Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Kvinde laver yoga udendørs

Top 5 ting til at uppe dit massage-game

I dagens stressede samfund forventes det, at vi arbejder og slider, er sociale og behagelige samtidig med, at vi skal kunne træne og bevæge os. Vi køber ofte et væld af sundhedsprodukter, der skal løse vores problemer på forskellige måder, men mange af dem involverer mere arbejde og slid. Det, der ofte nedprioriteres, er at give kærlighed og restitution til vores ømme muskler gennem massage! 


Men det er ikke alle, der kan eller vil gå til massage en gang om måneden for at få æltet musklerne. Måske tænker du endda, at massage ikke er noget for dig? Derfor har vi lavet en liste over vores top fem massageapparater – alt sammen for at lette dit forhold til din ømme ryg, rynkede pande eller trætte fødder! Og vi kører listen fra top til tå!

Kvinde får massage

  1. DAGLIG RENGØRING OG MASSAGE

  De fleste af os har en eller anden form for daglig hudplejerutine og for mange af os er disse rutiner et nødvendigt onde for at forsøge at modvirke tidens tand eller bumsernes tilbagevenden. Så hvorfor vente? Gør din daglige rutine til ren magi med Zenkuru Vibrerende Ansigtsbørste! Udover at rense ansigtet for snavs, får du en hyggelig massage med i købet for at vække cellerne til live med andet end kaffe. 


  Massage bidrager med øget blodcirkulation, hvilket giver en masse behagelige effekter såsom færre rynker og mere glød. Selv med flotte lamper og belysning derhjemme, vil du fra nu af være den, der lyser stærkest!

  Vibrerende ansigtsbørste

   2. Roll on, roll off!

   Vores næste favorit er en ægte lifesaver for alle utrænede massører, uanset om du masserer dig selv, din partner eller dine søskende. Zenkuru Massage Roller kan bruges over hele kroppen, og dens enkle, men geniale design letter arbejdet med at massere. Det er ikke overraskende, at den også bruges af professionelle massører! Ikke nok med at den er et hjælpemiddel, som du kan varme eller køle for at få ekstra effekt, du kan også rode med telefonen, mens du giver den lovede massage, som du fortrød, at du gav. 


   Suppler massagerolleren med lidt chokolade og højttalere til at starte din yndlingspodcast på. Så får alle involverede får en rigtig hyggelig aften – og kan massage faktisk være noget tilbagevendende, som ikke bare en af to ser frem til?

   Sundhed er en menneskeret

   Se alt  

    3. Hver stol kan blive en massagestol

    Aj aj aj, den lænd, der får enhver person til at føle sig som 80+. Vær ikke bange, redningsmanden er ankommet! Eller ja, frelseren kommer, når du klikker på dette fantastiske produkt: Zenkuru rygmassage. Forkæl dig selv med en dybdegående 3D-shiatsu massage, der ælter hele ryggen fra top til bund. 

    Dette smarte apparat passer til de fleste stole, og du kan faktisk tilslutte den til bilen ved hjælp af en medfølgende adapter - hvor fedt er det ikke lige?! Et godt råd er dog ikke at gøre det for hyggeligt for dig selv, hvis du er chauffør, men placeret på passagersædet er det bare at slappe af og nyde. Eller hvorfor ikke treat your passenger og på den måde slippe for vrøvl og uvelkomne back-seat drivers under hele køreturen?

    Kvinde slapper af i en massagestol

     4. Triggerpunkternes nemesis

     Har du nogensinde hørt om en triggerpunktskrog? Eller massagekrog? Hvis ikke, så er dagen kommet! Zenkuru Cane Massager er den bedste måde at håndtere muskelknuder, der gør ondt og forstyrrer. Med sit futuristiske look er det ikke overraskende, at den kan give din krop bedre forudsætninger for dagen i morgen. Massagekrogen har otte massagepunkter, der hjælper dig med at få adgang til hver muskel fra forskellige vinkler og løsne dine triggere både i krop og sjæl. 


     Du rengør den let med en klud, og den er nem at opbevare, hvis du gerne vil have den for dig selv (hvilket du kommer til at ønske!). Denne massagekrog er løsningen med stort L til alle, der hellere "vil selv" end at lade andre røre ved sig. Her kan man snakke om kropspleje på højeste niveau!

      5. På fri fod

      Det vil sige fri for spændinger! Lad op med en kop te, tilslut din Zenkuru fodmassage og velkommen i himlen! Fødderne har masser af nerver og muskler, der skriger efter tender loving care, når dagen er slut, og du endelig kan slappe af. Med denne maskine kan du give dem præcis, hvad de har brug for, da der er tre forudindstillede programmer, som du kan vælge imellem baseret på dagsform. 


      Du behøver ikke engang bekymre dig om lugten, der frigives efter en hel dag i arbejdsskoene – udover fodmassage er der en funktion, der neutraliserer dårlig lugt! Denne elskede lille dingenot kan derfor fuldstændig erstatte den romantiske fodmassage, og du kan i stedet kigge på vores andre romantiske ting og tips til lidt inspiration, nu hvor maskinen taknemmeligt har overtaget dette område. Du vil helt sikkert hellere nyde noget baileys chokolade i stedet for at ælte svedige fødder, hvis du kan vælge?

      Duftlys Klinta

      Hoved, skuldre, knæ og tå

      Dette var vores top fem blandt vores massageprodukter, og vi håber, at vi har gjort det lidt mindre anstrengende at satse på at passe på hele din krop. Er vi gået glip af noget, eller ved du præcis, hvad vi taler om i denne artikel? Glem ikke at bidrage med en anmeldelse af din favorit, så andre kan finde den og nyde noget ægte luksus i hjemmets trygge vrå!

      Find din massagestil!

      Se alt  
      du kan opnå fri fragt
      Fri fragt ved køb over 499,-

      1-2 dages leveringstid!

      Gave
      One Stop Gift Shop

      Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

      90 dages retur
      90 dages returret

      Og dansk kundeservice

      Stand with Ukraine Hashtag

      Din indkøbskurv

      😊

      Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv