Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 60% rabat på Mandolinjern

Hvad mere kan du lave med et vaffeljern?

Boblevafler med jordbær og flormelis

Ah, vaffeljernet! Vi kan ikke rose dette køkkentilbehør nok - for er der nogen, der ikke kan lide vafler?! Er du træt af klassisk tilbehør som marmelade og flødeskum, kan du altid lave en mere nærende vaffel med fx løjrom, dild, rødløg og creme fraiche, der passer perfekt på et sprødt vaffelhjerte. Men det er jo stadig bare en vaffel – hvordan ville det se ud, hvis vaffeljernet regerede i køkkenet og skulle overtage flere arbejdsopgaver? Det er på tide at lave lidt om på vaffelkosten, så nu tænker vi "Will it waffle?". 

Vaflet morgenmad og brunch i en håndevending

Hører du til den skare, der tror, at dagen bestemt ikke starter, før du har fået morgenmad? Den skal desuden helst kræve en minimal arbejdsindsats og stå på bordet, når kaffen er klar, og her kan vaffeljernet måske gøre en indsats. Nej, vi mener ikke, at du skal forsøge at lave kaffen i jernet, men en lækker morgenmad eller mættende brunch, kan du faktisk bikse sammen uden alt for store bekymringer. Så varm vaffeljernet op og inviter nogle venner hjem til brunch, eller hvorfor ikke overraske med en lækker gave til kæresten (hende) på en helt almindelig søndag?!

Thanks for the orgasms krus

Må der være vaffelbølget bacon?!

Morgenmadsklassikeren bacon og æg kan jo egentlig laves uforskammet hurtigt allerede som det er, men kan den vafles? Selvfølgelig kan den det! Varm vaffeljernet op, læg bacon i tynde skiver på og luk låget - på ingen tid har du sprød bacon, der kan forgylde morgenmadstallerkenen. Men hvad så med ægget? Supernemt! Knæk ægget direkte i det varme vaffeljern og brug det som stegepande, hvis du foretrækker "sunny side up”. Ellers kan du blande æg med nogle hakkede grøntsager og lave en vaffelomelet på få minutter! 

Waffles

Billede af @loppiscajsa

Arme riddere i vaffeljern

Har du ikke fået købt en gave til kæresten (ham) på jeres årsdag? Han vil ikke bemærke det, hvis du i stedet tager situationen under kontrol og tilbyder ham vaflede arme riddere med god chokolade som fyld! Det er desuden let som en. . øh, vaffel! Bland en dej af æg, mælk, mel, kanel og lidt sukker. Fordel Nutella på lyst brød i skiver, eller kom et tyndt lag på af en anden yndlingschokolade. Dyp brødet i dejen og læg derefter skiverne dobbelt i det varme vaffeljern. Vafl løs til brødskiverne er blevet sprøde nok, og server med fx flødeskum og friske bær.

Baileys Hearts

Genopliv pizzaresterne!

Blev det sent i går? Måske drømmer du om smeltet ost og andre lækkerier, og så falder blikket på pizzaæsken, som du nonchalant skubbede ind i køleskabet, inden gårsdagens festligheder rigtig gik i gang. Nu står du med et dilemma: at varme pizzarester i ovnen er okay, men tager tid, at varme pizzarester i mikroovnen går hurtigt, men forvandler dem i værste fald til et usselt mareridt. Du hører det jo selv: det er tid til at tage vaffeljernet frem! Tricket her er at lægge to pizzaskiver sammen, så ost møder ost og pizzabunden møder varmt jern både på over- og undersiden. Når osten er smeltet og der er opstået sød harmoni i vaffeljernet, er det tid til at tage for sig af retterne! 

Vov at vafle middagen!

Ud over den lidt mere nærende vaffel med løjrom og rødløg, vi talte om tidligere, burde det vel være muligt at vafle sig til en hel middag? Vi har taget udfordringen op, varm vaffeljernet og vær med!

Vafler med coolstuff

Vaffeljernet fikser bøffen

Ja, bogstaveligt talt! Bland hakket kød med dine yndlingsingredienser (glem ikke nogle hakkede løg, peberfrugt eller måske jalapeño for at få det lækkert hot!) og form det til små bøffer. Når vaffeljernet er varmt, lægges et par af bøfferne på og låget lukkes. Et par minutter senere har du velsmagende bøffer, og ved du, hvad det bedste er? Jo, de små fordybninger, som vaffeljernets mønster laver på bøfferne, er perfekte små lommer til sauce! Mmm... Server dine vaflede bøffer med spaghetti og en rigtig god tomatsauce, eller kig på tilbehøret nedenfor.

Bagetilbehør

Se alt  
Mini Donut Maker - KitchPro
10
Sorbetmaskin - KitchPro
Vaffeljern med Dyremotiv - KitchPro
Dumplingform

Sprøde grøntsagssnacks som tilbehør

Mangler der noget grønt på tallerkenen? Så varmer vi vaffeljernet op igen! Skræl og skær en aubergine eller zucchini i centimetertykke skiver. Pisk et æg sammen med lidt vand og dyp skiverne i blandingen. Lad dem derefter dykke ned i en skål med fintrevet parmesanost (du kan jo godt fornemme, at det bliver en succes!). Ryst osten, der ikke sidder fast, af og læg skiverne på vaffeljernet - efter et par minutter har du en sprød grøntsagssnack til aftensmaden!   

Spring pommes frites over og byd på "kartaffel" i stedet for

Kartofler i skiver, pommes frites, chips - vores kærlighed til kartoflen kender næsten ingen grænser! Og nu er det på tide at stifte bekendtskab med "kartaffel", en sprød kartoffelvaffel, som du laver på kartoffelmos. En smart måde at forvandle gårsdagens rester til dagens middag! Bland kold kartoffelmos med finthakket peberfrugt og forårsløg, og rør derefter et sammenpisket æg og fintrevet parmesanost i. Brug en ske til at forme kartoffelmoskugler, som du flader med hånden, inden du klemmer dem sammen på det varme og olierede vaffeljern. Vil du gøre dem lidt ekstra sprøde, kan du rulle dem i lidt mel eller rasp, inden du bager dem.  

Noget sødt bagefter?

lakridsfabrikken Loveville

At vaffeljernet egner sig godt til desserter kan næppe komme som en nyhed, men det er muligt at lave så meget mere end den der standardvaffel med lidt marmelade og flødeskum på! Tænk på noget rigtig godt – og læg det i vaffeljernet! Nej, stop! At lægge chokoladestykker og sjovt slik direkte i vaffeljernet bliver bare noget klister. Du skal trods alt tænke et lille skridt videre end det! 

Vaffelfrugt - frygtelig godt!

Varm vaffeljernet op og tilsæt mango, ananas eller fersken i skiver, inden du lukker låget. Efter et par minutter har du varme frugtskiver, der har fået en karamelliseret overflade takket være vaffeljernets mønster. Server med din yndlingsis, eller læg to varme frugtskiver sammen med tyndt revet chokolade i midten. 

Waffle bowl

Churros i vaffeljernet

At vaffeljernet er et godt tilbehør til bagning og så specifikt vaffelbagning er næppe en nyhed, men hvad med vaffelchurros?! Du slipper for at rumstere med en masse varm olie. I stedet leder du efter den ultimative churrosopskrift og blander din dej (ja, vi ved det godt: du skal bruge en kasserolle på komfuret til dette - vaffeljernet kan trods alt ikke klare alting). Så bager du dejen i vaffeljernet og kan nyde friskbagte churros inden for få minutter. Dyp kreationen i smeltet chokolade eller rul dine churros i kanel og sukker - du vil takke os bagefter! 

Køkken

Se alt  
Coca-Cola Minikøleskab
Chips- og Dipskål - KitchPro
Humørlysestage - Tassen
Chips- & Dobbelt Dipskål - KitchPro
10
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag