Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Hvornår er det mors dag 2023?

Hvilken dag er mors dag?

Den anden søndag i maj går det løs. Hvert år. Så er tiden inde til at vise moderen i hjemmet, hvor stor kærligheden er til hende, og hvor megen omsorg og kærlighed der bliver lagt i at finde en god gave til hende. Hvad siger man på mors dag? Tillykke er faktisk under lavmål. Sig i stedet, at du elsker hende, at du sætter pris på alt, hvad hun gør, og at hele denne dag er dedikeret til hende. Gør hvad hun har lyst til, spis hvad hun har lyst til og overøs hende med komplimenter, kærlighed og omsorg. Hvornår er det mors dag 2023? Den anden søndag i maj i år falder den 14. maj, så ram datoen ind i kalenderen og start planlægningen.

Fakta om mors dag

At vise påskønnelse over for mor er selvfølgelig lige vigtigt uanset årstiden. Der er dog en særlig dag hvert år, hvor ingen andre end mor er hovedpersonen, og hvor hun derfor fortjener ekstra påskønnelse. Der er faktisk lov om det (okay, måske ikke, men det er i hvert fald vigtigt!) Og sådan har det været i over et århundrede. Hvilken dato er mors dag? Og hvordan kan du bedst bære dig ad for at vise din kærlighed og omsorg til kvinden, der gav dig livet? Coolstuff leverer selvfølgelig de bedste tips!

Kvinna och mamma på turkos bakgrund som är glad över presenten hon fått

Hvorfor fejrer man mors dag?

Mors dags-gaver har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1919. Efter 1. verdenskrig stod det såkaldte "folkehjem" for døren, hvilket betød, at ideen om kernefamilien var definitionen af awesomeness. I 1920 blev der endda udgivet et hæfte, der opfordrede landets familier til at fejre mors dag ordentligt. Det var ikke kun en mors dags-gave, der skulle skaffes! Flaget blev hejst, børnene skulle synge for mor med deres smukkeste stemmer, og om aftenen var der endda festligheder til ære for hende. Moderen skulle selvfølgelig også så vidt muligt frigøres fra husarbejdet.

Er det kun mor, der skal fejres?

I de senere år er det blevet populært at fejre alle mødre i familien. Det betyder, at du måske først og fremmest gerne vil sørge for en gave til mor, men at det også er en god idé at finde en gave til mormor, gave til søster eller gave til farmor. Det kommer selvfølgelig an på, hvordan traditionerne ser ud i netop din familie! Det er også vigtigt at huske, at blod ikke altid er tykkere end vand – er der en anden kvinde i dit liv, der er som en mor for dig? En gave til svigermor på mors dag vil højst sandsynligt bidrage til vidunderlige glædestårer! Hvis du har småbørn, er det også vigtigt at hjælpe dem med deres fejring af mors dag. Se vores udvalg og find en gave til kæresten (hende), som du kan adressere fra børnene.

Hvad kan man give sin mor på mors dag?

Føles det som en svær opgave at finde en perfekt gave til mor? Bare rolig – hos Coolstuff finder du en række betænksomme, sjove, smarte og fine gaver, der passer perfekt til mors dag. Hvad skal man købe på mors dag? Det kommer helt an på, hvad hendes interesser og præferencer er, så sørg for at klikke noget hjem, der passer til din mutti som hånd i handske.

Virkeligt luksuriøse lækkerier

Har mor en svaghed for chokolade, lakrids eller noget andet godt, som højere magter har velsignet menneskeheden med? Så er det perfekt at aflevere en pakke – eller måske en hel kurv – med lækkerier, der er lidt bedre og mere luksuriøse end slikket fra supermarkedet. Hos Coolstuff finder du trøfler à la Baileys og The Famous Grouse, store chokoladeæsker til chokoladeelskeren og den fineste lakrids, der kan købes for penge (efter vores mening).

Korg fylld av choklad, godis och en röd ros till mamma

Velgørende gadgets til krop og sjæl

En elsket, kærlig mor skal aldrig behøve at være plaget af øm ryg, forfrosne fødder eller dårlig søvn. Hvorfor ikke give en gave , der tydeligt viser, hvor meget du bekymrer dig for hendes velbefindende? Coolstuff byder på en masse dejlige massageapparater til både nakke, fødder og ryg, men også varmetæpper, vægttæpper og kropspuder, der tager sig af mor på den måde, hun fortjener.

Wellness og massage

Se alt  

Noget sjovt til hendes store interesse

Er mor aldrig gladere, end når hun kan tilbringe hele dagen ude i sin elskede have? Klik nogle sjove haveprojekter eller kvalitetshaveting hjem til hende! Eller måske har hun fået øjnene op for friluftsliv? Overrask hende med et nyt telt, en bærbar espressomaskine eller en bærbar douche, der opvarmes af solens stråler! Uanset hvad mor brænder for, kan du være sikker på at finde noget smart, sjovt og anderledes i vores sortiment.

Glad  mamma utomhus som åker skateboard med sitt barn

Noget smart, som hun aldrig ville købe til sig selv

Coolstuff er (selverklærede) eksperter, når det kommer til smarte gadgets! Vores sortiment indeholder masser af ting, der gør livet lettere og samtidig gør det lidt sjovere. Denne type gadget er perfekt at give som gave! Hvis din mor sjældent plejer at forkæle sig selv med ting, der forgylder hverdagen, er det på høje tid at købe det til hende som gave. Det kan være alt fra fede køkkenmaskiner til mors bageinteresse, et smart wake up-light til den mor, der er svær at vække eller et stort voksenbadekar til mor, der altid har ønsket sig et badekar.

Morsdag

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv