Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Kvinde lukker øjnene ved siden af ​​tegneserie kyllingeunderlår

Stuffed Burgers - vores guide til bedre burgere!

Er hamburgere livets mad? Øh, har paven en sjov hat?! Vi holder mere af burgere, end vi måske tør indrømme over for os selv, og de kan jo varieres på mange måder. Luksuriøse smashburgere fra det nyåbnede spisested. Skod-osteburgeren fra drive-through, når du er brølende sulten. Den fedtede ekstra all-burger fra nærmeste gadekøkken, når du har tømmermænd. En omhyggeligt sammensat hjemmeburger, der (forhåbentlig) vil gøre et godt indtryk på tredje date. Og burgeren, der bliver grillet i al slags vejr, for det er faktisk grillsæson, og der er nye grillting til grillmesteren, der skal indvies! Ja, hvad ville livet egentlig være uden burgere?!   

Fokuserer vi på de burgere, du bikser sammen derhjemme og så enten steger eller griller, kan de faktisk blive meget sjovere. Og mere velsmagende. Det behøver ikke kun at være en kødpuck (selvom det selvfølgelig også har sin charme). Du kan for eksempel hægte dig på den amerikanske trend og servere fyldte burgere – saftige burgere, som du fylder med lækkerier!  

Fire burgere på et serveringsfad

Hvordan laver man fyldte burgere?

Så hvordan laver man så en stuffed burger uden restaurantkøkken og avancerede køkkenmaskiner til fuldgyldige professionelle? Jo, først og fremmest bliver livet meget nemmere med en fleksibel hamburgerpresse, som eksempelvis KitchPro Hamburger Press, der er lidt af en ekspert på netop fyldte burgere. Læg hakket kød i bunden af pressen for at forme bunden af burgeren. Herefter trykker du ned på presseindsatsen, så der dannes et solidt krater i farsen. Hak de lækkerier, du vil fylde burgeren med, og læg dem i krateret, form derefter toppen af burgeren og forsegl den, så fyldet ikke falder ud under tilberedningen. Og så tilbereder du burgeren på den måde, du har lyst til, mens du lader op til wow-oplevelsen, der følger med den første bid!

Person, der bruger en hamburgerpresse

Super velsmagende fyld til stuffed burgers

Så er der egentlig kun én ting tilbage, måske den vigtigste: hvad i himlens navn skal man fylde burgeren med?! Lad os sige det på denne måde: ost og bacon er aldrig det forkerte svar på det spørgsmål! Men man kan selvfølgelig variere fyldet i det uendelige, og her er nogle velsmagende tips til lækre ting, der passer rigtig godt sammen. Når du har fundet et fyld, du gerne vil prøve, er det bare at hakke ingredienserne fint og blande dem sammen – måske mangler du noget nyt køkkentilbehør, når du alligevel er i gang?

En amerikansk klassiker

Var der nogen der sagde ost og bacon?! Det er dybest set imod naturens love at lave en amerikansk burger uden disse ingredienser, så her blander vi stegt bacon i tern med revet cheddarost. Hakkede gule løg, lidt finthakket chili og en rigtig god, røget BBQ-sauce fuldender kreationen og giver masser af smag til dine burgere.

French it up! 

Det bliver selvfølgelig dekadent og velsmagende, når vi bliver inspireret af Frankrig. Hak skalotteløg fint og bland med smuldret roquefortost og chèvreost, smag til med en sjat dijonsennep og lidt honning. Har du god tid, kan du også karamellisere gule løg og blande i, da du næsten ikke kan gå galt med to slags ost og to slags løg i samme opskrift.

Drink & Bartilbehør

Se alt  

Uovertruffen mexicansk varme

Når vi kigger på Mexico for at få inspiration, er det umuligt ikke at lade sig rive med af smagene, så til dette fyld blander vi en flødeost naturel med finthakket jalapeño, chili, tomat og rødløg. Tilsæt frisk koriander (hvis du ikke hører til den del af befolkningen, der synes, koriander smager som sæbe; det vil du ikke have til aftensmad), og fyld så burgeren. Server med nachos og en cremet guacamole for at fuldende oplevelsen.

En skandinavisk overraskelse

Dild og æble er måske ikke to smagsvarianter, som du normalt forbinder med burgere, men du kan lynhurtigt forvandle din burger til en skandinavisk smagssensation! Skær et æble i fine terninger og bland det med friskost naturel. Rør tynde strimler af en god skinke i, og hak så frisk dild, som du også blander i. Fyld burgerne og nyd dem!

Mamma Mia - inspiration fra Italien  

Nej, hverken pasta, pizza eller cremet risotto indgår i denne italienske opskrift – men den er ikke mindre god af den grund! Bland smuldret taleggioost med finthakket tomat og bananskalotteløg, og smag til med sort peber og frisk basilikum. Mamma Mia, sikke en god burger! Vil du forstærke følelsen af det hyggelige italienske landkøkken yderligere, kan du selvfølgelig kigge på bagetilbehør til at bage dit eget hamburgerbrød, eller springe det traditionelle burgerbrød over og bikse en focaccia sammen i stedet.    

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv