Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

50 års gave

Gave til 50-årig

En 50-årsgave skal tænkes igennem både én og to gange – 50-årsdagen er en milepæl, der fortjener ekstra luksuriøse gaver! Mangler du tips til 50-årsgaver? Det er soleklart, at vi hjælper dig! En gave til 50-årsdagen skal være både gennemtænkt og kreativ. Hos Coolstuff finder du luksuriøse 50-årsgaver som eksempelvis en lysterapilampe, en udendørsbruser, der varmes op ved hjælp af solens stråler, og et dejlige fodmassageapparat. Leder du efter en god og sjov 50-årsgave til en bekendt, du ikke kender så godt? Vælg en gaveæske, der er proppet med kaffe eller chokolade! Eller måske en smart køkkengadget, stilfuld indretningsdetalje eller et sjovt spil? I vores udvalg af fødselsdagsgaver er der noget for enhver smag!

50-årsgave til mand

Aktiviteten "købe gave til mand" er lidt af et mareridt for mange. Der er ikke noget sværere end at købe gaver til en mand, der allerede har huset fyldt med ting! Uanset hvem der skal fejres, tilbyder Coolstuff et perfekt udvalg til dig, der leder efter en gave til en 50-årig mand. Køb en sjov og unik 50-årsgave til din sambo, partner eller far! I vores kategori med gaver til bror finder du fx en ølhane, der ved hjælp af lydbølger skaber et perfekt ølskum, men også flere spændende bold- og quizspil, som han sikkert aldrig har prøvet før. Leder du efter gaver til far, der fylder 50 år, tilbyder vi finurlige tricks-og-gåder puslespil, avanceret værktøj, smart grilltilbehør og meget mere.
 

50-årsgave til kvinde

"Hvad skal jeg købe som 50-årsgave til min kone?” Du er ikke alene om at spekulere! Selv en 50-årsgave til din bedste ven eller søster kan være vanskelig nok. Hos os kan du dog finde den perfekte gave til hende – 50 år er en stor sag, og Coolstuff har flere tips til passende 50-årsgaver til en kvinde. Tip nummer et er at satse på en rigtig luksuriøs gave til verdens bedste mor, som for eksempel et varmetæppe eller en skøn massagepude. En gave til mor på hendes 50-årsdag skal være opfindsom og betænksom! Vil du have tips til en 50-årsgave til søster? Vi har et stort udvalg af gadgets at give som gave til søster, måske en cool saltlampe fra Himalaya? Til hustruen anbefaler vi noget lidt mere romantisk fra vores kategori gave til kvinde, eksempelvis en guldrose på 24 karat eller et hot stone-massagesæt.

Produkter i 50 års gave

Sorter og filtrer

76 produkter

76 produkter

Rose Bear
Fra
139,-
Guldrose
399,-
Kitchen Safe
499,-
Rose Heart
Rea
107,40 179,-
40%
Nakkemassager
Nya prylar
49,-
Isstjerne
89,-
Iskugler
99,-
Iskugler XXL
99,-
Viser 48 af 76 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv