
  Verificeret kunde

  Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

  Charlotte G.
  Verificeret kunde

  Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

  Carina E.
  Verificeret kunde

  En absolut nödvändighet i mitt liv….

  Eva R.
  Verificeret kunde

  Hurtig forsendelse, ingen problemer

  Asbjørn K.
  Verificeret kunde

  Super god service, og gode priser

  Liljan V.
  Verificeret kunde

  Altid god og hurtig ekspedition.

  Joan N.
  Verificeret kunde

  God service og hurtig levering.

  Stand with Ukraine Hashtag