Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Tony's Chocolonely Chokoladekalender

Art.nr 19178

Alle, der venter på juleaften, ved, at nedtællingen går lidt hurtigere, når dagen starter med et stykke chokolade. Kast glans over december og længslen efter julemanden med en chokoladekalender fra Tony's Chocolonely, der gør livet - og december - meget bedre!

139,-
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
  • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

December er normalt en hektisk måned. Der skal købes gaver, juleanden skal steges, og de utallige gløggfester står i kø. Men nedtællingen til jul synes næsten at få tiden til at gå baglæns. For at fremskynde ventetiden og gøre den lidt lettere er der kun én ting, som Coolstuffs julenisser ordinerer: en stor chokoladekalender fra Tony's Chocolonely!

Bag hver af de 24 åger er der et lille stykke Tony's lavet af lækker belgisk chokolade, der er fremstillet af kakaosmør fra Elfenbenskysten og Ghana. Ikke alene får du mulighed for at starte dagen med et stykke velsmagende chokolade, hver låge er også ledsaget af et tip om, hvad du kan gøre for at gøre nedtællingen mindre ulidelig. De daglige tips spænder fra aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, til tips om, hvordan du kan lære mere om fair chokoladefremstilling. Tony's velsmagende chokolade er Fairtrade-mærket, og deres vision er, at ikke kun deres egen, men al chokolade, der produceres rundt om i verden, skal være fremstillet uden børnearbejde og slaveri. Alt sammen for at du kan nyde chokolade med god samvittighed!

Fakta om Tony's Chocolonely Chokoladekalender

  • Nyd chokolade, der smager godt og gør en forskel, så du kan tælle ned til jul med god samvittighed!
  • Kalenderens 24 låger indeholder Fairtrade-chokolade med smagsvarianter som havsalt, hvid chokolade, mandel, hasselnød, hvid chokolade med hindbær og saltet karamel.
  • Tony's er en hollandsk chokoladeproducent, der ønsker at ændre verdens chokoladeproduktion lidt efter lidt med det mål helt at afskaffe slaveri og børnearbejde i chokoladeproduktionen.
  • Nettovægt: 225 gram
  • Indeholder mælk, soja, hvedemel, æggehvide, mandel og hasselnødder, kan indeholde spor af andre nødder. Se komplet liste over ingredienser her
  • Kalenderens mål: 32 x 52 x 3 cm
  • Bemærk: Åbent køb gælder ikke fødevarer. Denne vare kan derfor ikke returneres
  • Produktet har mindst 3 måneders holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv