Vil du have småkager?
Jubilæumsudsalg - Op til 80% på masser af seje ting!
Kvinde griner, Coolstuff logo med blomster og hus i baggrunden

Pimp your garden!

Hvilken millennial husker ikke programmet "Pimp My Ride"? Det er nu tid til alles egen efterfølger: Pimp Your Garden (hvis du har haft råd til et hus, ellers må du nøjes med altanen i år)! Og ved du, hvad det bedste ved din have er? At du får en ny chance for at shine den op hvert år – ja, endda hver sæson! 


Haven bliver, hvad du gør den til, og du kan få en naturskøn oase selv uden at have en dyrkningsfetich. Ønsker du at have plads til spil og leg på græsplænen? Eller du den, der vil have fred og ro med en bog i skyggen? Måske vil du gerne have det bedste (og det meste) af alle verdener i din have? Hvis ja, så gå ikke glip af din chance for at gøre naboerne grønne af misundelse med dine sjove haveting!

Kvinde går forbi tulipaner i haven

Indret med naturens skønhed

Kløer det i dine grønne fingre ved de første tegn på, at foråret er kommet? Selvfølgelig er det ikke alle, der elsker at skulle rydde ukrudt eller passe deres planter, men hvor smukt er det ikke at se alle farverne folde sig ud om foråret? Derudover kan du give dig selv et skulderklap efter at have brugt arbejdet i bedene til at tjekke dagens træning, hvis du ikke er en fodboldspiller, der foretrækker at udnytte en tom græsplæne. 


Forestil dig at åbne din altandør med din morgenkaffe i hånden, tage en dyb indånding af frisk morgenluft og se ud over din have. Måske får du endda et glimt af naboens jaloux blik over hækken. Vejen dertil behøver hverken at være svær eller anstrengende! Alt hvad du behøver er det rigtige haveredskab og nogle internetfærdigheder, Så er du klar til at blive kåret som årets gartner!

Havehandske med kløer

Plads til at hvile og tanke D-vitamin.

Drømmer du om ferie allerede i januar? Vinteren føles altid evig, hvilket betyder, at så snart forårssolens stråler varmer, kommer havemøblerne ud af skurets mørke kroge. Men havemøbler og liggestole har alle vel? For virkelig at få naboen til at skære tænder (eller øjnene til at stå på stilke) er det en god idé at udvælge en hyggelig hængekøje! Der er intet, der skriger afslappet ferie som hængekøjer! I en hængekøje kan du desuden tanke D-vitamin i passende mængde, for der er ingen, der ønsker krebs allerede i begyndelsen af maj.

Slap af i vores komfortable hængekøjer

Se alt
Hængehule - Outlust
Rea
Hængehule - Outlust
Fra
779,40 1.299,-
40%
Vandhængekøje til To - Spralla
Rea
Hængekøje - Cacoon
Rea
Hængekøje - Cacoon
Fra
1.439,20 1.799,-
20%
Mobil Hængekøje
Rea
Mobil Hængekøje
489,30 699,-
30%

Grillmesterens hjørne

Du er hen, eller du kender en! Sådan er det bare! Forår, solen og haven lokker alle vores grillmestre frem. For mad smager bedst udendørs og ved den varme side af grillen kan du starte tidligt på året med at suge sollyset til dig. Fantastisk taget i betragtning, at der mellem vores tilbehør til grillen er et vaffeljern til åben ild, hvis du ligesom os gerne vil fejre vaffeldagen i marts ude ved grillen i stedet for inde ved køkkenbordet!


Med vores praktiske grillgadgets kan enhver blive entusiast og turde prøve noget nyt. Det bliver ikke nemmere end dette at lave den bedste grillfest i nabolaget!

Grill og grillmåtte

Hyggebelysning året rundt

Selvom vi godt kan lide at hænge ud i haven i lysere tider, er det vigtigt ikke at glemme at inddrage belysning af forskellig slags for at opnå en ægte wow-faktor! Stearinlys, både levende og elektriske, giver det lille ekstra og er tilgængelige for alle at arbejde med året rundt. Om vinteren kan vi investere i de der smukke lysstrips, og om sommeren skal vi måske investere lidt mere i Klintas myggelys


Vil du virkelig imponere? Invester dine penge i et bærbart ildsted fra Outlust - det er fleksibelt, sikkert og så utrolig flot. Så hvis du tager det at shine din have op seriøst, er det sådan, du viser det! 

Mere af det, naturen har at byde på

Du mangler måske både have og altan i din lejlighed i byen. Sikke et held da, at allemandsretten eksisterer, og at vi har et fantastisk udvalg af friluftsting til skoventusiasten! Du finder også en masse sjov, der kan gøre "hjemmeferien" på campingpladsen mere end udholdelig. Det vigtigste at huske er dog, at hvis du skal campere i nogens have, så spørg først! Det er desværre ikke alle, der sætter pris på små nisser i baghaven!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag