Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 60% rabat på Mandolinjern

Sommertid 2023 - Tid til at indstille uret

  • Natten mellem 25.-26. marts skifter vi til sommertid
  • Når klokken slår 02:00, drejes det til 03:00

Uret skal kun stilles frem eller tilbage på to forskellige tidspunkter hvert år, men alligevel formår mange af os at glemme, hvad der gælder ved disse lejligheder. Hvornår skifter vi til sommertid? Skal vi stille uret frem eller tilbage, når det er sommertid? Det er to spørgsmål, som bliver varme i Googles søgemaskiner til foråret. I 2023 er det i hvert fald natten mellem den 25. og 26. marts, at uret bliver indstillet til sommertid. Så er det tid til at stille grillen og havemøblerne frem, og selvfølgelig uret! Begrebet vintertid og sommertid blev faktisk opfundet allerede i begyndelsen af 1900-tallet, og dengang handlede det om at vinde dagslys for at spare olie og energi.

Stresset mand kigger på sit ur til sommertid

Hvilken tidspunkt stilles uret om til sommertid?

Der er sjældent nogen, der bliver kede af det, når sommertid bliver til vintertid den sidste søndag i oktober. Man får jo en hel times ekstra søvn! Den time skal dog tages et sted fra, og det sker, når vintertid bliver til sommertid den sidste søndag i marts. Straks når klokken slår 02:00, stilles tiden frem til 03:00 i stedet, hvilket desværre betyder, at du i stedet mister en time. Har du et armbåndsur eller et vægur, skal disse drejes fremad, men hvis du derimod plejer at holde styr på tiden via en smartphone, behøver du ikke stille uret om til sommertid. Det klarer den helt selv!

kvinde hviler i haven i en bærbar hængekøje

Verdens bedste sommer med ting fra Coolstuff

At du mister en times søvn gør ikke så meget skade, når du først indser, hvor meget sjov der venter. Forår og sommer er trods alt manges yndlingsårstider, og det er der flere grunde til. Pludselig er det muligt at være udendørs igen i længere perioder, genopbygge de tømte D-vitaminniveauer og deltage i rigtigt sjove aktiviteter! Her finder du masser af tips til spændende gadgets til forår og sommer!

3 personer slapper af på stranden om sommeren

Arranger en fest til ære for sommeren

Er der noget dejligere end at dække bord til en fest ude i en frodig have? Servere gode drinks, danse i græsset til langt ud på natten og bare hænge ud med alle dine nære og kære? Hos Coolstuff finder du alt, hvad du skal bruge til at arrangere den bedste midsommerfest eller sommerfest! Vi tilbyder for eksempel masser af skøre og unikke partyspil, men også grilltilbehør, der lader dig servere et rigtig lækkert sommermåltid.

Outlust bærbar pejs ved bredden af ​​en sø i aftenlys

Grillning

Se alt  
Hot Sauce Challenge Gaveæske
Grillforklæde med Ølbælte
10
BBQ Golf Grillredskab
10
BBQ Grillmåtte - KitchPro
10

Gadgets til dovne sommerdage

En anden skøn ting ved sommeren er, at haven er forvandlet til en ekstra dagligstue. Om vinteren skal man som regel holde sig inden for boligens fire vægge, men om sommeren skabes der pludselig meget mere plads og dermed flere muligheder! Vi anbefaler på det kraftigste, at du investerer i ting og tilbehør til haven, der gør, at både du og din familie gerne vil bruge så meget tid udendørs som muligt. På en doven og varm sommerdag er det perfekt at lege udendørs med vores udendørslegetøj eller svømme i poolen med vores vandlegetøj. Eller hvorfor ikke lade resten af familien lege, mens du selv slapper af med en spændende roman i hængekøjen? Når du føler behov for en miljøændring, er det nemt bare at pakke en taske med oppustelige bademadrasser og seje baderinge og tage afsted til det nærmeste badested. Glem ikke at tjekke vores håndklæder til stranden og smarte picnictilbehør til en virkelig skøn udflugt.

Glad kvinde på stranden, kæmpe badedragt i form af en enhjørning

Så bliver du den sejeste på stranden ✨
Billede af @jenniehillevi

Alt hvad du skal bruge til camping og friluftsliv

Plejer du at hellige somrene til skønne camping- og friluftsaktiviteter? Tag et kig på vores udvalg af campingtelte og andet smart campingudstyr! Her finder du telte i forskellige udformninger og størrelser, men også andet tilbehør, der letter eller forbedrer din vildmarksoplevelse. Måske tør du prøve en af vores oppustelige kajakker og både til det næste eventyr? Vi har også et bredt udvalg af tilbehør og gadgets til glamping. Her finder du alt fra smarte pop-telte til en solopvarmet bruser, bærbare loungestole og en mini-espressomaskine – virkeligt behagelige og luksuriøse gadgets, der vil falde i smag hos dig som vildmarks-newbie.

Forår & Sommer

Se alt  
Slackers Ninja Line Klatrebane
Liggestolshåndklæde - Spralla
Luftmadras til Bil - Outlust
Softice Maskine - Mr Creations
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag