Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Happy man coolstuff logo og solbriller

Sådan maksimerer du strand-hangoutet denne sommer

Sommer, sol, hav og sandstrand oooog en hel del oppakning. At tage til stranden er ikke bare at "tage til stranden". Alle, der elsker at grave sig ned i sandet en hel dag, ved også, at det kræver en del planlægning og oppakning. Uanset om du vælger at tage afsted helt alene eller tage dine venner eller familie med, er der nogle ting, du skal bruge for at gøre dit ophold bæredygtigt. For man tager ikke bare til stranden og er der i en time. Ja, okay, måske hvis man bor på stranden ... men så skal man stadig pakke for at undgå sandstrand inde i huset. Altså, uanset boligstatus og antal personer – I skal have en planlagt plan. Lad os gennemgå, hvordan du maksimerer opholdet på stranden denne sommer!

To personer på en strand med en stor parasol

1. Opbevar din madpakke på bedste vis

En stranddag uden madpakke er som en fisk uden vand. I kan klare cirka 30 minutter, før nogen i gruppen begynder at klage over tørst eller sult. Når man har placeret sig i sandet, vil man gerne undgå at bevæge sig mere end lige i området omkring det hellige sted. Et hot tip er at investere i en rigtig god strandtaske for nemt at få den nødvendige oppakning som for eksempel picnictilbehør med. Husk at vælge mad og snacks, der ikke kræver alt for besvær, indsats og energi og forbered gerne derhjemme først. Del vandmelonen i køkkenet og fordel sandwicherne, før I kommer til stranden. Så eliminerer du også risikoen for knasende sand mellem tænderne. Og snacks må I ikke glemme. Det SKAL man have med jævne mellemrum.

2. Gør det behageligt

Det skal være behageligt at slå sig ned på stranden hele dagen. Liggestole og parasoller er noget af det, de fleste tænker på, men ofte glemmer man at pakke flere forskellige strandhåndklæder. Som vi ser det, skal man have mindst 3 forskellige håndklæder med. Ja, 3 stk. Et til at ligge på, et til at tørre sig med og et til at kunne trække over hovedet, når man skal tage den obligatoriske lur.

Sommer

Se alt  

3. Glem for pokker ikke badelegetøjet

Alle ved, at man skal have badelegetøj, når man bader. Nu tænker vi ikke på små, gule badeænder, som man har i badekarret (ja, det har man), men derimod bademadrasser og baderinge, der ligesom tager badningen til et helt andet niveau. Hvis du er heldig, har I måske endda adgang til en motorbåd og en line, og så kan I virkelig surfe rundt på bølgerne. Forestil dig selv sejlende efter en motorbåd på en enorm enhjørning. Lyder det ikke sjovt? Hvis du ikke har en sej ven med motorbåd, så fortvivl ikke. Du kan alligevel have det sjovt med badelegetøj. Især hvis du tilføjer badetilbehør og vandlegetøj. Du kan finde på en masse sjove pranks og udfordre selskabet i selvlavede konkurrencer.

Fire personer på en kæmpe tømmerflåde

4. For også at have det sjovt på land, strandlegetøj!

Man kan kun ligge i bølgen den blå, indtil man er lige så blå som bølgen. Og efter den obligatoriske lur er taget, begynder det måske at rykke i benene og en uro breder sig? Så er det rart at have sommerting med såsom som sommerlegetøj og højttalere, så er sagen bøf. Op og bevæge benene, begrave hinanden i sandet og spille spil i solen. Få varmen igen før I atter dykker ned i havet og køler af. I kan være den flok, der fylder alt for meget og høres lidt for meget, men helt ærligt, blæs på det. Vær dem, der er ligeglade, som griner og leger, tillad barnet i dig at tage over og start din bedste playliste, mens de solskoldede gamle damer glor vredt i din retning. Hvorfor skulle I ikke det? Endnu bedre - Inviter damerne til jeres strand-hangout og væk barnet under deres læderagtige hud.

Bad & Pool

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv