Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Julekalender til Børn

Hos Coolstuff kan du vælge og vrage blandt legetøj og andre unikke ting at give som julegave til børn! Men rolig nu! Før du tænker på julegaver, skal du finde en passende julekalender til barnet. Et barn uden julekalender er lidt som en kakadue, der lige har lært en ny replik: meget irriterende. Ingen ved rigtigt, hvordan det fungerer, men tiden ser i hvert fald ud til at gå langsommere for småfolk lige netop i december. Hvis du derimod er klar med en julekalender til barnet den første december, er du med til at gøre den lange ventetid sjovere! Det er toppen at hygge sig med små gaver, mens man venter på årets bedste dag, og det betyder, at du slipper for plageri og barnet slipper for den utålmodige følelse i kroppen. Win-win!

Tips til forskellige julekalendere til børn

Leder du efter en julekalender til dit barn? Vi er aldrig nærige med tips og råd hos Coolstuff! Her får du tips om en julekalender til dit barn uanset alder og interesser. En meget sjov julekalender til børn er den, du selv laver. Pak små gaver ind fra vores kategorier leg & spil, sjove julegaver eller hvorfor ikke slik? Hvis den lille bandit er en rigtig slikmund, kan du endda lave en komplet julekalender med slik til barnet. Et andet godt tip til en julekalender til børn er en julekalender med puslerier – giv barnet en ny, kreativ aktivitet hver dag, der giver adspredelse i ventetiden! De ting, der pusles med, kan være dejlig pynt til juletræet, hyggelige lanterner eller andet, der får barnet til at mærke julestemningen helt ud i tæerne.

Adventskalender til børn

Kig på vores brede udvalg og skab den mest episke adventskalender 2022! Børn elsker de hjemmelavede kalendere, hvor der åbnes en ny, lille gave hver dag - så tag et kig på vores julegaver og andre kategorier og find unikke gadgets til at tage med i den personlige adventskalender til barnet. Hvad med en kalender med sjove Minecraft-gadgets til mininørden, eller måske 24 hyggelige Fidget Toys? Hvis dit barn er tagget i det meste, kan du lade kalenderen indeholde alt fra slim til slik og sjove spil. Vi tilbyder selvfølgelig også færdiglavede adventskalendere til børn - måske en make-up-kalender til den lille skønhedsfanatiker? En Harry Potter-kalender til din lille Potterhead? Her finder du også en badekalender, der er dedikeret til de små, der godt kan lide at bruge mere tid i badekarret end udenfor.

 

Produkter i Julekalender til Børn

Sorter og filtrer

27 produkter

27 produkter

Viser 27 af 27
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv