Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne

10 Tips: Sommerens Sjoveste Vandaktiviteter

Vandlegetøj

Velkommen til en verden af boblende glæde og forfriskende eventyr! Intet legemliggør sommerglæde bedre end familievenlige vandlege. Uanset om det er i poolen, ved en sø, eller med en simpel haveslange, giver vandlege alle en chance for at køle ned og have det sjovt sammen. Her kommer 10 tips til at gøre jeres vandtimer endnu mere mindeværdige. Husk - i vandleg er der ingen aldersgrænser!

1. Balansespill på flåte

Denne leg er både en sjov og udfordrende aktivitet for alle aldre. Målet er at udfordre din balance og prøve at stå op på flåden uden at falde i vandet. Start med at sidde ned på flåden, og prøv derefter forsigtigt at rejse dig op. Tag tiden og konkurrer mod hinanden, den der har kunnet stå op længst tid vinder!

2. F-I-S-K

For at spille dette spil udfører den første spiller en opgave, som de andre skal gentage. For eksempel, hvis den første spiller står på hænderne i vandet, skal de andre deltagere på skift prøve at gøre det samme. Hvis nogen ikke klarer opgaven, får personen det første bogstav i ordet fisk. Den der først får stavet til fisk taber.

3. Vandspand-stafet

Del deltagerne op i hold. Hvert hold har en spand fyldt med vand og en tom spand. Spillerne bruger deres hænder til at overføre vand fra den fulde spand til den tomme. Det hold, der først har fyldt den tomme spand, vinder!

4. Vandvolleyball

Lys op i sommerens poolfest med dette oppustelige volleyball sæt! Spillet indeholder et oppusteligt volleyballnet og bold, perfekt til en livlig kamp i poolen. Udfordre familie og venner til en turnering og se hvem der kan blive sommerens volleyballmester? Et must-have til alle sommerens poolparties!

5. Oppustelig vandrutschebane

Tag dine sommeraktiviteter til det næste niveau med denne oppustelige vandrutschebane! Denne spændende og sjove vandrutschebane giver timer af underholdning for hele familien. Glid ned i poolen med stil og nyd den forfriskende følelse. Perfekt til alle sommerens udendørs eventyr!

Vandlegetøj

Se alt  
Zen-Sand Naturel
Zen-Sand Naturel
119,-
Oppusteligt Frisbee-spil - Bestway

6. Marco Polo

Marco Polo er en tidløs og værdsat vandleg, der byder på masser af latter og spænding. Spillet, der går ud på at den som “er den” skal finde og fange de andre spillere kun ved hjælp af lyd, er perfekt for både voksne og børn. Næste gang du og din familie eller dine venner samles ved poolen, glem ikke at spille en runde af dette klassiske vandspil!

7. Vandpark

Hvad kræver det egentlig for at en vandpark skal være perfekt? Vi tror, at opskriften er halsbrækkende vandrutschebaner, en forfriskende pool, en udfordrende forhindringsbane og vand, der sprøjter overalt. Dette oppustelige vandland er udstyret med alt, du kan ønske - og det bedste af alt? Du kan have den i din egen have - top luksus!

8. Basketballspil til poolen 

Dette basketballspil til poolen giver dig dejligt aktiv pooltid hele sommeren. Basketballkurvens base fyldes med vand eller sand for at stå stabilt og placeres på poolkanten for uendeligt mange perioder af basketball.

9. Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

Forestil dig en almindelig vandpistol, men 10 gange så kraftfuld. Det er Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistolen vi taler om! Denne højteknologiske vandpistol giver dig mulighed for at affyre en kraftfuld vandstråle for at overraske dine modstandere. Perfekt til alle sommerens vandkrige.

10. Spikeball Spikebuoy

Forvandl din Spikeball-match til en bølget vandkamp med Spikebuoy tilbehør til Spikeball! Dette smarte tilbehør gør det muligt at flytte dit Spikeball-spil til vandet for et helt nyt niveau af sjov. Det perfekte tilføjelse til stranddage eller poolfester - vandet venter på din næste kamp!

Opdag glæden ved balancelege på flåden, stafetter med vandspande, og spil som F-I-S-K, hvor hver mislykket opgave fører til et bogstav tættere på tab. Nyd oppustelige vandrutschebaner og spændende vandvolleyball kampe. Dyk ned i det klassiske vandspil Marco Polo, og oplev pulshøjende vandkrige med Nerf Super Soaker Roboblaster vandpistol. Hver vanddag bliver mindeværdig med tilbehør som Spikebuoy for Spikeball, og hvorfor ikke tage legen til et nyt niveau med et helt vandland i din egen have? Alt dette og mere venter i sommerens sjoveste vandaktiviteter.

Bad & Pool

Se alt  
Liggestolshåndklæde - Spralla
Solopvarmet Udendørsbruser - Outlust
Kølehåndklæde
10
Flydende Hængekøje - Spralla
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag