Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

20 års gave

Gave til 20-årig

At fylde 20 er bestemt en milepæl! Pludselig er man ikke for ung til noget mere – der er et tjek på alt fra kørekort til natklubben og supermarkedets hylder med alkohol. Mangler du 20-års-gavetips? Hos Coolstuff kan du få inspiration og ideer til fødselsdagsgaver, uanset om du leder efter en 20-års gave til din bedste veninde, søster eller bror. Nogle passende ting at give i 20-årsgave er selvfølgelig festlige drinks-gadgets – måske et sjovt drikkespil eller fede glas? En anden god 20-årsgave er at give penge som gave. Køb en irriterende tricks-og-gåder-gadget, som du kan putte sedlerne i, og giv fødselsdagsbarnet et klokkeklart eksempel på, hvordan voksne skal arbejde for hver en krone. Tjek gerne vores udvalg af gadgets, der egner sig til at give i indflyttergave – her finder du masser af ting, som den nyudklækkede 20-årige også vil sætte pris på!

20-årsgave til dreng

At købe en gave til en 20-årig fyr behøver ikke være så svært – i hvert fald ikke hvis du vælger at klikke gaven hjem fra Coolstuff! Vi tilbyder uendelige valgmuligheder til dig, der leder efter en gave til ham, uanset om "ham" betyder bror, søn, ven eller kæreste. Leder du efter en gave til din bror? En gave til en bror på 20 år kan være smarte køkkenredskaber, der gør ham klar til voksenlivet, eller nørdede merch-gadgets, der lader ham beholde barnesindet lidt længere. Til dig, der leder efter en 20-årsgave til en kæreste (ham), anbefaler vi sjove drikkespil eller coole isterninger til hans allerførste whisky. Leder du efter en 20-årsgave til din kæreste (ham), har vi også masser af tips - tjek hele vores udvalg af gaver til kæreste (ham) og find en kærlig gave, der lige præcis passer til din elskede.
 

20-årsgave til pige

Coolstuff tilbyder masser af gode gaver til piger i alle aldre! Leder du efter en gave til en søster, der bliver 20 år? Eller måske er det datteren, kæresten (hende) eller bedsteveninden, der er festgenstanden? Se vores udvalg og klik en unik og betænksom gave hjem! En 20-årsgave til datteren eller søsteren bør virkelig være noget helt særligt – måske et scratch map til globetrotteren eller en luksuriøs massagegadget til hendes trætte fusser? En anden sej gave til en 20-årig pige er et sjovt partyspil. Det vil festens skønhed helt sikkert sætte pris på. Leder du efter en 20-årsgave til din kæreste (hende)? Køb en kærlig gave til kæresten (hende) i form af et hyggeligt tæppe, massagesten eller en romantisk gaveæske!

Produkter i 20 års gave

Sorter og filtrer

56 produkter

56 produkter

Zenkuru Kugledyne
Fra
499,-
Snug Rug Hoodie
499,-
Beer Tracker
49,-
Hot Dog Maker
499,-
Viser 48 af 56 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv