Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Sommertid 2023 - Tid til at indstille uret

  • Natten mellem 25.-26. marts skifter vi til sommertid
  • Når klokken slår 02:00, drejes det til 03:00

Uret skal kun stilles frem eller tilbage på to forskellige tidspunkter hvert år, men alligevel formår mange af os at glemme, hvad der gælder ved disse lejligheder. Hvornår skifter vi til sommertid? Skal vi stille uret frem eller tilbage, når det er sommertid? Det er to spørgsmål, som bliver varme i Googles søgemaskiner til foråret. I 2023 er det i hvert fald natten mellem den 25. og 26. marts, at uret bliver indstillet til sommertid. Så er det tid til at stille grillen og havemøblerne frem, og selvfølgelig uret! Begrebet vintertid og sommertid blev faktisk opfundet allerede i begyndelsen af 1900-tallet, og dengang handlede det om at vinde dagslys for at spare olie og energi.

Stresset mand kigger på sit ur til sommertid

Hvilken tidspunkt stilles uret om til sommertid?

Der er sjældent nogen, der bliver kede af det, når sommertid bliver til vintertid den sidste søndag i oktober. Man får jo en hel times ekstra søvn! Den time skal dog tages et sted fra, og det sker, når vintertid bliver til sommertid den sidste søndag i marts. Straks når klokken slår 02:00, stilles tiden frem til 03:00 i stedet, hvilket desværre betyder, at du i stedet mister en time. Har du et armbåndsur eller et vægur, skal disse drejes fremad, men hvis du derimod plejer at holde styr på tiden via en smartphone, behøver du ikke stille uret om til sommertid. Det klarer den helt selv!

kvinde hviler i haven i en bærbar hængekøje

Verdens bedste sommer med ting fra Coolstuff

At du mister en times søvn gør ikke så meget skade, når du først indser, hvor meget sjov der venter. Forår og sommer er trods alt manges yndlingsårstider, og det er der flere grunde til. Pludselig er det muligt at være udendørs igen i længere perioder, genopbygge de tømte D-vitaminniveauer og deltage i rigtigt sjove aktiviteter! Her finder du masser af tips til spændende gadgets til forår og sommer!

3 personer slapper af på stranden om sommeren

Arranger en fest til ære for sommeren

Er der noget dejligere end at dække bord til en fest ude i en frodig have? Servere gode drinks, danse i græsset til langt ud på natten og bare hænge ud med alle dine nære og kære? Hos Coolstuff finder du alt, hvad du skal bruge til at arrangere den bedste midsommerfest eller sommerfest! Vi tilbyder for eksempel masser af skøre og unikke partyspil, men også grilltilbehør, der lader dig servere et rigtig lækkert sommermåltid.

Outlust bærbar pejs ved bredden af ​​en sø i aftenlys

Grillning

Se alt  

Gadgets til dovne sommerdage

En anden skøn ting ved sommeren er, at haven er forvandlet til en ekstra dagligstue. Om vinteren skal man som regel holde sig inden for boligens fire vægge, men om sommeren skabes der pludselig meget mere plads og dermed flere muligheder! Vi anbefaler på det kraftigste, at du investerer i ting og tilbehør til haven, der gør, at både du og din familie gerne vil bruge så meget tid udendørs som muligt. På en doven og varm sommerdag er det perfekt at lege udendørs med vores udendørslegetøj eller svømme i poolen med vores vandlegetøj. Eller hvorfor ikke lade resten af familien lege, mens du selv slapper af med en spændende roman i hængekøjen? Når du føler behov for en miljøændring, er det nemt bare at pakke en taske med oppustelige bademadrasser og seje baderinge og tage afsted til det nærmeste badested. Glem ikke at tjekke vores håndklæder til stranden og smarte picnictilbehør til en virkelig skøn udflugt.

Glad kvinde på stranden, kæmpe badedragt i form af en enhjørning

Så bliver du den sejeste på stranden ✨
Billede af @jenniehillevi

Alt hvad du skal bruge til camping og friluftsliv

Plejer du at hellige somrene til skønne camping- og friluftsaktiviteter? Tag et kig på vores udvalg af campingtelte og andet smart campingudstyr! Her finder du telte i forskellige udformninger og størrelser, men også andet tilbehør, der letter eller forbedrer din vildmarksoplevelse. Måske tør du prøve en af vores oppustelige kajakker og både til det næste eventyr? Vi har også et bredt udvalg af tilbehør og gadgets til glamping. Her finder du alt fra smarte pop-telte til en solopvarmet bruser, bærbare loungestole og en mini-espressomaskine – virkeligt behagelige og luksuriøse gadgets, der vil falde i smag hos dig som vildmarks-newbie.

Forår & Sommer

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv