We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Top 5: Uventede julegaver

Top 5: Uventede og elskede julegaver

Hvert år er det den samme historie: den lammende mangel på fantasi og angsten, der kommer krybende, når julegaveindkøbene nærmer sig. Når du har købt bøger til mormor for femtende år i træk eller modigt givet køkkenredskaber til svigermor siden halvfemserne (på trods af at du er sikker på, at hun bare gemmer dem på loftet), så er det på tide at lade dit gave-game gå et niveau op. Her er 5 gaver, der sjældent slår fejl

Hyggetæppet som har taget verden med storm

Ideen med at give en plaid eller et tæppe er ældre, end de sidste amerikanske præsidenter har været. Alligevel synes vi, at tæppet kvalificerer sig til at være på årets topliste, for ved du hvad? Med hyggetæppet SnugRug kan du bruge hænderne til lige, hvad du vil over tæppet, da det har ærmer. Læs, spil spil eller rod med mobilen, uden at tæppet bliver ved med at glide ned, lige så snart du løfter armene.  Vi synes, at SnugRug er et godt bidrag til Nobels fredspris, hvis vi skal være helt ærlige.

Tjek SnugRug her

Køkkengadgets som ingen ønsker at holde skjult på loftet

Vi har måske ikke Dunkin’ Donuts til at nyde i større dele af Norden. Men hvem har lyst til masseproducerede, skod-donuts, når man kan lave sine egne og nyde dem, når de er helt nybagte?! Disk op med ingredienser og gør vennen, ungerne eller forældrene virkeligt imponerede over dine donut-skills. Og ved du hvad? Det bedste af det hele er, at donutsene bliver lige nøjagtig tilpas store, så du ikke behøver at skamme dig, hvis du tager to. Eller fire!

Køb jernet, der laver flotte donuts, her

Pistolen der gør dig blød som smør

Nyt år - nye trends, plejer man jo at sige. Men vidste du, at Massagepistolen er en trend, der faktisk fungerer? De fleste, som har prøvet det, kan bevidne denne pistols effektivitet, og her er det ikke sportsskytter, vi taler om. Flere eksperter og idrætsudøvere går ind for den både af hensyn til velvære og til aktiv genvinding af kræfterne, hvis du er noget mere af en atlet. Men hvis du er som jeg, og er aktiv atlet foran Netflix med en chipsskål i hånden, kan massagepistolen også være god til din stive ryg.

Køb din Massage Gun her

Med Magnogrip mister du aldrig grebet

Nu skal du ordne noget igen. Måske er det stakittet, der har brug for lidt støtte (hvem har ikke det af og til?!) Eller er det IKEA-møblet, hvis skruer ALTID forsvinder sporløst midt i et kritisk byggeøjeblik, ligesom en nål i en høstak? Med smarte Magnogrip er det ikke noget problem. Tag bare denne magnetiske favorit rundt om håndleddet. Så sætter skruer, søm og møtrikker sig fast - alle dem, som du absolut ikke må tabe eller miste. Anbefales af 10 ud af 10 IKEA-skruer, som ikke længere føler sig svigtede.

Skaf din Magnogrip her

Følelsesgaver til følsomme mennesker

Moster er altid lidt ekstra glad, men mosters mand er altid lidt gnaven - at finde en gave, der passer til dem begge to er næsten umuligt. Men med humørporcelæn fra Tassen bliver det pludselig pærelet: moster får en muntert smilende skål, og mosters mand vil trække på smilebåndet, når han pakker sit sure krus ud. Denne humørkavalkade af porcelæn går simpelthen rent ind hos alle: det fås til rimelige penge, der er altid nogen, der har brug for det, og det er lige sjovt hver gang. Hvordan er dette sjovt, tænker du? Joh, men tag en gnaven eller sur kop op og hør, hvordan andre pludselig beskriver din personlighed ud fra koppen. Min kollega Petra har for eksempel fået at vide, at hun er den sure flere gange, end hun har spist laks i frokoststuen (og I skal vide, at det er mange gange) - udelukkende baseret på hendes valg af Tassen-krus. Psst, glem ikke, at de også bliver leveret i en meget flot gaveindpakning!

Find alle vores produkter fra Tassen her

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet