Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

børn og mor læste et brev på mors dag

5 måder at vise påskønnelse til mor på Mors dag

Snart er det mors dag! Mors dag er alle mødres anden fødselsdag, så hvis den forrige gave til mor blev sådan lidt la-la, er denne dag din anden chance! 

Eller skal du vinde svigermors gunst? Sandheden er, at uanset om du har verdens bedste svigermor eller bliver lidt mørkeræd bare ved tanken om at bruge fem minutter alene med kvinden, så er det eneste rigtige at gøre at vise din påskønnelse på Mors Dag. Hun har jo trods alt født og opdraget din partner, så det, du kan gøre, er at købe en gave til svigermor som tak. Frygt ikke - hvis det føles som en umulig opgave, så fortsæt med at læse! We got your back!

Vent, er din partner en mor? Så skal du også vise hende påskønnelse! For det er desværre dit ansvar at sørge for, at barnet fikser en gave til mor. Dette er livets lod for en medforælder. For let’s face it: dine børn har kun cash, som de får af dig, OG de lærer at vise påskønnelse ved, at du viser dem hvordan. Så start i dag, start nu! Har du allerede en liste over potentielle gaver, eller mangler du måske lidt inspiration til en flot gave til hende?

Uanset din familiesituation er her 5 måder at vise påskønnelse på over for mødrene i dit liv!

kvinde i rød sweater med solbriller

Giv noget personligt til mor

For din mor er faktisk en person med sine egne interesser. Titlen "mor" er ofte med til, at vi glemmer personen bag mor, ikke sandt? For mor er der altid, klar til at hjælpe, støtte og kramme som mor, når vi har brug for det. Mors dag er din chance for at flytte fokus fra dig til hende - så hvorfor ikke skabe et personligt øjeblik for kun jer to? 

Afhængigt af hvordan I kan lide at omgås hinanden, er der masser af muligheder! Vil I skabe en hyggelig stund til snak eller måske se en film sammen? Vælg mellem alle mulige former for chokolade og suppler med et fint kort, hvor du booker en time eller to med lillemor til kun jer to.

glad kvinde med hjerteformede chokoladeæsker

Bidrag med luksus i hverdagen

Din mor har sikkert arbejdet mere eller mindre 24/7 for at sikre, at du bliver et fornuftigt menneske og har det godt. Med andre ord har mor gjort sig fortjent til lidt ekstra luksus! 

Og nej, du behøver ikke invitere hende i et dyrt spa. Ved du, hvor mange forskellige typer massageapparater, der er at vælge imellem, som kvinden i dit liv kan have derhjemme og bruge når som helst? I værste fald skal du hjælpe hende lidt nu og da, så choose wisely!

Virker massage ikke? Så tjek vores andre luksusgaver – vi lover, at der er noget for enhver smag! Pointen her er at fokusere på, hvordan du kan give mor lidt luksus i hendes hverdag som tak for alt, hvad hun har gjort for dig.

Luksus gaver

Se alt  

Et godt grin

Er der noget bedre end at få en anden til at grine? Det betyder dog ikke, at du skal opfinde dine egne vittigheder og tvinge hende til at sidde en time og høre på dit amatørshow. Men tjek for eksempel udvalget af vores flotte og sjove krus! Du skal bare ikke vælge noget i stil med ”Thanks for all the orgasms” – det kan blive lidt pinligt for alle ved middagsbordet...

Thanks for the orgasms krus

Slik - det sikre kort

Forudsat at lillemor ikke er på diæt, er slik i princippet altid værdsat. Men som alle ved, er slik ikke den mest personlige gave. Vores tip til dig er derfor ikke at købe en pose slik i løs vægt hos den nærmeste købmand, men at klikke dig ind på slikket hos os! Smagen er den samme, HVIS det lykkes dig at finde det, der tilbydes i den nærmeste Brugs, men vi pakker det i langt mere gavevenligt og personligt format. Så brug de få ekstra kroner på at få mor til at føle sig speciel på sin dag, og spring det slik over, hun allerede har købt til sig selv til MGP-aftenen!

lakridsfabrikken Loveville

Kærlighed og hygge

If all else fails, eller bare ikke føles rigtigt, er der en sidste måde at vise påskønnelse på, nemlig gennem kærlighed og hygge. Dette er måske det mest klichéagtige forslag af alle, men ærlig talt? Klicheer er klicheer, fordi de virker! Og din mor elsker dig - du elsker din mor. I har sikkert haft millioner af hyggestunder sammen, i hvert fald da du var lille, og din mor savner sikkert disse øjeblikke, mens du knap nok husker halvdelen. Så giv din mor noget fra vores tema med hyggelige gaver - hvor du finder alt fra stearinlys, du selv kan lave, til buttede kattepuder, som hun kan kramme i de øjeblikke, hvor hun savner dig allermest!

Mors dag-gaver

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv