Op til 80 % rabat på Black Week!

coolstuff logo

We have
just the thing

I Love You Kortspil

Art.nr 19431

Ønsker du at kunne sige "Jeg elsker dig" på 100 forskellige sprog? Så vil dette I Love You-kortspil være fint som studiemateriale! Hvert kort i kortspillet repræsenterer et land og et sprog.

89,-

Få tilbage

  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
  • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

At kunne sige "jeg elsker dig" på 100 forskellige sprog er mere nødvendigt, end mange tror. Du vil gerne kunne takke taxachaufføren ordentligt, når du bliver sat af ved dit hotel i Spanien, ikke sandt? Du vil gerne have tjeneren i Italien til at forstå, hvor taknemmelig du er for den supergode pasta, ikke sandt? Og når du får et maveonde i Tjekkiet, vil du selvfølgelig gerne vise sin taknemmelighed over for lægen for de stoppende tabletter, som ... Okay, spøg til side. Lad være. Men at være i stand til at udtrykke kærlighed på 100 forskellige sprog er faktisk cool og giver dig i det mindste ret til at prale.

Hvordan siger man "jeg elsker dig" på forskellige sprog? Med et sjovt kortspil som dette i din besiddelse er du fuldt forberedt, næste gang spørgsmålet dukker op. Behold kortspillet for dig selv og lær lidt i ny og næ for sjov, eller giv det væk som et sjovt sprogkursus i miniformat til en ven, der skal rejse jorden rundt. Det passer selvfølgelig også perfekt som romantisk gave til en, du holder af!

Fakta om I Love You Kortspil

  • Hvordan siger man egentlig “jeg elsker dig” på forskellige sprog? Med dette kortspil får du svarene - 100 styk for at være helt nøjagtigs!
  • Består af 100 kort, et sprog per kort
  • Bemærk, at de forklarende tekster på kortene er på engelsk
  • Mål: 9 x 15 x 3,5 cm
  • Materiale: pap

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv