Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Vælg og vrag frit mellem vores 3 for 2 varer: køb 3, betal for 2

Se alle vores 3 for 2 varer

Get Boring Stuff Done Julekalender

Art.nr 19045

Al ære og respekt for julerengøring, men julefreden indfinder sig hurtigere, hvis du fordeler rengøringen over hele december! Med denne sjove julekalender skraber du en rengøringsopgave frem, som du garanteret ellers ville have udskudt.

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Hvert år er det den samme vise: du udskyder den kedelige rengøring som fx rengøring af ovnen, støvaftørring og toiletrengøring og springer i stedet rundt som en stresset ilder med støveklud, gulvspand og moppe den treogtyvende december. Uanset om du skal have gæster juleaften eller ej, kan vi vel være enige om, at panikrengøring udstråler cirka lige så megen julefred som væmmelige nullermænd? Med vores sjove julekalender Get Boring Stuff Done klarer du julerengøringen trin for trin – du får en rengøringsopgave hver dag, og i god tid før juleaften er hjemmet skinnende rent, og du har taget fat på alle kedelige rengøringsopgaver, som man ellers udskyder til helligtrekongersdag.

Julekalenderen er i skrabeformat, så hver dag skraber du en luge for at læse, hvad dagens opgave er. Du får desuden konkrete opgaver, så du slipper for den overvældende angstfølelse ved opgaven “gør rent i køkkenet”, som kan betyde alt fra at klare opvasken til at rengøre ovnen eller vaske gulv. Julekalenderen Get Boring Stuff Done er en perfekt decembergave til den rodede student, der er flyttet hjemmefra for nylig eller til vennen, der garanteret ikke engang kan stave til brun sæbe. Eller hvorfor ikke bruge kalenderen selv sammen med familien som en måde at opdele opgaverne på og få det rent og fint derhjemme i god tid før jul?

Tjek vores anderledes og sjove julekalendere!

Fakta om Get Boring Stuff Done Julekalender

 • Få mindre stress lige før jul og fordel julerengøringen med denne sjove julekalender!
 • Julekalender i skrabeformat – skrab et tal for at læse teksten til dagens låge
 • Hver låge indeholder en rengøringsopgave – i god tid før jul er hjemmet skinnende rent, og julefreden indfinder sig omgående!
 • Forær kalenderen til et rodet barn, til vennen, der ikke fatter, hvad en gulvmoppe bruges til, eller brug kalenderen selv for at sørge for et skinnende rent hjem i god tid før jul!
 • Opgaverne er udformet til at passe til de allerfleste husholdninger
 • Bemærk, at al tekst i kalenderen er på engelsk
 • Mål: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (foldet)
 • Vægt: cirka 40 gram
 • Materiale: pap
5

Sorter efter

 • H

  Hurtig service

  Hurtig service

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv