Op til 80 % rabat på Black Week!

coolstuff logo

We have
just the thing

Baking guru Pajtesas Ønskeliste

Pajtesa er vores kundeservicechef, der sørger for, at vores kunder får hjælp med alt fra finurlige produktspørgsmål til sporing af pakker. I fritiden slapper hun af med sin familie og elsker at hygge med at bage, spise god mad, læse bøger og indrette familiens hjem. 

Måske var det interessen for bagning og madlavning, der spøgede lidt ekstra, da Pajtesa ventede sig, for når vi beder hende fortælle noget om sig selv, som de færreste ved, forklarer hun, at hun fik mærkelige graviditetscravings og f.eks. plejede at spise økologisk mel (altså uden først at forvandle det til en lækker kage)! Derudover virkede lugten af beton, jord og kældre lidt ekstra lokkende – heldigvis for Pajtesa lå der en byggeplads foran huset, så hun kunne tage forbi for at få tilfredsstillet hendes helt særlige beton-cravings. 

Da vi spørger Pajtesa, hvilket Coolstuff-produkt hun ville beskrive sig selv som, svarer hun: "Hvis jeg frit kunne vælge, ville jeg gerne være en chokoladefontæne. Hvorfor? Hvem er ikke vild med chokolade? Og især smeltet chokolade, som man kan spise på så mange lækre måder. Det ser desuden meget luksuriøst ud og gør bestemt folk glade. Så mit formål som chokoladefontæne ville da være at sprede en masse glæde!"

pajtesas top 10

 1. KitchPro Chokoladefontæne

Smag på ordet: Chokoladefontæne. Mmmmm.... Selv Willy Wonka ville blive misundelig. Den varmer chokoladen op og lader den løbe ned over de ting, du vil overtrække med chokolade.

 2. Humørkrus

Glad spilopmager eller bare meget sur? Uanset, hvordan du har det, er det svært at være vred, når krusene er følsomme!

 3. Inspirational Women Puslespil

Who run the world? Det ved vi alle nu, piger selvfølgelig! Historiens mægtigste og mest inspirerende kvinder tager plads i dette coole og inspirerende 1000-brik-pulespil!

 4. Pop Up-kort

Gratuler med en overraskelse - med deres farverige 3D-motiver vil vores sjove, anderledes pop-up-hilsener være den ultimative måde at fejre på!

 5. Mobil Hængekøje

Hængekøje med stativ til afslapning på farten! Du slår den ud eller sammen på mindre end 1 minut. Pak den ned i den medfølgende bæretaske og tag den med dig overalt!

 6. Intex Flydende Hængekøje

En vandhængekøje giver dig det ultimative pool- og strandhængeri! Takket være dens netbund vipper du rundt på - men alligevel i - vandet, når du lægger dig i denne flydende liggestol.

 7. KitchPro Boblevaffeljern

Nyd luftige bubble waffles derhjemme – den lækre dessert trend fra Hong Kong er her! Med boblevaffeljernet bager du luftige og boblende vafler på få minutter.

 9. Zenkuru Fodmassageapparat

Forkæl dine fødder, og lad apparatet massere og ælte dem! De tre forindstillede programmer øger blodcirkulationen i fødderne og gør dig kvikkere, friskere og gladere!

 9. Outlust Sammenklappelig Trækvogn

Bliv udflugtsprof på ingen tid - pak i vores sammenklappelige vogn næste gang du skal på stranden, i parken eller på eventyr!

 10. Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik gave til en, der betyder meget for dig! Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougatfyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt speciel chokoladegave til en, du holder af!

fler produkter som Pajtesa gillar

Mad & Drikke

Se alt  
KitchPro Yogurt Cup
Rea
34,30 49,-
30%
KitchPro BBQ Wire
Rea
48,30 69,-
30%
KitchPro Crisper Bradepande
Rea
94,50 189,-
50%

Spiseligt

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv