Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Overrask far med en sjov gave på fars dag!
Snemand med hjerter om vinteren

Vintertid 2023 - Tid til at stille uret

  • Natten mellem 29.-30. oktober går vi over til vintertid
  • Når klokken slår 03:00 nulstilles tiden til 02:00

Det er uundgåeligt. Hvert år dukker der en særlig dag op, en dag hvor du skal sige farvel til sommertid og hilse på vintertiden. Så er det tid til at stille havemøblerne tilbage – og selvfølgelig også uret. Hvornår skifter uret til vintertid? Hvad er egentlig historien bag hele konceptet? Og hvilke gadgets har du brug for for at sparke vinteren i gang på den bedst mulige måde? Coolstuff har svaret på alt!

Hvornår skifter vi egentlig til vintertid? Det er almindeligt at skulle google de samme oplysninger hvert år – hvornår skifter man til vintertid? Hvilken tid stilles uret om til vintertid? I en begivenhedsrig hverdag er det ikke overraskende, hvis informationen bliver glemt fra år til år
I 2023 skifter uret i hvert fald til vintertid natten mellem den 29. og 30. oktober. Klokken 03:00 skrues tiden tilbage til 02:00, og du vinder en hel ekstra times søvn (eller nattekigning af yndslingsserien). Dejligt hva?

Glad pige med flamingo-slæde i sneen

Hvad er der i vejen med vintertid?

Der er ikke mange mennesker, der plejer at klage over, at sommertid bliver til vintertid. Hvem vil ikke være glad for også at vinde en hel time? Det kan dog stadig være interessant at kende historien bag konceptet! Det blev opfundet allerede i begyndelsen af 1900-tallet, da William Willett (gad vide om han blev kaldt Wille Willett?) præsenterede forslaget i en publikation, som hed "Sløseriet med dagslys". Tanken med vintertiden var dengang først og fremmest at spare strøm ved at få mere dagslys. I nutiden er elpærerne så energieffektive, at vintertiden hverken gør til eller fra, men det er vel rart med lidt ekstra dagslys i den mørke vinter?

Twinkly Strings juletræsbelysning

Fyld op med de hyggeligste vinterting

At det bliver vinter betyder ikke kun, at du skal forberede til julen eller klikke seje ting hjem til nytårsfesten. Det betyder også, at du har en lang, kold og mørk periode foran dig. Mange ser det derfor som deres kald at gå i hi i løbet af vinteren bare for at undgå kulde, blæst, mørke og slud. Der er dog også andre måder at gøre det på. Med de rigtige produkter fra Coolstuff kan vinteren faktisk være en meget hyggelig og skøn periode!

Varme chokolade drinks med Guinness chokolade og snefnug

Efterår & Vinter

Se alt  
Lakridsfabrikken Salt for the Wicked
19,-
Made in Sweden
Sammenklappeligt Fodbad - Zenkuru
Cupcake Socks
10
69,-
Fuglefoderbræt til Vinduet - Utenu

Spil og puslespil til hyggelige vinteraftener

Klokken er mange, men du har ikke lyst til at gå i seng. Du sidder og spiller selskabsspil med venner og familie, mens sneen falder uden for vinduet. Det knitrer fra ilden i brændeovnen, mens I sidder og nipper til hver sin kop varm chokolade. Ordet "hyggelig" er en perfekt beskrivelse for denne type vinteraften! Hos Coolstuff finder du sjove selskabsspil i form af brætspil til børn og voksne, men også simple quizspil, kortspil og strategispil. Her finder du simpelthen alt, hvad du skal bruge, for at gøre aftenen så hyggelig som muligt! Hvis du foretrækker at sidde og hygge i al ensomhed (og på denne måde kan drikke al den varme chokolade helt selv), tilbyder vi også sjove puslespil.

3 personer lægger puslespil med motiver om inspirerende historiske kvinder

Puslespil

Se alt  
Cryptex-puslespil
10
IQ-box
10
69,-
Verdens mindste puslespil med 1000 brikker
10

Tøj og lækkerier, der giver dig den helt rigtige stemning

Ikke nok med at du skal finde gode aktiviteter at lave i løbet af vinteren, det er også vigtigt, at du omgiver dig med andre ting, der får dig til at føle dig godt tilpas. Det kan være noget så simpelt som at spise lækker chokolade, mens du ser det seneste afsnit af yndlingsserien, men også noget så vigtigt som at have både kølige og varme tæpper til rådighed i hjemmet. At ligge og fryse med det kølige sommertæppe om natten kan ret hurtigt gøre dig til vinterhader, og det ønsker vi ikke. Mellem vores øvrige efterårs- og vinterting finder du alt fra hyggelige varme tæpper til smart udendørsbelysning, luksuriøse æsker med lækkerier, varmepuder, sjove strømper og skønne hjemmesko – simpelthen alt hvad du skal bruge for at komme igennem vinteren med et smil på læben.

Glad kvinde slapper af på sofaen med zenkuru vægttæppe

Dyner & Tæpper

Se alt  
Sovepose til To - Outlust
Kugledyne - Zenkuru
Fra
499,-
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
Oversize Hoodie - Snug Rug

Overrask din kæreste med kærlige ting

At vise sine kære, hvor meget man holder af dem, er selvfølgelig vigtigt hele året rundt, men det er især vigtigt om vinteren. D-vitaminniveauet er lavere, folk fryser om fødderne og har tørre, sviende hænder på grund af kulden. Det er ikke underligt at være lidt ekstra klagende. Hvis du har en partner eller sambo, er det på høje tid med påskønnelse! Hos Coolstuff finder du masser af romantiske tips med overraskelser, der kan gøre din kærestes dårlige dag betydeligt bedre. Giv en dejlig gaveæske med badebomber og kryb ned i det varme vand i badekarret sammen! Eller hvorfor ikke købe romantiske udfyld-selv-breve? Her får du chancen for at overøse din partner med kærlighed og nostalgi - 12 dage i træk.

Kølekruset - KitchPro
10
Kærlighedspiller - Spralla
Hamburgerpresser - KitchPro
10
Toms Skildpadder i Metaldåse
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
728 anmeldelser
Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Betina G.
Verificeret kunde

Bare cool, alt var cool, varer, forsendelse og hjemmeside var alt super cool, kan kun anbefale coolshop til det du lige mangler.

Thomas L.
Verificeret kunde

Varerne blev leveret lige som forventet, med god information hele vejen fra bestilling til modtagelsen

Lisbeth E.
Verificeret kunde

Virkelig lækre produkter i en flot og tiltalende indpakning. Hurtig levering.

Mette H.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, tracking der virkede, pris var god = alt var godt.

Trine G.
Verificeret kunde

I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

Annie G.
Verificeret kunde

Coolstuff sent my order so fast I received the next day.

Benny K.
Verificeret kunde

Hurtig levering. Og varen er fuldt ud som forventet fin.

Birute V.
Verificeret kunde

Alt funger som det skulle være. Giver 5 stjerner herfra

Christina A.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, produktet svarer til beskrivelse

Heidi J.
Verificeret kunde

Jeg har intet at klage over. Alt er gået godt 👍

peder b.
Verificeret kunde

Rigtig god service og hurtig levering

Klaus V.
Verificeret kunde

Hurtig levering og værdi for pengene

Linda A.
Verificeret kunde

Hurtig levering. God kundeservice.

Mette H.
Verificeret kunde

Hurtig levering / godt pakket ind

Ann-marie C.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse skøn chokolade

Mette J.
Verificeret kunde

Sender hurtigt og godt indpakket

jose s.
Verificeret kunde

Fint service og hurtig levering

Lene N.
Verificeret kunde

Hurtig levering og gode priser

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv