Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Hvornår er fars dag 2023?

Hvilken dato er fars dag?

Som med meget andet fandt Danmark inspiration fra USA, da fars dag for første gang blev introduceret i Danmark. Det var i 1935 – faktisk mere end et årti efter, at mors dag blev indført – at danske fædre kunne begynde at glæde sig over deres egen dag. Så hvornår falder fars dag egentlig? Først blev fars dag lanceret på Grundlovsdag d. 5. juni, men da nogen mente, at mors dag og fars dag havnede for tæt på hinanden, blev fædres særlige dag i 1949 i stedet flyttet til d. 2. søndag i november - men det faldt ikke i god jord (da man glemte at kommunikere det ordentligt til dem der fejrede det), så den blev flyttet tilbage igen. Hvilken dag er det fars dag så nu? Nu falder fars dag igen på Grundlovsdag, hvilket betyder, at du skal sætte ring om den 5. Juni i kalenderen for fejringen af fars dag i 2023. Og det betyder desuden at de fleste har fri den dag, til ekstra god fejring af farmand!

Vores Fars Dags gaver

Fakta om fars dag

Har du en far, du elsker? Har hans deltagelse i dit liv gjort dig til den, du er i dag? Fortjener han at blive hyldet ordentligt (i så fald dumt spørgsmål)? Så skal en bestemt dato i din kalender markeres med en stor, rød cirkel! Siden 1935 er danske fædre blevet fejret med pomp og pragt på fars dag, som falder en gang om året, og fejringen inkluderer selvfølgelig en fin gave! Men hvornår er det egentlig fars dag? Hvad skriver du på fars dags-kortet og hvad er en passende fars dags-gave? Fortsæt med at læse og find ud af, hvordan du bedst hylder din far!

Hvad siger man på fars dag?

Det er en dag, der kun skal handle om din gamle far. Det betyder, at dagen vil være dedikeret til ham og hans glæder i livet! Kun at sige tillykke kan med andre ord være lidt mærkeligt. Tillykke med hvad? At han fik dig som søn eller datter? Hvor fantastisk du end måtte være, bør dagen handle om ham, ikke dig. Suppler derfor gerne lykønskningen med andre varmende ord! Fortæl hvor meget han betyder for dig, og hvorfor du sætter pris på ham, og vis det derefter i handling med en passende gave og veltilrettelagt fest. Hvad kan man lave på fars dag? Tænk på en skøn aktivitet på forhånd, som du tror, han ville sætte pris på. En stille fiskedag på søen eller et luksuriøst restaurantbesøg? Det er op til farmand!

Hvordan ser familiens fars dag-traditioner ud?

I de senere år har fejringen af fars dag vokset sig større i mange familier. Mange ser simpelthen denne dag som en herlig mulighed for at vise påskønnelse over for flere fædre i familien. Alt efter hvordan familiens traditioner ser ud, kan du måske først og fremmest sørge for en gave til far, men måske også en gave til morfar, gave til svigerfar, gave til bror eller gave til farfar. Hvorfor ikke skillinge sammen i hele familien og overraske alle fædre med en betænksom gave? Glem heller ikke at hjælpe børnene med at sørge for en gave til deres far! Tag et kig på vores udvalg og find en gave til kæresten (ham), som du kan adressere fra ungerne.

Hvad kan man give sin far på fars dag?

Det kan ofte føles svært at finde en passende gave til ham. Hvis du scroller gennem Coolstuffs episke sortiment, finder du dog inspiration i en håndevending! Vi tilbyder sjove, smarte, betænksomme og anderledes gadgets, der er perfekte at give som gave på fars dag.

Luksuriøse gadgets til livsnyderen

Ville din far elske at have sin helt egen ølhane i køkkenet? Eller en bærbar hængekøje til at tage med overalt? Hvis svaret er ja, er det nok safe to say, at han er en vaskeægte livsnyder! Køb en fars dags-gave, der giver ham endnu bedre muligheder for at nyde livet, som han ønsker det. Vi tilbyder også skønne massageapparater, eksklusive snackbokse til feinschmeckeren og selvrørende kaffekrus, der er perfekte til livsnydere som din far.

Farsdag

Se alt  

Sjove spil og træningsgadgets

Har du en far, der er det stik modsatte af en person, der gerne vil have en bærbar hængekøje? Sådanne fædre findes selvfølgelig også! Som ikke rigtig kan sidde stille, og som konstant er på udkig efter nye træningsgadgets eller udendørsspil. Hvis du forbinder denne personlighedstype direkte med din kære far, er det helt rigtige at klikke en fars dags gave hjem i samme stil. Du vil måske overraske ham med hjemmegym i ti dele eller en LED-fodbold, der lyser i mørke? Vi tilbyder også rockringe med vægte, sjove kastespil og trykrør, der giver padelboldene et optimalt opspring!

Nørdede ting til hans særlige interesse

Mange fædre har en tendens til at blive vilde med visse ting og bruge det meste af deres fritid på netop det. Har du en nørdet far, der elsker friluftsliv, smarte gadgets, havearbejde eller at skabe magiske måltider i køkkenet? Uanset hvilken særlig interesse din far har, kan vi love, at du finder passende gaver hos Coolstuff! Klik på en oppustelig kajak, pudehøjttalere, en sej svampedyrkning eller en mini-doughnut-maker og få farmand til at springe i luften af glæde.

Gave til Ham

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv