Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

S-mærke Slikjulekalender

Art.nr 19193

Storfavoritten S-mærke er et must, når der vanker lørdagsslik, og det ikoniske slik er allerede blevet 66 år. Det fejrer vi med en stor og eksklusiv julekalender, der giver dig mulighed for at fylde munden med S-mærker hver dag indtil jul.

399,-
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
  • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

S-mærket nærmer sig pensionsalderen, men der er ingen tegn på, at det er ved at blive langsommere. Tværtimod! Med nye smagsvarianter og udformninger er dette ikon stadig aktuelt og nu også i form af en nyhed. Coolstuffs eksklusive slik-julekalender med S-mærke vil helt sikkert lyse op i dine decembermorgener, og alle vi slikmunde kan nu tælle ned til juleaften i selskab med disse sure, søde og salte klassikere! ​Julekalenderen indeholder cirka 1,8 kg slik, så det bliver en dejlig jul i år!

Vi har nok alle en favorit, når det drejer sig om S-mærket, men det forhindrer jo ikke nogen i at forlade komfortzonen og prøve noget nyt i julen. ​ Bag de 24 låger i denne store slikkalender finder du sur cola, jordbær/lakrids, supersure slikkepinde og salt skum. Den sukkersøde blåbær-melon får konkurrence fra syrlige hindbær, men måske er det de salte chews, der bliver din favorit? Her får du chancen for at prøve hele tolv forskellige smagsvarianter i forskellige udførelser, fra poser og pulvere til lækre slikkepinde.

Fakta om S-mærke Slikjulekalender

  • Tæl ned til jul med slikjulekalenderen med det legendariske S-mærke, der giver dig en rigtig god jul med godt og vel 1,8 kg slik!
  • Eksklusiv kalender udviklet af Coolstuff i samarbejde med det svenske slikfirma Candy People
  • Kalenderens 24 låger indeholder S-mærker i 12 forskellige smagsvarianter og udførelser: blåbær/melon, cola sure, hindbær/syretøj, jordbær/lakrids, supersure, supersalte, salt skum, surt skum, supersure slikkepinde, supersurt pulver, supersure chews, supersalte chews
  • Nettovægt: 1870 gram
  • Se komplet liste over ingredienser her
  • Kalenderens mål: 50 x 32 x 10 cm
  • Produktet har en holdbarhed på mindst 3 måneder ved køb, medmindre andet er angivet
  • Bemærk! Åbent køb gælder ikke ved fødevarer, dette produkt kan derfor ikke returneres

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv