Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Top 5: Uventede julegaver

Hvert år er det den samme historie: den lammende mangel på fantasi og angsten, der kommer krybende, når julegaveindkøbene nærmer sig. Når du har købt bøger til mormor for femtende år i træk eller modigt givet køkkenredskaber til svigermor siden halvfemserne (på trods af at du er sikker på, at hun bare gemmer dem på loftet), så er det på tide at lade dit gave-game gå et niveau op. Her er 5 gaver, der sjældent slår fejl

Hyggetæppet som har taget verden med storm

Ideen med at give en plaid eller et tæppe er ældre, end de sidste amerikanske præsidenter har været. Alligevel synes vi, at tæppet kvalificerer sig til at være på årets topliste, for ved du hvad? Med hyggetæppet SnugRug kan du bruge hænderne til lige, hvad du vil over tæppet, da det har ærmer. Læs, spil spil eller rod med mobilen, uden at tæppet bliver ved med at glide ned, lige så snart du løfter armene.  Vi synes, at SnugRug er et godt bidrag til Nobels fredspris, hvis vi skal være helt ærlige.

Pige sidder pakket ind i tæppe og læser en bog

Køkkengadgets som ingen ønsker at holde skjult på loftet

Vi har måske ikke Dunkin’ Donuts til at nyde i større dele af Norden. Men hvem har lyst til masseproducerede, skod-donuts, når man kan lave sine egne og nyde dem, når de er helt nybagte?! Disk op med ingredienser og gør vennen, ungerne eller forældrene virkeligt imponerede over dine donut-skills. Og ved du hvad? Det bedste af det hele er, at donutsene bliver lige nøjagtig tilpas store, så du ikke behøver at skamme dig, hvis du tager to. Eller fire!

KitchPro Mini Donut Maker

Pistolen der gør dig blød som smør

Nyt år - nye trends, plejer man jo at sige. Men vidste du, at Massagepistolen er en trend, der faktisk fungerer? De fleste, som har prøvet det, kan bevidne denne pistols effektivitet, og her er det ikke sportsskytter, vi taler om. Flere eksperter og idrætsudøvere går ind for den både af hensyn til velvære og til aktiv genvinding af kræfterne, hvis du er noget mere af en atlet. Men hvis du er som jeg, og er aktiv atlet foran Netflix med en chipsskål i hånden, kan massagepistolen også være god til din stive ryg.

Massagepistol fra mærket Zenkuru med turkis baggrund

Julegaver

Se alt  

Med Magnogrip mister du aldrig grebet

Nu skal du ordne noget igen. Måske er det stakittet, der har brug for lidt støtte (hvem har ikke det af og til?!) Eller er det IKEA-møblet, hvis skruer ALTID forsvinder sporløst midt i et kritisk byggeøjeblik, ligesom en nål i en høstak? Med smarte Magnogrip er det ikke noget problem. Tag bare denne magnetiske favorit rundt om håndleddet. Så sætter skruer, søm og møtrikker sig fast - alle dem, som du absolut ikke må tabe eller miste. Anbefales af 10 ud af 10 IKEA-skruer, som ikke længere føler sig svigtede.

Mand bruger skruetrækker med magnogrip rundt om håndleddet, der er fyldt med skruer

Følelsesgaver til følsomme mennesker

Moster er altid lidt ekstra glad, men mosters mand er altid lidt gnaven - at finde en gave, der passer til dem begge to er næsten umuligt. Men med humørporcelæn fra Tassen bliver det pludselig pærelet: moster får en muntert smilende skål, og mosters mand vil trække på smilebåndet, når han pakker sit sure krus ud. Denne humørkavalkade af porcelæn går simpelthen rent ind hos alle: det fås til rimelige penge, der er altid nogen, der har brug for det, og det er lige sjovt hver gang. Hvordan er dette sjovt, tænker du? Joh, men tag en gnaven eller sur kop op og hør, hvordan andre pludselig beskriver din personlighed ud fra koppen. Min kollega Petra har for eksempel fået at vide, at hun er den sure flere gange, end hun har spist laks i frokoststuen (og I skal vide, at det er mange gange) - udelukkende baseret på hendes valg af Tassen-krus. Psst, glem ikke, at de også bliver leveret i en meget flot gaveindpakning!

Stor følelsesladet skål fyldt med slik, huller i munden hvor slik falder ud
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv