Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Øl- og drikke Julekalendere

Kender du nogen, der ikke overlever uden en bestemt type drikkevarer? Denne type mennesker findes i de fleste familier, i vennekredse og på arbejdspladser. Så er det ikke mere end på sin plads at overraske personen med en skøn drikkevarekalender – spækket med flere forskellige smagsvarianter fra personens yndlingsmærke. Forestil dig at kunne åbne en låge hver dag før jul og nyde din absolutte yndlingsdrik – den lange ventetid til årets store dag ville nok føles meget kortere. Her finder du flere forskellige gør-det-selv-kalendere, der kan fyldes med energidrikke, sodavand, Prosecco eller øl. Eller kender du måske nogen med en te- eller kaffetrang ud over det sædvanlige? Måske dig selv? Tjek gerne alle vores julekalendere ud for at finde mere inspiration.

 

Ølkalender

En julekalender med øl er nok den smukkeste gave en ølelsker kan få, for slet ikke at tale om alle de sjove øl-ting, du også kan finde hos Coolstuff. Bare ordet øl-julekalender får nok den største ølentusiast til at åbne øjnene og begynde at savle. Så kom i gang og arranger den bedste ølkalender 2022 - det eneste, du skal bruge, er en lille bestilling fra Coolstuff og et besøg i supermarkedet. Så er du i sikker havn. Fyld den færdige karton med sjove, anderledes ølsmage og lad modtageren nyde en iskold øl hver dag efter arbejde. At lave din egen ølkalender til en, du holder af, er ikke kun lækkert for modtageren. Omsorgen og kreativiteten vil sikkert også give dig mange pluspoint.

 

Tekalender

En julekalender med te kan modtages på to forskellige måder: med glædesudbrud eller et høfligt smil. Vil du være sikker på at få et glædesudbrud fra modtageren, er det teelskeren, du skal fokusere på. De fleste af os kender nok en. Tid til kaffepause? Te. Aftenhygge foran fjernsynet? Te. Forfest? Te (evt. med koffein). En te-julekalender indeholder 24 teposer – en ny smag til hver dag i december før juleaften. Vi tilbyder også varianter med flere teposer bag hver låge! De passer perfekt til personen, der drikker te flere gange om dagen, eller hvis hele familien er lige store te-entusiaster. Find den heftigste tekalender 2022 hos Coolstuff, og hvorfor ikke også supplere gaven med noget spiseligt, som te-tossen kan gnaske på?

 

Kaffekalender

Kaffe… Hvis der er noget, der kan få dig igennem alle julens krav med bravour, er det denne magiske drik. Det vil være et rigtigt hit at give en kaffejulekalender til den største kaffejunkie i din nærhed – personen bliver nok meget overrasket og også meget rørt over, hvor godt du kender ham eller hende. Hos Coolstuff kan du finde den mest luksuriøse kaffekalender 2022! Alle kaffedrikkere har forskellig smag og præferencer, og derfor tilbyder vi også flere forskellige varianter. Hos os kan du for eksempel klikke en kaffekalender hjem med bønner fra alle hjørner på jorden, eller hvorfor ikke en julekalender med lækre kaffekapsler? Er både du og din partner lige store kaffedrikkere, finder du også en kaffekalender til to, der kan forgylde jeres morgener helt frem til juleaften.

Produkter i Øl- og drikke Julekalendere

Sorter og filtrer

12 produkter

12 produkter

Viser 12 af 12
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv