Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Dare Duel Sexspil

Art.nr 14524

Lidt strategi, lidt kreativitet og en masse nydelse! Nu kan du udfordre din partner i Dare Duel – spillet, hvor I skiftes til at trække et kort og vælge forskellige ord til at sammensætte sexede udfordringer! I det her hede spil er der næppe nogen taber!

159,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!

| |

08-02-2023 2:00:00 PM

Varebeskrivelse

Giv sexlivet en dosis kreativitet og nydelse med det sexede spil Dare Duel! I skiftes til at trække et kort med ord, som skal bruges til at sammensætte jeres egne lystfyldte udfordringer. Spillerunde efter spillerunde kommer I tættere og tættere på en hed afslutning!

Reglerne er enkle, så I kan have fuld fokus på hinanden! Find allerførst ud af, om kun den ene af jer eller om I begge to skal udføre udfordringen, derefter skiftes I til at trække et spillekort med ord og fraser. Du vælger et ord fra kortet (ja, kun et eneste af alle de fantasiæggende ord!), og derefter gør din partner det samme. Ordene sættes sammen til en sætning, og den, der vælger et ord, der afsluttes med et punktum, afslutter også runden. Og så er det tid til at udføre udfordringen.

Da der er ca. 20 forskellige ord at vælge imellem på hvert spillekort, bliver hver eneste spillerunde unik, og I kan selv styre udfordringernes niveau! Hvert kort giver point, og den spiller, der først har 25 point, må trække et belønningskort til den ultimative og hede afslutning – og vi lover, at der ikke er nogen tabere i det her spil!

Fakta om Dare Duel Sexspil

  • Sexspil til dig og din partner, hvor I indsamler point ved at skiftes til at trække kort, vælge ord og sammensætte udfordringer til hinanden!
  • Hver spillerunde bliver unik, og I sammensætter udfordringer, som er rigtige for jer!
  • Kan bruges af alle uanset seksuel orientering
  • Grundreglerne er for 2 spillere – på producentens hjemmeside kan der downloades alternative spilleregler, hvis du ønsker at spille med 3 eller flere spillere!
  • For at spille skal I bruge blyant og en timer (medfølger ikke)
  • Indeholder 91 spillekort, 15 belønningskort, 1 startkort, 1 kort med almindelige ord, 1 skriveblok, 2 kort, der giver mulighed for at trække sig fra en udfordring, samt spilleregler
  • Spillet er på engelsk

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv