Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!

Hvornår er fars dag 2023?

Vores Fars Dags gaver

Hvilken dato er fars dag?

Som med meget andet fandt Danmark inspiration fra USA, da fars dag for første gang blev introduceret i Danmark. Det var i 1935 – faktisk mere end et årti efter, at mors dag blev indført – at danske fædre kunne begynde at glæde sig over deres egen dag. Så hvornår falder fars dag egentlig? Først blev fars dag lanceret på Grundlovsdag d. 5. juni, men da nogen mente, at mors dag og fars dag havnede for tæt på hinanden, blev fædres særlige dag i 1949 i stedet flyttet til d. 2. søndag i november - men det faldt ikke i god jord (da man glemte at kommunikere det ordentligt til dem der fejrede det), så den blev flyttet tilbage igen. Hvilken dag er det fars dag så nu? Nu falder fars dag igen på Grundlovsdag, hvilket betyder, at du skal sætte ring om den 5. Juni i kalenderen for fejringen af fars dag i 2023. Og det betyder desuden at de fleste har fri den dag, til ekstra god fejring af farmand!

Celebration

Fakta om fars dag

Har du en far, du elsker? Har hans deltagelse i dit liv gjort dig til den, du er i dag? Fortjener han at blive hyldet ordentligt (i så fald dumt spørgsmål)? Så skal en bestemt dato i din kalender markeres med en stor, rød cirkel! Siden 1935 er danske fædre blevet fejret med pomp og pragt på fars dag, som falder en gang om året, og fejringen inkluderer selvfølgelig en fin gave! Men hvornår er det egentlig fars dag? Hvad skriver du på fars dags-kortet og hvad er en passende fars dags-gave? Fortsæt med at læse og find ud af, hvordan du bedst hylder din far!

Hvad siger man på fars dag?

Det er en dag, der kun skal handle om din gamle far. Det betyder, at dagen vil være dedikeret til ham og hans glæder i livet! Kun at sige tillykke kan med andre ord være lidt mærkeligt. Tillykke med hvad? At han fik dig som søn eller datter? Hvor fantastisk du end måtte være, bør dagen handle om ham, ikke dig. Suppler derfor gerne lykønskningen med andre varmende ord! Fortæl hvor meget han betyder for dig, og hvorfor du sætter pris på ham, og vis det derefter i handling med en passende gave og veltilrettelagt fest. Hvad kan man lave på fars dag? Tænk på en skøn aktivitet på forhånd, som du tror, han ville sætte pris på. En stille fiskedag på søen eller et luksuriøst restaurantbesøg? Det er op til farmand!

BrewBarrel

Hvordan ser familiens fars dag-traditioner ud?

I de senere år har fejringen af fars dag vokset sig større i mange familier. Mange ser simpelthen denne dag som en herlig mulighed for at vise påskønnelse over for flere fædre i familien. Alt efter hvordan familiens traditioner ser ud, kan du måske først og fremmest sørge for en gave til far, men måske også en gave til morfar, gave til svigerfar, gave til bror eller gave til farfar. Hvorfor ikke skillinge sammen i hele familien og overraske alle fædre med en betænksom gave? Glem heller ikke at hjælpe børnene med at sørge for en gave til deres far! Tag et kig på vores udvalg og find en gave til kæresten (ham), som du kan adressere fra ungerne.

Hvad kan man give sin far på fars dag?

Det kan ofte føles svært at finde en passende gave til ham. Hvis du scroller gennem Coolstuffs episke sortiment, finder du dog inspiration i en håndevending! Vi tilbyder sjove, smarte, betænksomme og anderledes gadgets, der er perfekte at give som gave på fars dag.

Marabou

Luksuriøse gadgets til livsnyderen

Ville din far elske at have sin helt egen ølhane i køkkenet? Eller en bærbar hængekøje til at tage med overalt? Hvis svaret er ja, er det nok safe to say, at han er en vaskeægte livsnyder! Køb en fars dags-gave, der giver ham endnu bedre muligheder for at nyde livet, som han ønsker det. Vi tilbyder også skønne massageapparater, eksklusive snackbokse til feinschmeckeren og selvrørende kaffekrus, der er perfekte til livsnydere som din far.

Farsdag

Se alt
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
10
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
299,-
Made in Germany
Chips- og Dipskål - KitchPro
10
Personligt Kort med Tekst
12,-
Made in Sweden
Personlig

Sjove spil og træningsgadgets

Har du en far, der er det stik modsatte af en person, der gerne vil have en bærbar hængekøje? Sådanne fædre findes selvfølgelig også! Som ikke rigtig kan sidde stille, og som konstant er på udkig efter nye træningsgadgets eller udendørsspil. Hvis du forbinder denne personlighedstype direkte med din kære far, er det helt rigtige at klikke en fars dags gave hjem i samme stil. Du vil måske overraske ham med hjemmegym i ti dele eller en LED-fodbold, der lyser i mørke? Vi tilbyder også rockringe med vægte, sjove kastespil og trykrør, der giver padelboldene et optimalt opspring!

Nørdede ting til hans særlige interesse

Mange fædre har en tendens til at blive vilde med visse ting og bruge det meste af deres fritid på netop det. Har du en nørdet far, der elsker friluftsliv, smarte gadgets, havearbejde eller at skabe magiske måltider i køkkenet? Uanset hvilken særlig interesse din far har, kan vi love, at du finder passende gaver hos Coolstuff! Klik på en oppustelig kajak, pudehøjttalere, en sej svampedyrkning eller en mini-doughnut-maker og få farmand til at springe i luften af glæde.

Gave til Ham

Se alt
BeanBoozled Jelly Beans Box 6th Edition
Elastiske Snørebånd - Spralla
10
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
10
Powerball Max
Powerball Max
Fra
139,-
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag