Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Dåbsgaver

Fra luksuriøse til usædvanlige dåbsgaver

Uanset om du er inviteret til dåb eller en enklere navngivningsceremoni, er det obligatorisk at medbringe en fantastisk gave! Men hvad er egentlig en god dåbsgave? Selvfølgelig tænker alle forskelligt, men ifølge Coolstuff er det vigtigste, at gaver til dåben er unikke. Derfor tilbyder vi masser af outstanding gaver til børn! Her kan du finde en original dåbsgave, som barnet både får både glæde og gavn af. Vi har flere luksuriøse dåbsgaver, men også sjove gaver, som barnet kan bruge senere i livet. Måske en stor hoppeborg, Baby Yoda-lampe eller candyflossmaskine? Hvis du også vil give en gave til mor eller gave til far ved dåben, kan du selvfølgelig regne med et lige så episk udbud!

 

Dåbsgave til lille dreng

Her finder du fantastiske dåbsgaver til alle aldre og personligheder! Leder du efter en passende dåbsgave til drenge? Hos Coolstuff kan du finde gaver til drenge, som de får glæde af umiddelbart efter dåben, men også mere langsigtede gaver, der kan tages ud af skabet om få år som en dejlig overraskelse! En passende dåbsgave til drenge, der stadig er babyer, er en spændende galakseprojektor fra Vooni, eller hvorfor ikke en talende hamster fra Spralla? Er du derimod på udkig efter en dåbsgave til større drenge, tilbyder vi alt fra episke kuglebaner til seje vandpistoler og Star Wars-tamagotchis. Kig gerne i vores samlede kategori med legetøj til børn og få endnu mere inspiration!
 

Dåbsgave til en sød pige

Vi tilbyder selvfølgelig masser af produkter til dig, der leder efter en dåbsgave til en pige. Også her får du store valgmuligheder, uanset om du ønsker give en babyvenlig gave eller en passende gave til en større pige. En rigtig dejlig dåbsgave til piger i babyalderen er vores lyserøde badering i form af en flamingo - lad hende flyde rundt som en prinsesse i vandet næste sommer! Eller hvorfor ikke give hende en farverig Super Mario-lampe, hun kan kigge på og udforske under bleskift? Coolstuff har også masser af passende dåbsgaver til piger, der er lidt ældre. I vores kategori med gaver til piger finder du alt fra fluffy slime til søde negletørrere i form af små aber.
 

Masser af tips til dåbsgaver

Mangler du endnu flere tips til dåbsgaver? It’s your lucky day - Coolstuff er tilfældigvis eksperter, når det drejer sig om gavetips! Et andet dåbsgavetip er at købe noget kreativt – for eksempel tryllesand eller skumplast. Magisk sand flyder gennem fingrene det ene sekund for derefter at kunne formes til hårde kugler det næste! Skumplast har til gengæld en fantastisk hyggelig konsistens, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad barnet kan forme med sine små hænder. Du kan også købe noget fint, som både børn og forældre kan få glæde af, måske et håndafstøbningskit fra Spralla? Så kan forældrene forme en skulptur af deres egne og barnets små hænder og glæde sig over den resten af livet! Husk dog at aflevere gaven med et smart tip til forældrene – lav håndafstøbningen, mens barnet sover.

Produkter i Dåbsgaver

Sorter og filtrer

33 produkter

33 produkter

Rose Bear
Fra
139,-
Zen-Foam
119,-
Viser 33 af 33
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv