Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Julegave til 7-årig

Til og med Julemanden er rådvild, når det drejer sig om at finde passende julegaver til 7-årige. Er de blevet for store til dukker og lego? Bliver bløde pakker afvist? Hvad vil de egentlig gerne have, når de kan ønske frit? Baseret på vores meget empiriske studie virker 7-årige generelt til at have barnesindet i behold og være meget legesyge og støjende, og deres ønsker afspejler givetvis dette. River du dig i håret over, at ungen ønsker sig drager, ponyer og andre urealistiske ting? Rolig nu, vi løser det for dig!

Den bedste julegave til en 7-årig

Vi begav os ud i byen og tog fat i hver eneste 7-årig, vi kunne finde, for at kunne gennemføre et nogenlunde objektivt studie. Svarene var vidt forskellige, og vi har måttet sortere ønsker såsom ponyer, flyvemaskiner og drager i fuld størrelse fra. Vi indså nemlig hurtigt, at forældrene så var nødt til at ønske sig tilhørende stald, hangarer og dragereder, og det bliver nok ikke særlig populært. Vi har derfor måttet grave dybere i julemandens sæk efter rimelige julegaver.

Julegavetips til en 7-årig

Vi tror faktisk, at vi har knækket koden til, hvad de fleste syvårige helst vil have – det ser ud til, at de gerne vil udfordre fantasien med kreative gaver. Alt fra finurlige puslespil til spændende innovationer, som sætter fantasien på prøve, som eksempelvis smarte skriveblokke ser ud til at toppe ønskesedlerne denne jul. En gennemgående favorit viste sig også at være selskabsspil, som aktiverer hele familien og kan spilles gang på gang.

Var der forresten nogen, der sagde pony? Du kan naturligvis gøre det endnu bedre. Alle ved, at enhjørninger er en anelse sjovere og coolere end almindelige ponyer! Som bonus behøver ingen af vores enhjørninger at bo i en stald, så livet bliver lidt enklere end med en sprællevende hest.

Julegave til 7-årig dreng

Den første 7-årige dreng, vi talte med, var helt inde på dinosaurusser og gik straks i gang med de forskellige arter (det lykkedes os i hvert fald at notere T-rex og Stegosaurus). Han var meget præcis med, at de selvfølgelig skulle være levende og i fuld størrelse, så vi fik straks sved på panden, mens vi febrilsk noterede hans enorme ønskeseddel. Den tanke slog os dog, at et dino-udgravningssæt i lille format eller seje retro ting kan vare et fuldt gyldigt supplement til hans højtflyvende ønsker, i det mindste indtil tidsrejser er mulige.

Julegave til 7-årig pige

De 7-årige piger, vi talte med, gik selvfølgelig løs på drager, hundehvalpe og deres egne legepladser derhjemme – fantasien fejler i hvert fald ikke noget! Disse gaver kan dog være lidt drilske at pakke ind, så vi har fundet et antal varianter i mindre skala, som vi alligevel tror kan være fuldgyldige alternativer. Hvad med en helt egen ninja-klatrebane til at sætte op i haven, eller magiske Harry Potter-ting?

Efter at have fundet et par mere af deres jævnaldrende kammerater fik vi lidt mere input end kun forhistoriske væsener. Én hævdede bestemt, at hun kun ønskede sig slime i hver eneste pakke. Den sidste fyr, vi interviewede, viste sig at være en rigtig slikmund! Her var der heller ikke rigtig grænser for ønskerne – først og fremmest skulle julekalenderen være fyldt med slik. Desuden ville han gerne have, at der var gigantiske chokolader under juletræet, da det mislykkedes for ham at vinde de overdimensionerede lækkerier i tivoli.

Produkter i Julegave til 7-årig

Sorter og filtrer

61 produkter

61 produkter

Labyrintbold
129,-
Zen-Foam
119,-
SwimFin
229,-
Viser 48 af 61 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv