Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne
Kvinde griner, Coolstuff logo med blomster og hus i baggrunden

Pimp your garden!

Hvilken millennial husker ikke programmet "Pimp My Ride"? Det er nu tid til alles egen efterfølger: Pimp Your Garden (hvis du har haft råd til et hus, ellers må du nøjes med altanen i år)! Og ved du, hvad det bedste ved din have er? At du får en ny chance for at shine den op hvert år – ja, endda hver sæson! 


Haven bliver, hvad du gør den til, og du kan få en naturskøn oase selv uden at have en dyrkningsfetich. Ønsker du at have plads til spil og leg på græsplænen? Eller du den, der vil have fred og ro med en bog i skyggen? Måske vil du gerne have det bedste (og det meste) af alle verdener i din have? Hvis ja, så gå ikke glip af din chance for at gøre naboerne grønne af misundelse med dine sjove haveting!

Kvinde går forbi tulipaner i haven

Indret med naturens skønhed

Kløer det i dine grønne fingre ved de første tegn på, at foråret er kommet? Selvfølgelig er det ikke alle, der elsker at skulle rydde ukrudt eller passe deres planter, men hvor smukt er det ikke at se alle farverne folde sig ud om foråret? Derudover kan du give dig selv et skulderklap efter at have brugt arbejdet i bedene til at tjekke dagens træning, hvis du ikke er en fodboldspiller, der foretrækker at udnytte en tom græsplæne. 


Forestil dig at åbne din altandør med din morgenkaffe i hånden, tage en dyb indånding af frisk morgenluft og se ud over din have. Måske får du endda et glimt af naboens jaloux blik over hækken. Vejen dertil behøver hverken at være svær eller anstrengende! Alt hvad du behøver er det rigtige haveredskab og nogle internetfærdigheder, Så er du klar til at blive kåret som årets gartner!

Havehandske med kløer

Plads til at hvile og tanke D-vitamin.

Drømmer du om ferie allerede i januar? Vinteren føles altid evig, hvilket betyder, at så snart forårssolens stråler varmer, kommer havemøblerne ud af skurets mørke kroge. Men havemøbler og liggestole har alle vel? For virkelig at få naboen til at skære tænder (eller øjnene til at stå på stilke) er det en god idé at udvælge en hyggelig hængekøje! Der er intet, der skriger afslappet ferie som hængekøjer! I en hængekøje kan du desuden tanke D-vitamin i passende mængde, for der er ingen, der ønsker krebs allerede i begyndelsen af maj.

Slap af i vores komfortable hængekøjer

Se alt  
Flydende Hængekøje - Spralla
Mobil Hængekøje
Fod-Hængekøje
10
Fod-Hængekøje
99,-
Hængehule - Outlust
10

Grillmesterens hjørne

Du er hen, eller du kender en! Sådan er det bare! Forår, solen og haven lokker alle vores grillmestre frem. For mad smager bedst udendørs og ved den varme side af grillen kan du starte tidligt på året med at suge sollyset til dig. Fantastisk taget i betragtning, at der mellem vores tilbehør til grillen er et vaffeljern til åben ild, hvis du ligesom os gerne vil fejre vaffeldagen i marts ude ved grillen i stedet for inde ved køkkenbordet!


Med vores praktiske grillgadgets kan enhver blive entusiast og turde prøve noget nyt. Det bliver ikke nemmere end dette at lave den bedste grillfest i nabolaget!

Grill og grillmåtte

Hyggebelysning året rundt

Selvom vi godt kan lide at hænge ud i haven i lysere tider, er det vigtigt ikke at glemme at inddrage belysning af forskellig slags for at opnå en ægte wow-faktor! Stearinlys, både levende og elektriske, giver det lille ekstra og er tilgængelige for alle at arbejde med året rundt. Om vinteren kan vi investere i de der smukke lysstrips, og om sommeren skal vi måske investere lidt mere i Klintas myggelys


Vil du virkelig imponere? Invester dine penge i et bærbart ildsted fra Outlust - det er fleksibelt, sikkert og så utrolig flot. Så hvis du tager det at shine din have op seriøst, er det sådan, du viser det! 

Mere af det, naturen har at byde på

Du mangler måske både have og altan i din lejlighed i byen. Sikke et held da, at allemandsretten eksisterer, og at vi har et fantastisk udvalg af friluftsting til skoventusiasten! Du finder også en masse sjov, der kan gøre "hjemmeferien" på campingpladsen mere end udholdelig. Det vigtigste at huske er dog, at hvis du skal campere i nogens have, så spørg først! Det er desværre ikke alle, der sætter pris på små nisser i baghaven!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
804 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Bjarne M.
Verificeret kunde

I hvor hurtigt til at levere varer Derfor får I Fem stjerner

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Janni D.
Verificeret kunde

God kundeservice. Fik penge retur for defekt vare.

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Terry C.
Verificeret kunde

Mange gode produkter og go service..

Gitte S.
Verificeret kunde

Hurtig ekspedition og levering 👍😊

Stand with Ukraine Hashtag