Spread the love - Find Valentinsgaver her

We have
just the thing

The Oral Sex Card Game

Art.nr 16597

Lad sexlivet krydre med hed inspiration! Denne kortleg giver jer hele 50 æggende og lystfyldte sillinger til oralsex og forspil – 25 kort til hende og 25 kort til ham i forskellige intensitetsniveauer. Vink farvel til slendriansex og nyd hindanden på helt nye måder!

69,-

Få tilbage

Varebeskrivelse

Indimellem føles det her med forspil som lidt af en gentagelse. I ved præcis, hvad der vælter den anden omkuld, og så der det let at køre på med standardrepertoiret. Det er der ikke noget direkte galt i, men hvis I føler, at det er på tide at forhøje temperaturen i sengehalmen, tager I denne sexede kortleg frem. Den har 50 øvelser til lidenskabelige forspil og endnu hedere oralsex!

Sexspillet indeholder instruktioner til tre forskellige spilvarianter, hvor intensiteten i forspil og oralsex gradvist øges. Eller også trækker i et par kort på må og få og ser, hvilke overraskelser aftenen byder på! Kortene er mærket med symboler til henholdsvis kvinde og mand og har tre forskellige intensitetsniveauer – jo mørkere farve desto hedere og mere intensivt! Når I har arbejdet jer frem til de røde kort, går forspillet garanteret over i noget endnu dejligere og mere sexet – vink farvel til kedelig vanesex!

Fakta om The Oral Sex Card Game

  • Lad sexlivet krydre med denne kortleg, som giver hele halvtreds forslag til ekstra lidenskabelige forspilsaktiviteter!
  • Perfekt inspiration til forspil og oralsex!
  • Sexspil med tre forskellige spilvarianter (2 kort med instruktioner medfølger)
  • 50 kort i 5 forskellige farver (10 kort/farve): to forskellige intensitetsniveauer til både hende og ham samt røde kort, som er ekstra hotte
  • Kortene er mærket med til mand og kvinde afhængigt af, hvem der skal udføre aktiviteten
  • Kortene viser illustrationer af et heteroseksuelt par, men vi tror, at flere af kortene også kan tilpasse andre konstellationer
  • Al tekst på kortene er på engelsk

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

Fragt
1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv